David Misha פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 ציטוט: "מטוס שטס לבריטניה נאלץ להישאר באוויר כחצי שעה כי הפקחים יצאו להפסקת תה מאת: ביפ נוסעי טיסה של חברת "טומסון" לבריטניה נאלצו לשהות כחצי שעה בטיסה מעגלית סביב שדה התעופה "קרדיף", כי הפקחים יצאו להפסקת התה המסורתית, דיווח ה"דיילי מירור" הבריטי. קן ג'ונס (70), אחד הנוסעים בטיסה שחזר מטנריף, סיפר כי הוא והאנשים סביבו חשבו שהטייס מנסה למתוח אותם. "הטייס הודיע לנו כי אנחנו לא יכולים לנחות בזמן המיועד כי הפקח שנמצא במשמרת אינו מוסמך להנחית אותנו וכי הפקח המוסמך נמצא בהפסקת התה שלו. הוא גם אמר שבכל ימיו כטייס הוא לא נתקל במצב שכזה". דובר מטעם שרות התעופה הבריטי מסר בתגובה: "אנחנו מצטערים על העיכוב בטיסת חברת "טומסון". הצוות בשדה התעופה של קרדיף מוסמך בהחלט, והחלה חקירה לבירור סיבת העיכוב". (10/04/2006)" ציטוט 2: "חברת התעופה הצ'כית ביטלה טיסה והטיסה מטוס ריק מפרנקפורט לפראג בגלל חתול שברח מכלובו במטוס מאת: ביפ חברת התעופה הצ'כית נאלצה להוריד את הנוסעים מטיסה ולהטיס את המטוס ריק מנוסעים חזרה מפרנקפורט לפראג בגלל חתול שברח מכלובו בתא המטען ולא אותר. עובדי החברה חיפשו אחר החתול החמקן בכל חלקי המטוס ולאחר שלא אותר החליטו במנהל התעופה להורות על ביטול הטיסה בשל חשש מבעיות בטיחות. המטוס חזר לפראג כשהוא ריק מנוסעים ורק לאחר שפרקו את כל מכלי המטען נראה החתול בורח מהמטוס. (01/12/2005)"
Spaghetti פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 ROFL ענק, הטימטום של האנשים(בריטיש)... :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 נו אז??? זה קרה לי בVATSIM עם TFC טסנו לא זוכר לאן והפקח שם את כולנו בHOLD ואמר חכו אני עושה פיפי וחוזר. :mrgreen:
E.Z פורסם אפריל 14, 2006 דיווח פורסם אפריל 14, 2006 נו אז???זה קרה לי בVATSIM עם TFC טסנו לא זוכר לאן והפקח שם את כולנו בHOLD ואמר חכו אני עושה פיפי וחוזר. :mrgreen: אתה חושב שאני צריך להשתחרר אני מחכה? לא ! דורון התייבש עם ה- ATR על 03 אתמול 4 דקות עד שחזרתי נינוח ומרוקן.
mickey lip פורסם אפריל 14, 2006 דיווח פורסם אפריל 14, 2006 נו אז???זה קרה לי בVATSIM עם TFC טסנו לא זוכר לאן והפקח שם את כולנו בHOLD ואמר חכו אני עושה פיפי וחוזר. :mrgreen: אתה חושב שאני צריך להשתחרר אני מחכה? לא ! דורון התייבש עם ה- ATR על 03 אתמול 4 דקות עד שחזרתי נינוח ומרוקן. כן, אבל חצי שעה? מה יש לו שם לבריטי הזה? :shock: :shock: :shock:
dani-manusis פורסם אפריל 14, 2006 דיווח פורסם אפריל 14, 2006 לי זה קרה עם LGGG_CTR. בזמן שטסתי לאיטליה אני נמצא במרחב האווירי של Athens והפקח קורא לכל הערוץ שיבצעו ריתוק כי הוא שם MUTE על הערוץ הילדים יושנים :roll: :shock: (אני לא זוכר מי היה איתי הטיסה הזאת, אבל אני זוכר שאת הטיסה הזאת ביצעתי עם עוד חבר)