mickey lip פורסם אפריל 17, 2006 דיווח פורסם אפריל 17, 2006 מיקי, רן קובי וכל חברי Vatil זה עתה סיימנו את השלב הקרקעי בקורס ההסבה לחניכי אל על, בסוף השבוע הם טסים לסימולטור רציתי לנצל את ההזדמנות ולהעביר לכם כמה מהתשבוחות שהתקבלו מהחניכים ומהחונכים גם יחד קודם כל המתקן שנבנה בעזרתכם פשוט מדהים! קפיצת מדרגה אמתית ביכולת ההדרכה שלנו. כולם ציינו בהתלהבות את רמת האימון הגבוהה שהמתקן איפשר להם חשוב להודות במיוחד לרן שהשקיע שעות אין ספור על מנת שהכל ינגן ביחד. בנוסף, כולם ציינו שהורגשה האכפתיות והנכונות שלכם להצלחת הפרויקט, הפגנתם מקצוענות ראוייה להערכה בכל הקשור לתפעול הטכני של הנושאים וגמישות והתאמה לכל הגחמות והשינויים שלנו כולל תוספת אימונים מעבר למתוכנן לחניכים שבקשו זאת אין ספק שיש לנו עוד מה ללמוד מכם על מנת למצות את כל היכולת שהמתקן החדש מאפשר לנו אני רק מקווה שעכשיו שאתם מפורסמים כל כך (אחרי הכתבה בידיעות אחרונות) לא תשכחו שבאוגוסט מתחיל קורס חדש אני כולי תקווה שהצלחתם בסוף גם להינות כמו שאנחנו נהנו מהאימונים עצמם תודה וחג שמח אודי נקש ועוד אחד מקפטן אייל רובין : שלום וחג שמח! אני מצטרף לכל מילה של נקש. בדרך כלל אני משתדל שלא להפריע ולהכביר במילים, אתם עושים עבודה מצוינת גם בלעדיי....אך כאשר המדובר הוא בתודות, הרי שאני מרשה לעצמי לחרוג מן המנהג. אז....תודה רבה בעבור העבודה המצוינת שאתם עושים, נדמה לי שהאמור אינו מתייחס אך ורק לפאן המקצועי, כי אם גם, ואולי במיוחד, לפאן הבינאישי, הוא זה אשר מרגש אותי במיוחד. אתם מהווים דוגמא ומופת למה שראוי ונכון, והלוואי ודרככם תצלח ככל אשר אתם מקווים ומייחלים. בתקווה לעוד שנים של עשייה ועבודה משותפת! Capt Eyal Rubin Mgr. Aircrew Training ושוב תודה ענקית גם ממני לכל מי שנתן יד בפרוייקט הזה ( וגם למי שלא ). מיקי
Elad Levy פורסם אפריל 17, 2006 דיווח פורסם אפריל 17, 2006 כפי שראיתי אתם באמת עושים עבודה טובה וזה כבוד גדול להדריך טייסים לעתיד אז תמשיכו כך והמכתבים האלו מגיעים לכם!!! :wink:
yossilevy פורסם אפריל 17, 2006 דיווח פורסם אפריל 17, 2006 אני חושב שאל על צריכה לתגמל את כל החברים שעסקו ועוסקים בפרוייקט אל על, מעבר למכתב תודה שזה יפה בפני עצמו. כל הכבוד לכולם בברכה יוסי לוי.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 17, 2006 דיווח פורסם אפריל 17, 2006 יפה אני מחכה בכיליון עיניים לאישור השתתפות בקורס מס' 1 של ה- 737.... הודעות כאלה רק עושות יותר תיאבון :mrgreen: