Kobi David פורסם פברואר 16, 2004 דיווח פורסם פברואר 16, 2004 כפי שבוודאי אתם שמים לב, המרחב הקפריסאי תופס תאוצה מבחינת הפיקוח. אלו חדשות מצויינות מבחינתנו! בימים אלו עוברים שם חבר'ה חדשים הכשרה כפקחים, דבר שיעלה את תדירות הפיקוח. אפשר וצריך לעזור להם בתנועה. החל ממחר יום שלישי, ועד יום חמישי, יהיו אימונים שם החל משעה 9 בערב (ישראל) ועד 1 אחר חצות. חשוב שניתן להם תנועה כמה שרק אפשר בשעות האלו. אנחנו רק נרוויח מזה, יש שם חבר'ה שבאמת משקיעים! מה גם שאולי נוכל סוף סוף להוציא את ה"קפרסאי" שלנו (אילן) לפנסיה מוקדמת
אורח פורסם פברואר 17, 2004 דיווח פורסם פברואר 17, 2004 באמת שיהיה להם בהצלחה, רק משהו יכול להסביר את תעלומת ה Text Only שלהם ??? מאוד מסובך, לי לפחות, הרעיון של ביצוע גישה + כתיבת טקסט ב SB. רן.
Almog Atar פורסם פברואר 17, 2004 דיווח פורסם פברואר 17, 2004 הפקח שתמיד היה שם בטקסט הוא כל יום מהצהריים על הגישה שם קוראים לו אנטוניו אנטוניוס אם אני לא טועה ועכשיו ראיתי אצלו VOICE
Kobi David פורסם פברואר 17, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2004 אני דווקא חושב שמדובר בסנטר, מי שמפקח שם זה ת'רי.... ודווקא יש לו קול. נתתי לו להבין שאנחנו מעדיפים קול הוא אחלה בחור.
mickey lip פורסם פברואר 17, 2004 דיווח פורסם פברואר 17, 2004 טסטי אתמול עם אנטוניו והוא התנצל כל כך שיש לו בעיה במיקרופון אפשר לדבר איתו רגיל אך את התשובה הוא כותב שזה חצי נחמה הוא הבטיח לסדר את זה כמה שיותר מהר נ.ב תודה קובי על ההפתעה אתמול היה כיף להגיע ולשמוע אותך רק חבל שמעט מידי :wink: מיקי
Izik Bakshi פורסם פברואר 17, 2004 דיווח פורסם פברואר 17, 2004 אני קורא לכולם לבוא לטוס אליהם ולהראות להם כמה אנחנו רוצים אותם מחוברים וגם שהיום (יום שילישי) אספק פיקוח לתמיכה בנושא...
Itay Zecharia פורסם פברואר 17, 2004 דיווח פורסם פברואר 17, 2004 מצויין... בכל מקרה אנו טסים לשם לעיתים קרובות מאוד...