mickey lip פורסם מרץ 29, 2006 דיווח פורסם מרץ 29, 2006 שלום לכולם. היום סיימנו באופן רישמי את תרגול החניכים של צי 737. בוצע מטס ללרנקה וחזרה ברשת ע"י החניכים. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל מי שהיה שותף להצלחת הקורס, ולכל הפקחים שנתנו לנו פיקוח נהדר הערב. לכל חברי הצוות של ה737. העסק צובר תאוצה ואנו מתפתחים ומפיקים לקחים מפעם לפעם, המגמה היא להשתפר כמה שיותר וללמוד בכדי שנוכל להעביר לכלל החטיבה את הידע . בהזדמנות הקרובה שתהיה , נשב ונכתוב לכם מדריך מקוצר , בנוסף למדריך הנהדר של יובל. תודה לקובי, לכל חברי הצוות של ה737 , לרן וישראל על העבודה הנפלאה בהקמת המוקאפ. תודה מיוחדת יש לכם גם מהחניכים . תודה לאודי נקש ואלון פרג , אתם ענקים . להתראות בקורס הבא מיקי
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 והכי חשוב, תודה רבה מיקי, בתור צופה מהצד, אני פשוט חושב שהעבודה של מנהלי הצי היא הכי קשה והכי דורשת התמדה ורצינות, שיחקת אותה מיקי, מקווה לראות אותך גם בקורס הבא כמנהל צי. בנוסף, תודה לכל החניכים על ההשקעה בזמנם הפנוי, ולאל על שנותנים לנו את ההזדמנות כל פעם מחדש.
אורח פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 אויי היה יום ארוך אתמול ראשית, תודה לכל הפקחים שעשו עבודה מצויינת לאורך כל המטס הזה, אני לא זוכר \ יודע את השמות של כולם מאחר ולא היה עלי SI במוקאפ באלעל. אז תודה רבה רבה לכל הפקחים ובעקר למר VATIL7 החדש, יונתן פרלמוטר שזכה לטלפון ממני בשעה 17:00 וקיבל להקדים את כל הפקחים לשעה 19:00 + לדאוג לניקוסיה ועמד בענק במשימה שלו, סחטן עליכום תודה לקובי על NYC_CTR (ניו-קוסיה סנטר ) אפשר היה לשמוע את הפירורים עד לאלעל (המבין יבין). היה תענוג לעשות את המטס עם שני טייסים גדולים, נהנתי מאוד ובהצלחה לכל החניכים בקורס. נ.ב. אתמול יצא לי לראות שני דורות של חניכים שעברו תחתינו והם כבר עם 3 פסים על השרוולים, גאווה :wink: השאלה מתי גם לנו יהיו כאלה :roll:
Kobi David פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 תודה לקובי על NYC_CTR (ניו-קוסיה סנטר ) אפשר היה לשמוע את הפירורים עד לאלעל (המבין יבין). הייתי מורעב, מודה היה תרגול מעניין ומצויין. תודה למיקי, רן ולכל הפקחים שלקחו חלק!
אורח פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 ומה בדיוק זה עוזר לנו? :shock: לי אישית זה סך הכל עוד הודעה עם כל הצער. :? אולי תעשו לנו איזה סיור לפחות נסתכל מקרוב :cry: :cry:
Shmulik Lin פורסם מרץ 30, 2006 דיווח פורסם מרץ 30, 2006 ולמרות שלא היה לי זמן מיותר וגם לא יהיה לי בעתיד הקרוב לפחות עד סוף אוקטובר... מצאתי אותו לפני כ שבוע ימים ובאתי להדריך החברה הצעירים ב-ATC באלעל יחד עם המורה המצוין אילן מרגלית מצאתי 6 חברה לא רעים בכלל ,יחסית לקורס הקודם ,כשאחד מהם הינו אח קטן של בן קבוצה שלי מהקיבוץ בו גדלתי-צירוף מקרים.... אווירה משפחתית לחלוטין..... אילן נתן רקע פיקוחי - לרנקה ,ארג'אן וכו' ונהלים שונים ומעניינים ולאחר מכן העברתי לכל אחד סשן מב"ג ללרנקה וחזרה כשכל אחד לוקח לג או שניים חייב להגיד ,שהחברה היו ברמה גבוהה מאוד, יכול להיות בשל הסיבה כי מקצתם היו ראשונים בארקיע בקו המוניות לאילת ובכך קיימת שליטה בסיסית בנדב"ר אזרחי אצלם בקיצור נהניתי מאוד וגם הם על פי המשוב שלהם בריאות!
אורח פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 ומה בדיוק זה עוזר לנו? :shock: לי אישית זה סך הכל עוד הודעה עם כל הצער. :? אולי תעשו לנו איזה סיור לפחות נסתכל מקרוב :cry: :cry: זה פותח לך את התאבון ללמוד להתמקצע ובקורס הבא אם תיהיה טוב, תיהיה חלק מהחונכים בקורס. מה אתה אומר ? זרקתי אליך את הכפפה, עכשיו כל שנישאר לך הוא להרים אותה ולנצל ... רן. לגבי סיור, בטיפול בלי שום קשר :wink: לא שמעתם את זה ממני :mrgreen: