Almog Atar פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 שלום לכולם, כפי ששמתם לב, בחודש האחרון האתר של אל על וירטואל לא תיפקד/תיפקד בכתובת אחרת. הייתה לנו בעיה עם האיכסון, היינו צריכים למצוא איכסון אחר להעביר את הכתובת וכד'. אני מודה בזה שלקח לנו המון זמן והיינו צריכים לסדר את זה בשבועיים גג אבל מה לעשות. אתמול האתר שלנו עלה בחזרה על הכתובת הרגילה www.elalva.com ואיתו כפי ששמתם לב עלה גם אירוע (פרטים בפורום NOTAMS). עוד קצת עידכונים לגבי המשך תפקודה של אל על VA: -חלו שינויים בצוות החברה, ארז סביר ואבשלום סעדון נכנסו לצוות ואנו מבטיחים לעשות הכל על מנת לקדם את החברה. בזאת אני גם רוצה להודות ליונתן, ערן, רועי, ואיתי על עבודתם המסורה באל על וירטואל, האנשים האלה עשו המון ובאמת מגיעה להם תודה גדולה. תודה רבה ! -צוות אל על מבטיח שכל חודש וחצי-חודשיים יתקיים אירוע גדול שלא יאכזב אותכם. -עוד שלושה חודשים איתמר משתחרר ועם השיחרור אנחנו נתחיל לפתח דברים חדשים ומשוכללים ואף אתר חדש ומחודש שיתאים למערכות שלנו, איתמר למד המון בזמן הזה . בשם צוות אל על וירטואל אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו מתפקודה של החברה ואנחנו נשתדל לפתח אותה בצורה הכי טובה שרק נוכל. שיהיה לכולם חג שמח,
Yehonatan_el פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 רק דבר אחד שהוא ש ההורדות שהקישור שלהם מוביל לישראסים לא עובדות
3Dvg פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 עוד דבר, עם כול הכבוד לפני הקריסה של האתר היה לי מהו כמו 200+ שעות ועכשיו החזרתם אותי ל 73.... האם אתם יכולים לתקן את זה, עד שהצלחתי לקחת את ה 76 לסיבוב החזרתם אותי בחזרה...
Almog Atar פורסם אפריל 13, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2006 עוד דבר, עם כול הכבוד לפני הקריסה של האתר היה לי מהו כמו 200+ שעות ועכשיו החזרתם אותי ל 73....האם אתם יכולים לתקן את זה, עד שהצלחתי לקחת את ה 76 לסיבוב החזרתם אותי בחזרה... תשלח מייל לאיתמר ואנחנו נעשה הכל על מנת לסדר את זה ...
Izik Bakshi פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 לא ברור לי דבר אחד, איך איתמר הצעיר משתחרר לפני...? :mrgreen:
Almog Atar פורסם אפריל 13, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2006 מה לגבי עידכון הצי? (EKO EKP...) אני מטפל בזה עכשיו ואיציק... תשאל אותו לא אותי, הצעיר הזה לא עושה כלום בכל מקרה.
moti פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 כל הכבוד לצוות היוצא ובהצלחה לצוות הנכנס. בנוסף לעידכון הצי אפשר גם לרענן קצת את הלו"ז בנוסף למה שכבר רוענן, נכון אלמוג? :wink:
Almog Atar פורסם אפריל 13, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2006 כל הכבוד לצוות היוצא ובהצלחה לצוות הנכנס.בנוסף לעידכון הצי אפשר גם לרענן קצת את הלו"ז בנוסף למה שכבר רוענן, נכון אלמוג? :wink: אני מרענן, אל תדאג, פשוט האתר לא עבד חודש ולכן לא יכלתי לרענן, אל תדאגו
Yahav Barzilay פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 סוף סוף חזרתם! בהצלחה לאנשי הצוות החדשים שנכנסו ובמיוחד לארז סביר, שמתחיל את דרכו באלעל אחרי עיט תעופה. ארז, בהצלחה מכל צוות וטייסי עיט תעופה, ותודה על התרומה שתרמת לעיט. וחבר'ה אני יכול להעיד על העבודה הרבה של אלמוג שעובד ימים כלילות להצלחת החברה. בהצלחה בהמשך אלעל וירטואל.
Almog Atar פורסם אפריל 14, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2006 עוד כמה עידכונים: אבשלום העלה כמה מדריכים לאתר, כולם יכולים להוריד את המדריכים. המדריכים נמצאים במחלקת האימונים שלנו. EKO וEKP סוף סוף נוספו לצי, והלוח הולך לעבור עידכון רציני לאחר חודש שלא עודכן (בגלל האתר שנפל ) וכמובן פרטים נוספים על האירוע תוכלו למצוא בהמשך הערב בפורום NOTAMS (כולל חניות ודברים שצריך לדעת לקראת האירוע). סופ"ש נעים