Raz Gueta פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 יוזמה ברוכה! כל הכבוד חבר'ה.. אני מצטרף לרעיון של שמוליק..בכל זאת- בחורות בביקני (או בלי) ומנגל באים טוב עם כל דבר...
oz פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 אם כך מצוין....המפתח יהיה רק אצלי.. חתיכות תהיינה קרוב לודאי כ-180 רגל למערב QNH1013 -ISA ההפרעה הסביבתית היחידה שאני צופה ,זה שאיזה חתיכת צוק לא תיפול על מתרחץ כזה או אחר ושדבוש לא יציב לי כסאות מעבר למה שהרשיתי לו תיאומים ולו"ז- ממתין אם יש לך בעיות עם דבוש דבר איתי אני יטפל בו כבר חחח עוז, אתה מכיר את שמוליק? לא נראה לי שדבוש מתעסק איתו. אתה מכיר את דבוש? איתם לא כדאי להתעסק
Shmulik Lin פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 עוז כדאי להתעסק איתם תאמין לי יש לו הרבה מה להפסיד אצלי
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 מדהים שהאשכול הזה קיים כבר די הרבה זמן יחסית ורק היום שמתי אליו לב :? נראה לי שקורס כזה מצוין עבורי כתכנית מסודרת ללמוד להטיס גם גדולים אין לי מס.2 כרגע, פתוח להצעות... (אולי אחת מתוך נוף הביקיני שהזכרתם שגם רוצה ללמוד לטוס? )
Arie Halperin פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 כל הכבוד על היוזמה אני כבר מכין את העזרים תרשמו אותי תודה חכם אריה