matan פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אהלן חברים,בשעה טובה שיחררנו את החבילה של ה738 תהנו http://www.isdt-israel.com
GR27 פורסם אפריל 6, 2006 דיווח פורסם אפריל 6, 2006 תתחדשו. האם הוא כולל גם VC? נסה ותראה.. אני מבין שלא, תודה בכל אופן אבל יש לי את 737NG של PMDG.
Niv Malin פורסם אפריל 6, 2006 דיווח פורסם אפריל 6, 2006 תתחדשו. האם הוא כולל גם VC? נסה ותראה.. אני מבין שלא, תודה בכל אופן אבל יש לי את 737NG של PMDG. לא הבנתי איך הבנת את זה בדיוק?! אני בעצמי לא יודע אם יש VC אם אתה רוצה לדעת תנסה להוריד ולהפעיל ואז תראה....
ראם אדם פורסם אפריל 6, 2006 דיווח פורסם אפריל 6, 2006 רגע אני לא מבין מה כל כך קשה לתת פידבק חיובי אנשים השקיעו טרחו לפחות איזה מילה טובה :x
אורח פורסם אפריל 6, 2006 דיווח פורסם אפריל 6, 2006 רגע אני לא מבין מה כל כך קשה לתת פידבק חיובי אנשים השקיעו טרחו לפחות איזה מילה טובה :x ניראה לי שאתה מתכוון לביקורת בונה ולא פידבק חיובי. אם לכל אחד ולא משנה עכישו מה הוא עשה, ניתן פידבק חיובי, גם אם מה שהוא עשה ממש גרוע, אז מה עשינו פה ? מילה טובה או משוב חיובי ניתנים כשצריך וכשיש סיבה לתת אותם. הדברים נאמרו שוב ללא כל קשר ל 73NG של ISDT או כל חברה אחרת ונתנו כשרות למשתמש. רן.
GR27 פורסם אפריל 6, 2006 דיווח פורסם אפריל 6, 2006 רגע אני לא מבין מה כל כך קשה לתת פידבק חיובי אנשים השקיעו טרחו לפחות איזה מילה טובה :x אמרתי בהתחלה "תתחדשו", אני חושב שזו מילה טובה, ובסך הכל שאלתי אם יש בדגם VC והתשובה שקיבלתי היא "נסה ותראה..." אבל לא בא לי לנסות, אני אוהב לדעת מראש מה אני מוריד ומתקין, ובנוסף ציינתי שכבר יש לי 737NG של PMDG ויש בו VC ואמרתי "תודה בכל אופן", אני חושב שזו גם מילה טובה. ולחבר'ה מ ISTD שיצרו את ה 737NG יש לי רק מילים טובות להגיד לכם, תמיד טוב לראות חברה ישראלים יוצרים ומפתחים מוצרים כחול לבן לעולם הסימולטורים ואף בחינם, תודה. חג שמח וטיסות מהנות. :wink: