Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2004 דיווח פורסם פברואר 20, 2004 או בקיצור "most realistic ai Ai" זה כמו פרוג'קט אי רק פה יש יותר חברות אז ככה למי שמכיר את הפרצודרה של המתקין של הטיסות שיעזור לך הורדתי חברת תעופה את כל הטקסטים של החברה כגון מטוסים שדות תעופה שלהם והטיסות עצמם ואז את הטקסטורות של המטוס מאותו אתר הקטע אחרי שאומרים לו נקסט אחרי ששמתם את כל הדברים איפה שצריך את הטקטסים והטקסטורות הוא בבקשה לחקות ואז מופיע הקטע של המטוסים שהוא מתקין ובמקום סימן וי ליד הרשימה של המטוסים יש לי איקס ואני לא יודע איך להתקין אותם ועם אני עושה נקסט הוא שואל אותי שאני צריך לשים את המטוסים בתקיות של מטוסים אי קיימים משהו כזה אם מישהו יודע על מה מדובר שיעזור לי..!
Erez Savir פורסם פברואר 20, 2004 דיווח פורסם פברואר 20, 2004 השוני הדי גדול מ PAI ש פרוג'ט אי בא עם מטוסים!MRAI זה רק flightplans אתה צריך למצוא מטוסים בדיוק אותם מטוסים אני ממליץ על Fspainters ואז אחרי שאתה מתקין את המטוס יש לך וי ואז אתה יכול להתקין את ה flightplans הבנת? מקווה שעזרתי!
oz פורסם פברואר 20, 2004 דיווח פורסם פברואר 20, 2004 כמו שכתוב כאן בהודעה מעלי בMARI צריך להתקין את המטוסים לבד לא כמו בPAI שהמטוסים מותקנים לך אוטומתית
Itai Ganor פורסם פברואר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 22, 2004 ירון סתכל עשיתי מה שאמרת הורדתי מטוס משם של חברת BWIA ואז את לוח הטיסות שלה נכנסתי להתקין את הטקסטורות החדשות ואז הוא מבקש דגם לחפש של הטקסטורה ואין! מה לעשות..?