gilad13 פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 בניתי מזמן תוכנה לחישוב הנמכות בטיסת מכשירים (אפשר גם ראייה). החלטתי לפרסם את התוכנה כי אולי כמה אנשים ירצו להשתמש בה... התוכנה ממש בסיסית ואני אנסה לעבוד על שיפורים, עיצוב ופונקציות חדשות בהמשך. תהנו: http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=0GG3UD1ALCNVB1MSFD3TJ9CW37 אשמח לתגובות וכל בקשה לתוספת כלשהי מובטחת לביצוע (בתנאי שלא משהו קשה מידי... :wink: )
Unforgivable פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 איך בונים תוכנות?מאיפה לומדים חוץ מבית ספר? ספרים, קורסים, וכמובן האינטרנט.
Omer Efrat פורסם מרץ 31, 2006 דיווח פורסם מרץ 31, 2006 רשמתי ונמחק לי, אז אני אעשה בקיצור, כמה דברים לשיפור לדעתי: 1. עיצוב 2. עיגול התוצאה 3. אולי הצבת התוצאה לא ב MessageBox אלא איפשהו אחר? 4. ניתן לעשות אפשרויות חישוב נוספות לדוגמא: חישוב קצב הנמכה 5. אם לא רושמים כלום ולוחצים חשב מופיעה שגיאה, ניתן למנוע זאת וכל המקרים האחרים שמובילים לשגיאה דומה. 6. אייקון לתוכנה. זהו בינתיים, ביקורת בונה בסה"כ, מקווה שתשתמש בטיפים שלי. חוץ מזה, אחלה תוכנה. עומר.
HZyoni פורסם אפריל 1, 2006 דיווח פורסם אפריל 1, 2006 יש לי בעייה אני רואה את זה בכתב "חרטומים" לא בעיברית אוליי תוכל להגיד לי מכתוב בכל קופסא שם ? בבקשה אני זקוק למחשבון זה נ.ב. אתם מכירים אולי עוד מחשבונים של טיסות כל מיני סוגים זה מה שאני מחפש כל הזמן (רוח, מהירויות המראה ונחיתה, טמפר., וכו) ? תודה ושבת שלום
ראם אדם פורסם אפריל 1, 2006 דיווח פורסם אפריל 1, 2006 תוכנה נחמדה ישכמה מקומות לשיפור ..... בהצלחה :wink:
gilad13 פורסם אפריל 1, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2006 תודה על התגובות עומר, תודה על העצות, את רוב הדברים שכתבת אני כבר תכננתי לעשות. לגבי חישוב קצב ההנמכה, זה היה פעם התוכנה אבל הורדתי את זה, אני יכול להוסיף בחזרה. יוני, אין לי מושג למה מופיע לך ב"כתב חרטומים" אבל הינה מה שכתוב שם: 1.מהירות קרקעית (בקשר) 2. קצב הנמכה (רגל לדקה) 3. גובה שיוט (רגל) 4. גובה יעד (רגל) בקרוב אני אוסיף שיפורים, אשמח לעוד רעיונות...
HZyoni פורסם אפריל 1, 2006 דיווח פורסם אפריל 1, 2006 תודה על התגובותעומר, תודה על העצות, את רוב הדברים שכתבת אני כבר תכננתי לעשות. לגבי חישוב קצב ההנמכה, זה היה פעם התוכנה אבל הורדתי את זה, אני יכול להוסיף בחזרה. יוני, אין לי מושג למה מופיע לך ב"כתב חרטומים" אבל הינה מה שכתוב שם: 1.מהירות קרקעית (בקשר) 2. קצב הנמכה (רגל לדקה) 3. גובה שיוט (רגל) 4. גובה יעד (רגל) בקרוב אני אוסיף שיפורים, אשמח לעוד רעיונות... תודה רבה אני נימצא ב חו"ל זה כניראה למה חשבתי אולי לרעיון זה בטח משהו רציני שציתחקו עליי אוליי אפשר להכין מחשבון ל מהירויות המראה ונחיתה (V1,VR, V2, וכ'ו) כמו שיש ב FMC כש פשוט אנו ניתן נתונים (מיקשל המראה/נחיתה, טמפר, לחץ אוויר, אורך מסלול, וכ'ו) ויחשב לנו את המהירויות, כי יש כאלה שאין להם FMC ולא יכולים ליקנות (בעייה כספית או משהו) לי אין FMC ואני אחרי מחשבון מסוג זה כבר שנים. אולי תעשו מיצווה... בבקשה אם אפשארי, אני יודע שזה לא קל. תודה על היתחשבות. שבת שלום :wink:
gilad13 פורסם אפריל 1, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2006 אי אפשר לעשות את זה כי הנתונים והתוצאות הם שונים לכל מטוס.
