עבור לתוכן
the pilot

דיון מעניין באתר איירלינרס בנושא אל-על

Recommended Posts

פורסם

נתקלתי בפורום של האתר הזה בויכוח מעניין האם אל-על עומדת לקנות airbus 330 ובשנים הקרובות להחליט על מה היא הולכת...הויכוח מאוד לוהט ומאוד פוליטי-ובין השורות יש קצת אנטישמיות והרבה חוסר ידע-כדאי שתקראו.

http://www.airliners.net/discussions/ge ... n/2711687/

אני לא מתייחס כאן לצד הפוליטי-כי אסור אצלנו באתר. אבל חשוב לדעת גם את הצדדים המעשיים לאפשרות כזו.

פורסם

אולי אחד או שניים כתבו שם לעניין, בעיקר בהתייחסות לקשרים עם האמריקאים והחיסכון בדלק.

כל השאר חושבים שאלעל יקנו אירבאס כדי שהם יוכלו לצלם אותו כשהוא ינחת או שהמגן דוד יראה יפה גם על אירבאס ולכן לאלעל כדאי לקנות אותו, ולחשוב שהמשתמשים שם עוד משלמים כסף בשביל לכתוב כאלה שטויות :roll:

פורסם
אולי אחד או שניים כתבו שם לעניין, בעיקר בהתייחסות לקשרים עם האמריקאים והחיסכון בדלק.

כל השאר חושבים שאלעל יקנו אירבאס כדי שהם יוכלו לצלם אותו כשהוא ינחת או שהמגן דוד יראה יפה גם על אירבאס ולכן לאלעל כדאי לקנות אותו, ולחשוב שהמשתמשים שם עוד משלמים כסף בשביל לכתוב כאלה שטויות :roll:

האומנם?

00002398.jpg

פורסם

לא אמרתי שזה לא יפה להפך, זה יפה מאוד. אני רק מקווה שהם לא חושבים שאלעל יקנו אירבאס בגלל שהצביעה תראה עליו יפה והספוטרים בעולם יחגגו- מה שחלק מהאנשים כתבו (ואני מאוד מקווה שהם לא מדברים ברצינות :roll: ).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...