bergint פורסם פברואר 18, 2004 דיווח פורסם פברואר 18, 2004 שלום לכולם, האם למישהו יש AFCAD מעודכן של נתב"ג ל-FS2004, הורדתי את העדכון של חנן אפשטיין וגם של אלכסנדר לורנס בשניהם נתקלתי באותה בעיה: ע"מ להמריא ולנחות ממסלול 26 סגרתי את שאר המסלולים לנחיתות ולהמראות אך ה-TAXI לא מעודכן ומפנה את התנועה להסיע מחוץ למסלולים (מחוץ למסלולי ההסעה ובייחוד לא מוכן להעביר את התנועה למסלול 3. לא הצלחתי לשנות זאת ב-AFCAD האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת? ואגב האם אין אפשרות ב-FS2004 לבצע הפרדה בין מסלולי המראה ונחיתה (כלומר המראה מ-26 ונחיתה ב-12)? HELPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gal פורסם פברואר 18, 2004 דיווח פורסם פברואר 18, 2004 לי יש רעיון טוב מאוד. הרעיון מקביל למציאות וזה לסגור את כל שאר המסלולים + הטקסי של האיזור הצבאי ואז הוא אוטומטית מפנה אותך דרך מסלול 03. ובקשר לשאלה שתיים זה קצת קשה כי אצלי בד"כ אני נוחת על 12 אבל גם 26 וג 30 פתוחים אצלי. מקווה שלפחות לאחת הבעיות עזרתי.
hagay פורסם פברואר 18, 2004 דיווח פורסם פברואר 18, 2004 אני גם כשסגרתי את האזור הצבאי עדיין מטוסים עוברים משם
ha5mvo פורסם פברואר 19, 2004 דיווח פורסם פברואר 19, 2004 http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... highlight=
bergint פורסם פברואר 21, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2004 Gal תודה! אבל עדיין זה לא עוזר ניסיתי לחסום את כל מסלולי ההסעה באיזור הצבאי אך עדיין משום מה ה-AFCAD מסיט את כל התנועה לדשא ואז שוב לאיזור הצבאי בקיצור סיפור מוזר. ראיתי כי אנשים נוספים (ראה תגובתו של ha5mvo) נתקלו בבעיות עם ה-AFCAD הנוכחי ובאמת שום דבר לא עובד... אך מה שמטריד אותי יותר מהמסלולים (המראה ונתחיתה ב-26 לפי פורומים אחרים ברשת בחו"ל ה-FS2004 אינו יכול לבצע הפרדה בין מסלולי נחיתה והמראה) שאת הבעיה איתם פטרתי ע"י סגירת כל שאר המסלולים הוא העניין שהמטוסים מסיעים על הדשא!! וזה מרגיז מאוד. בכל מקרה אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה!!!!!!
Ido Rosenthal פורסם פברואר 24, 2004 דיווח פורסם פברואר 24, 2004 bergint שלח לי את ה AFCAD שלך ב E-MAIL