עבור לתוכן
talkaplan

בואו לטוס בבירוט! יש פול פיקוח (כולל אני)

Recommended Posts

פורסם

טל,

עם כל הכבוד, הפורום כאן הוא של החטיבה הישראלית, לכולנו יש SI. אנחנו מודעים למה שקורה בעולם, כרגע יש גם פיקוח מלא בטורקיה, מערב אירופה ומזרח ארה"ב אבל הם לא באים לספר לנו את זה בפורום שלנו.

להבא כשבא לך למשוך טייסים פרסם בפורום המתאים לכך:

http://forums.vatsim.net/viewforum.php?f=27

פורסם

הייתי אומר שקצת התנפלתם על הבן-אדם, אז הוא הזמין... עוד רקורד ל-Database של האתר? לא יקרה כלום, תאמינו לי...

טל בהצלחה,

נבקר אתכם בקרב. 8)

פורסם

טל בשורה התחתונה, באמת הרבה יותר כדאי לפרסם בפורום ואטסים, והכוונה היא פשוט להימנע משרשורים שלא קשורים לפורום.

באותו הקשר, ביום שלישי שעבר הודיעו רשמית על פתחית החטיבה בלבון, זו אומר עוד שכנים חדשים, שיהיה להם בהצלחה! 8)

פורסם

מה הבעיה פה בדיוק? לא הזמנו כשהיו אצלינו אירועים בפורומים של חטיבות אחרות בעולם?

הבנאדם עלה לפקח, הודיע לכם, תלכו לטוס אצלו או שלא.

אבל מה הבעיה פה בדיוק? תוכנה של עיט זה בסדר ופיקוח בחטיבה שכנה לא?

אירוע בחטיבה הפולנית זה בסדר ופיקוח בלבנון לא?

פורסם
מה הבעיה פה בדיוק? לא הזמנו כשהיו אצלינו אירועים בפורומים של חטיבות אחרות בעולם?

עיט היא חברה ווירטואלית שפועלת דרך וואטיל.

נ.ב.

ומה הקשר לעיט עכשיו?! :x

פורסם

עיט היא חברה ווירטואלית שפועלת דרך וואטיל.

נ.ב.

ומה הקשר לעיט עכשיו?! :x

תודה רבה לכולם (:

עומר אל תתעצבן הוא רק הביא את זה בתור דוגמא..

:)

פורסם

עיט היא חברה וירטואלית שפירסמה תוכנה פנימית שלה בואטאיל.

ולא אמרתי שיש עם זה בעיה.

ההיפך - אם אין עם זה בעיה, ואין בעיה עם דברים אחרים, אני לא מבין למה צריכה להיות בעיה עם הודעה שבירות פתוח.

פורסם

אני מסכים עם אורן,התגובות פה לא במקום.הבחור עלה לפקח בבירות,רוצה לעשות תנועה,אז למה שלא יבואו?

שאור נצר הגבר רושם שיש פיקוח,אז אף אחד לא מתחיל לענות לו בכאלה תגובות,אז למה אתם עונים ככה לאחרים?

פורסם

מהסיבה שאור מפקח בתחומי החטיבה ולא פותח את מגדל דהניה ומזמין תנועה.

הרבה פעמים פירסמתי שיש פיקוח בבירות כדי לעעזור להם. אבל זה כשהחברים מהחטיבה הלבנונית פיקחו וביקשו סיוע בתנועה.

אבל יש הבדל מהותי בין חבר החטיבה הישראלית שמחליט לקצר הליכים ולפקח בחטיבה הלבנונית במקום להתאמץ קצת ולעבור את הבחינות שלנו.

עכשיו ברור ???

ואם לא, לא נורא... :roll:

פורסם

הרבה פעמים פירסמתי שיש פיקוח בבירות כדי לעעזור להם. אבל זה כשהחברים מהחטיבה הלבנונית פיקחו וביקשו סיוע בתנועה.

אבל יש הבדל מהותי בין חבר החטיבה הישראלית שמחליט לקצר הליכים ולפקח בחטיבה הלבנונית במקום להתאמץ קצת ולעבור את הבחינות שלנו.

עכשיו ברור ???

רן אני מבקש ממך להרגע, מי אמר שאני מקצר תהליכים..?

אם הייתי רוצה הייתי מפקח בבן גוריון בכיף.

ולא ברור, וזה כן נורא שאתה משמיץ ככה שמות של אחרים.

פורסם

עכשיו ברור ???

***תיקון טל סליחה זה לא אתה - מתן, שהנימה שלך להבא תהיה יותר חברית, זה נימה מזלזלת מאוד נשמע***

פורסם

אף אחד לא מתנפל פה על טל, פתח הודעה מיותרת, הבין, אמר שלא יעשה שוב ובזה נגמר הדיון.

ולכל המתלהמים, כן, מקומה של ההודעה הזו הוא לא בפורום הזה אלא בפורום המזרח התיכון של VATSIM שהוא בינתיים הפורום של החטיבה הלבנונית. אתם לא רואים את יהב ברזילי מפרסם כל פעם שהוא עולה לפקח בבודפשט או את מוטי מפרסם כשהוא מפקח ביוהנסבורג מהסיבה שהם כנראה מבינים את זה בלי שיסבירו להם.

