עבור לתוכן
Or Netzer

***נהלי ביקור ומודיעין טיס- חדר בקרה 2006 -עמוד-2 ***

Recommended Posts

פורסם

banner_v2.jpg

שריינו תאריכים , תגידו שלום לחברות ולנשים - חממו את המנועים

האירוע הגדול של השנה מגיע!

חטיבת VATIL מזמינה אתכם לחדר בקרה פסח 2006!

האירוע יפתח בתאריך ה20 באפריל יום חמישי בשעה 14:00 שעון מקומי ישראל

וימשיך רצוף NON STOP עד ה22 באפריל שעה 20:00 שעון מקומי ישראל.

דף האירוע : http://www.vatil.org/events/Passover2006/

האירוע יתקיים ברמת גן בביתו של רון פרידלנד חבר החטיבה רחוב גדעון (מפה למבקרים ופקחים תפורסם בסמוך למועד האירוע).

פקחים - אמיר יתאם איתכם הכל, נא לא לשאול מתי תקבלו זימון \ מתי אני בא.

מבקרים - סמוך למועד האירוע יפורסם טלפון של איש צוות מחדר הבקרה, נא להתקשר שעה +- לפני מועד ההגעה לתיאום וקבלת אישור.

פתחו טוב טוב את העיניים שלכם ! VATIL צריכה את עזרתכם

חברים, כל חדר בקרה מתבסס על תרומות ונידוב ציוד של חברי חטיבה.

אם יש מישהו שמוכן לנדב:

מחשב

מסך

מקלדת/עכבר

HUB

כבלי רשת

רמקולים

מקרנים

כבלי חשמל ארוכים/מפצלים.

כיסאות/שולחנות

בבקשה לפנות אל אמיר פז למייל: VATIL3@VATIL.ORG

אחריות מלאה על הציוד מצידי. לקיחת הציוד לפני האירוע והחזרתו אליכם ישירות אחרי.

קריטי:אני מחפש שולחן גדול (סוג של פינת אוכל) לטובת האירוע - שולחן שישמש את עמדות המגדל/קרקע/DEL.

שאלות טענות בקשות וכו' - VATIL10@VATIL.ORG

מקווים לשבור שיאים קודמים,

מצפים לראותכם בשמיים

צוות החטיבה - מחלקת אירועים. 8)

פורסם
  OmriSoudry כתב:
בהצלחה חברים, בעיקר לך רון, אני יודע מה עובר עליך (ובעיקר מה הולך לעבור על הבית :D ).

שבוע לאחר האירוע הולך לעבור על הבית בולדוזר ככה שזה לא משנה :P

אמיר יכול לעשות רידקורציה כמו שהוא אוהב בלי לדאוג שהוא יצטרך להחזיר את זה לקדמותו.

פורסם
  Or - VATIL10 כתב:
  OmriSoudry כתב:
בהצלחה חברים, בעיקר לך רון, אני יודע מה עובר עליך (ובעיקר מה הולך לעבור על הבית :D ).

שבוע לאחר האירוע הולך לעבור על הבית בולדוזר ככה שזה לא משנה :P

אמיר יכול לעשות רידקורציה כמו שהוא אוהב בלי לדאוג שהוא יצטרך להחזיר את זה לקדמותו.

אכן... :lol:

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
זו בדיוק הסיבה שאל על לא נבחרה, פשוט כדי לאפשר לכל מי שרוצה להגיע, להגיע ללא מגבלות כאלה ואחרות.

חג שמח

כמובן שמי שמגיע חובת התזונה הלא הבריאה לפקחים- מוטלת עליו 8)

פורסם

פקחים שימו לב!

כל מי שמעוניין לפקח בחדר הבקרה, גם אם מדובר בשעה אחת. מתבקש לשלוח לי

למייל את הפרטים הבאים.

שם פרטי+משפחה

מיקום מגורים ואיך הוא מגיע (יש/אין רכב?).

טלפון נייד.

גיל.

העמדות אליהם הוא מוסמך טהור - ללא השגחות (תבוצע בדיקה מול הרשימה הקיימת :) לא לנסות לפברק :wink: הדבר נועד לחסוך לי זמן במיון ובהצבת העמדות).

מתי הוא יכול להגיע - שעה - יום - וכמה זמן. לא יודעים בדיוק? - תשערו.

את כל המידע הזה לשלוח לי למייל: amirpaz1@bezeqint.net - אני מפרסם בכוונה את המייל האישי, כי בעבר התקבלו טענות שמייל ה VATIL החזיר כמה הודעות פה ושם.

באירוע יופעלו העמדות הבאות:

DEL --W GND--E GND--TWR--APP--TMA--TEL AVIV--

בחלק מהזמן גם נפעיל את LCCC_CTR.

אם ישנם כאלו שגילם נע באזור ה "אין רשיון ואין מי שיביא אותי" :D גם לשלוח לי מייל עם כל הפרטים, אנחנו ננסה להדביק כאלו עם רכב לאחרים שאין להם - בהתאם לאזור המגורים.

מחכה למיילים שלכם!