HZyoni פורסם אפריל 1, 2006 דיווח פורסם אפריל 1, 2006 אי אפשר לעשות את זה כי הנתונים והתוצאות הם שונים לכל מטוס. בלי חוצפנות.... :oops: אולי תעשו את זה למטוסים הפופולרים (747, 767 ) ? בבקשה
Ido Rosenthal פורסם אפריל 1, 2006 דיווח פורסם אפריל 1, 2006 יש לי בעייה אני רואה את זה בכתב "חרטומים" לא בעיברית אוליי תוכל להגיד לי מכתוב בכל קופסא שם ? בבקשה אני זקוק למחשבון זה יוני, אתה כנראה לא הוספת את כל הקידודים של העברית לחלונות: - כנס לתוך Regional and Language Options - לך לטאב ADVANCED - תבחר ב: "Select language to match ......" בHEBREW - בCode Page Conversion Tables תסמן בV את כל הקידודים שמכילים עברית. זה צריך לפתור את הבעיה שלך.
Xyples פורסם אפריל 2, 2006 דיווח פורסם אפריל 2, 2006 אי אפשר לעשות את זה כי הנתונים והתוצאות הם שונים לכל מטוס. בלי חוצפנות.... :oops: אולי תעשו את זה למטוסים הפופולרים (747, 767 ) ? בבקשה אני חושב שמדובר בנתונים שמתבססים על נתונים משתנים מטיסה לטיסה ולא רק ממטוס למטוס ה PAYLOAD הנוסעים וכמות הדלק משתנה כל טיסה דבר המשפיע על המשקלים ואני בטוח שיש עוד פרמטרים...
HZyoni פורסם אפריל 3, 2006 דיווח פורסם אפריל 3, 2006 אי אפשר לעשות את זה כי הנתונים והתוצאות הם שונים לכל מטוס. בלי חוצפנות.... :oops: אולי תעשו את זה למטוסים הפופולרים (747, 767 ) ? בבקשה אני חושב שמדובר בנתונים שמתבססים על נתונים משתנים מטיסה לטיסה ולא רק ממטוס למטוס ה PAYLOAD הנוסעים וכמות הדלק משתנה כל טיסה דבר המשפיע על המשקלים ואני בטוח שיש עוד פרמטרים... נו ברור... זה למה אנו צריכים להקיש נתונים שונים. אז אני מיתכוון מחשבון ניפרד לכל מטוס ושם אנו ניתם נתונים שונים שימצאו את מהירותינו
ha5mvo פורסם אפריל 3, 2006 דיווח פורסם אפריל 3, 2006 נו ברור... זה למה אנו צריכים להקיש נתונים שונים.אז אני מיתכוון מחשבון ניפרד לכל מטוס ושם אנו ניתם נתונים שונים שימצאו את מהירותינו The 742 has those. Visit the "Ready For Pushback" website and forum
תומר עינבר פורסם אפריל 9, 2006 דיווח פורסם אפריל 9, 2006 איך בונים תוכנות?מאיפה לומדים חוץ מבית ספר? ספרים, קורסים, וכמובן האינטרנט. אז אפשר אתרים לדוגמא?
Xyples פורסם אפריל 9, 2006 דיווח פורסם אפריל 9, 2006 איך בונים תוכנות?מאיפה לומדים חוץ מבית ספר? ספרים, קורסים, וכמובן האינטרנט. אז אפשר אתרים לדוגמא? קיימות עשרות שפות תיכנות לאינטרנט וליישומים אחרים הנפוצות הן C++ וVisual Baisic לאינטרנט HTML asp javascript והיום הולך טוב PHP