פורסם

עכשיו ברור ???

***תיקון טל סליחה זה לא אתה - מתן, שהנימה שלך להבא תהיה יותר חברית, זה נימה מזלזלת מאוד נשמע***

אור על איזה נימה אתה בכלל מדבר?אתה ואני חברים טובים ואתה ידוע בדיוק למה אני מתכוון,טל יחסית חדש-ישן פה,הוא עלה לפקח כנראה פעם ראשונה או שנייה בבירות,אני בטוח שגם אתם התרגשם שעליתם לפקח לראשונה,והוא רצה אולי תמיכה ותנועה מואטיל,מהפורום אם שלו.......אז למה לא לקבל אותו יפה?ואני בטוח שבנאדם כמוך עם ניסיון חברתי וואטילי יודע שאולי כן צריך לתמוך ולא להתחיל להגיד" רגע זה לא המקום לרשום את ההודעה"ואני מדבר על מי שכתב את התגובה הזאתי לטל.....זה הכל,אם אני הכעסתי אותך ואת רן אז אני מתנצל.הכוונה שלי הייתה לחזק את דברי אורן ולא שום דבר אחר.

פורסם
הוא מדבר על הנימה הזו מתן:
שאור נצר הגבר

תיארתי לעצמי שזה מה שתחשבו.....אני אמרתי את זה כי זה מה שאני באמת חושב על הבנאדם,חשבתי שאם אני אגיד אור נצר זה יהיה פחות מכובד לאחד כמוהו....זה הכל,אף אחד לא ניסה לזלזל ואם זה מה שאור חושב לאחר ההיכרות בינינו אז זה חבל מאוד.

פורסם
אף אחד לא מתנפל פה על טל, פתח הודעה מיותרת, הבין, אמר שלא יעשה שוב ובזה נגמר הדיון.

ולכל המתלהמים, כן, מקומה של ההודעה הזו הוא לא בפורום הזה אלא בפורום המזרח התיכון של VATSIM שהוא בינתיים הפורום של החטיבה הלבנונית. אתם לא רואים את יהב ברזילי מפרסם כל פעם שהוא עולה לפקח בבודפשט או את מוטי מפרסם כשהוא מפקח ביוהנסבורג מהסיבה שהם כנראה מבינים את זה בלי שיסבירו להם.

ראינו בעבר את אורן גבע מפרסם בפורום SAG או בפורום דלתא.

ראינו בפורום הזה הודעות על נושאים מנושאים שונים. זה הרבה יותר קרוב ושייך לרשת מנושאים אחרים שאין איתם בעיה (כמו למה אלעל קונה מטוסים כאלה ולא אחרים - אתה חושב שזה נושא יותר קשור לפורום ואטאיל מאשר פיקוח בחטיבה שכנה?)

פורסם

לדעתי התשובה לשאלה שלך היא כן, זה פחות קשור. לכל דבר יש את המקום שלו ודעתי היא שהמקום של ההודעה הזו הוא בפורום המזרח התיכון.

ואני אשמח להמשיך את הדיון הזה איתך במסנג'ר :wink:

פורסם

אם יש ארועים רשמיים יש להם מקום בפורום NOTAM, אבל אתם לא רואים אותי אואת עופר בכל פעם שאנחנו פותחים סנטר מפיצים את זה באתר החטיבה הטורקית לא מאמין שהם גם יתלהבו מזה אם כל שניה איציק יכריז שם על תל אביב, בשביל כל הדברים האלה יש את יורובווק גם פרסום של פיקוח ישראלי בפורום הוא מועט בגלל:

א. הפס הרץ ששאדי סידר לנו

ב. יש יורובוק ובפועל מי שרוצה לטוס פותח סרבאינפו ורואה מה יש לווטסים להציע.

אופי הטיסה ברשת בגדול אומר שפקח שיפתח בשעה נורמאלית את העמדה אולי יתייבש חצי שעה - אבל בדרך כלל יקבל אחר כך תנועה.

זאת אומרת שאם טל רוצה לפקח הוא יפתח SI ומי שירצה ייטוס לשם- אחריות החטיבה הלבנונית במפורש לדאוג לפקחים שלה- אומנם נכון יש לנו כאן סוג של קרבה- פקחים ישראלים בחטיבות שכנות\ מנהל אזור שהוא ישראלי אבל צריך להעביר כאן איזהשהו קו.

במקביל מסכים עם רן אומנם זו הכללה אבל הרבה עוברים לחטיבות מקבילות כי שם זה יותר "קל" במקרה הזה בעיה שלהם- לא יודע אם זה נכון ספציפית לגבי טל אבל שיהיה לו לבריאות.

תכלס מי שיודע איך מחלקת ההדרכה עובדת- ( כל פקח) יודע את רמת ההשקעה וגםיודע שמה לעשות לא הכל קל בחיים- אםילו אם מדובר בלהיות פקח וירטואלי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...