כולם מתבקשים לשלוח! גם צוות חטיבה, גם צוות אירוע.. גם כאלו שאני מכיר אישית! - רק ככה אני יקבל תמונה מלאה מתי כל אחד יכול לבוא לפקח בחדר הבקרה.

ציוד לחדר הבקרה - יש מישהו שיש לו פריט ממה שכתוב למעלה בתחילת השירשור, ויכול לתת לחדר הבקרה- ועדיין לא פנה אלי??? תודה מראש :)

פורסם

חברים יקרים תכירו, זה החד"ב לפסח 2006,

אי שם ברמת גן בביתו של רון פרידלנד שקצת אחרי הארוע אמור לההרס, החבר'ה יצאו היום לנקות אותו כדי שיהיה מוכן לקליטת כל הפסיכים עם המדונות והמחשבים למשך 54 שעות שנתי דברים.

1. כל הכבוד לכם על העבודה הנפלאה

2. ערן- לגזור את הליפה....ומהר.

כל הכבוד !

p41300643pj.jpg

p41300650dj.jpg

p41300675ql.jpg

p41300687ns.jpg

p41300704cy.jpg

p41300758zy.jpg

p41300773nh.jpg

p41300780ra.jpg

p41300793ug.jpg

p41300805qm.jpg

פורסם

חברים,

בתור מפקד הכוח, וכן גם צלם הכוח 8)

חייב להגיד לכם שהחבר'ה פשוט עשו עבודה מדהימה!

הבית קיבל צורה, קיבל שטיפה, אפילו גיזום לעצים... לגבי השיער של ערן - מחפשים פיתרון.

(מצטער אם התנהגתי קצת כמו מפקד :wink: ... אבל עם שיער כמו של ערן.. אפילו רס"ר הבסיס לא יעזור)

מחר המשך עבודה...

פקחים! לא כולם פנו אלי!

נשתמע,

פורסם

חולצות ארוע

למעונינים, בארוע אצל סודרי צוות הארוע קנה חולצות עם לוגו החטיבה אני מעונין לאפשר זאת גם הפעם לפקחים ולמבקרים עלות חולצה כזאת בין 35-40 ש"ח מי שמעוניין נא לשלוח אלי מייל עם מידה, שם מלא וטלפון.

לחולצה יהיה עיצוב שונה (יותר יפה) מהפעם הקודמת.

נא לשלוח- פרטים למייל לא בהודעות פרטיות:

vatil9@vatil.org

משהו חשוב:

למען הסר ספק אין כאן שום עניין ברווח אישי שלי או של החטיבה התשלום הוא נטו בעבור עלות החולצה

פורסם
  אפיק כתב:
כן...

תמיד עדיף גדול מאשר שאח"כ זה יהיה צמוד ולא נוח.

עם גדול תמיד מסתדרים 8)

זאת תהיה סיבה לדיאטה :)

חברים מי שיכול לתרום מחשב או מסך ליצור קשר דחוף ובהול עם אמיר פז. (מבין אלה שעוד לא תרמו).

More 3 days to go

פורסם

שלום חברים!

כל המעוניין לבקר בחדר הבקרה, יתקשר למספר המופיע בהמשך ויפעל ע"פ הנהלים הבאים:

*יש להתקשר לאחראי המשמרת שעה וחצי טרם ההגעה.

*יש לתאם עם האחמ"ש את אופי הביקור: גודל הקבוצה, והזמן שברצונכם להיות שם.

*נא לקבל בהבנה דחיות של האחמ"ש לזמנים אחרים נוחים יותר - עקרונית לא צריכה להיות בעיה בכל שעה.

*במידה ומתבצעת בחינה במגדל, או בחדר המכ"מ - ייתכן והבוחן יבקש לא להכניס מבקרים בזמן הבחינה - הדבר מוכר ומאושר.

*חל איסור מוחלט! לתת למבקרים לפקח בכל צורה שהיא, גם אם הם מוסמכים. ניתן לעשות זאת בצורה מסודרת בלבד דרך האחמ"ש ובאישורו כמובן.

מודיעין טיס:

על אותו מספר טלפון נפעיל גם שירות מודיעין טיס. לא חובה לתאם דרך מודיעין הטיס, אך רצוי על מנת להקל על הפקחים. מה אפשר לתאם:

*תרגולים - הקפות, ILS (מדובר על ב"ג בלבד).

*טיסות מיוחדות בתחום ה TMA.

*טיסות צבאיות חריגות (הצנחות, בקשה לסגירת אזור, נחיתות בשטח, ניווטים,תדלוק אווירי).

*ניתן לתאם מקום חניה בטרמינל למטוסים המגיעים לנחיתה בב"ג. הדבר לא מובטח, אך הפקחים יעשו ככל שניתן על מנת להפנות אותכם אל מקום החניה ע"פ הבקשה מראש.

*טיסות צילום.

מספר הטלפון בעמדת אחראי המשמרת:

03-5734061

פקחים! לו"ז משמרות יפורסם מחר, וכמו כן תקבלו טלפון ממני. הדבר מתבצע בסמוך לאירוע בגלל פניות נוספות של פקחים ברגע האחרון. סבלנות :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...