the pilot פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 נתקלתי בפורום של האתר הזה בויכוח מעניין האם אל-על עומדת לקנות airbus 330 ובשנים הקרובות להחליט על מה היא הולכת...הויכוח מאוד לוהט ומאוד פוליטי-ובין השורות יש קצת אנטישמיות והרבה חוסר ידע-כדאי שתקראו. http://www.airliners.net/discussions/ge ... n/2711687/ אני לא מתייחס כאן לצד הפוליטי-כי אסור אצלנו באתר. אבל חשוב לדעת גם את הצדדים המעשיים לאפשרות כזו.
makover פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 זהו צד מעשי מאד הריטואל השנתי של הצטיידות אל על לא מפתיע אף אחד ואף אחד לא יופתע כבר מהתוצאה! מבחן בוזגלו! :roll:
Ido Rosenthal פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אוי כמה בלבולי שכל בשרשור אחד.... הם יותר "טוחנים מים" מאיתנו, זה ממש הישג :mrgreen:
ראם אדם פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אוי כמה בלבולי שכל בשרשור אחד....הם יותר "טוחנים מים" מאיתנו, זה ממש הישג :mrgreen: :mrgreen:
moti פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אולי אחד או שניים כתבו שם לעניין, בעיקר בהתייחסות לקשרים עם האמריקאים והחיסכון בדלק. כל השאר חושבים שאלעל יקנו אירבאס כדי שהם יוכלו לצלם אותו כשהוא ינחת או שהמגן דוד יראה יפה גם על אירבאס ולכן לאלעל כדאי לקנות אותו, ולחשוב שהמשתמשים שם עוד משלמים כסף בשביל לכתוב כאלה שטויות :roll:
3Dvg פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 אולי אחד או שניים כתבו שם לעניין, בעיקר בהתייחסות לקשרים עם האמריקאים והחיסכון בדלק.כל השאר חושבים שאלעל יקנו אירבאס כדי שהם יוכלו לצלם אותו כשהוא ינחת או שהמגן דוד יראה יפה גם על אירבאס ולכן לאלעל כדאי לקנות אותו, ולחשוב שהמשתמשים שם עוד משלמים כסף בשביל לכתוב כאלה שטויות :roll: האומנם?
moti פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 לא אמרתי שזה לא יפה להפך, זה יפה מאוד. אני רק מקווה שהם לא חושבים שאלעל יקנו אירבאס בגלל שהצביעה תראה עליו יפה והספוטרים בעולם יחגגו- מה שחלק מהאנשים כתבו (ואני מאוד מקווה שהם לא מדברים ברצינות :roll: ).