bergint פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 בתור ירושלמי (מה לעשות...) אני מוחה כנגד העובדה שעד לעצם היום הזה לא היה אף ניסיון לעשות SCENERY של עיר הקודש ובירתה הניצחית של מדינת ישראל!!!!! ועכשיו ה"תקווה"...
oz פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 אז מה אני רענני ואף פעם גם לא חשבו לעשות סינרי לרעננה... באמת מזה השטויות האלה....... במשחק לפי מה שזעור לי יש את העיר העתיקה מה עוד חוץ מזה אתם רוצים אני לא מבין......
gal_d פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 אז מה אני רענני ואף פעם גם לא חשבו לעשות סינרי לרעננה...באמת מזה השטויות האלה....... במשחק לפי מה שזעור לי יש את העיר העתיקה מה עוד חוץ מזה אתם רוצים אני לא מבין...... למה אתה עצבני כול הזמן? ולמה אתה נגד כול דבר שמציעים פה? :?
Gal פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 OZ בבקשה תשנה את מה שכתבתה כנ"ל לגבי BREGINT ובבקשה בלי קללות או רמזיה על כאלה. אני כבר חתפתי על הראש אז כדי למנוע שטויות כאלה תחשבו פעם הבאה לפני שאתם רומשים משהו כזה תודה. ובקשר לרעיון זה נראה לי נחמד לשבת במטוס בדרך לאילת ולראות את העיר המדהימה הזאת מלמעלה.
gal_d פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 OZ בבקשה תשנה את מה שכתבתה כנ"ל לגבי BREGINT ובבקשה בלי קללות או רמזיה על כאלה. אני כבר חתפתי על הראש אז כדי למנוע שטויות כאלה תחשבו פעם הבאה לפני שאתם רומשים משהו כזה תודה.ובקשר לרעיון זה נראה לי נחמד לשבת במטוס בדרך לאילת ולראות את העיר המדהימה הזאת מלמעלה. גל צודק. אוז או כל אחד אחר, אם יש לכם דעה שלילית על הנושא פשוט אל תגיבו.
bergint פורסם פברואר 21, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2004 צודקים!!! הילד פשוט עלה לי על העצבים... הגבתי תגובת יתר ואני מתנצל.
Shmulik Lin פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 ילדים אנשים טף מבקש מכולכם לשמור על מינימום שפה נימוסית מי שלא רוצה יכול לעבור למסנג'ר או ל-ICQ לא כאן הוא המקום לשפה כזו לא לתת לנו בשר!!!!!!!!!!!! אנחנו קניבלים! ושוב נא לשמור על מינימום כבוד אחד לשני גם אם לא מסכימים תודה
jambo7 פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 ידידנו הירושלמים אל תרגישו מוזנחים בגלל איזה סינרי אני מקוה שגם לבירת ישראל יהיה סינרי כפי שהיא ראויה לו הדברים לוקחים זמן בוני הסינרי יגיעו גם לירושליים.
oz פורסם פברואר 21, 2004 דיווח פורסם פברואר 21, 2004 דבר ראשון למי שכתב כאן אוז עם א' אז אולי אתה לא יודע אוז עם א' זה אווז שזה סוג של עוף שאוכלים עוז כותבים עם ע' דבר שני אני אף פעם לא מתנגד לשום דבר אבל אני לא מבין למה אתם בידיוק טוענים לקיפוח? מיקרוסופט בכבודם ובעצמם עשו סנירי להר הבית דבר שני שעכשיו נזכרתי בו שזאב כהן האיש שהוציא את הלאנד קלאס של צפון הארץ ומרכזה עובד גם על לאנד קלאס לירושלים אז בבקשה תושבי יורשלים על תטענו לקיפוח ואם זה כלכך מציק לכם שאין סינרי אז תלמדו לבנות אחד ועוד דבר שים לב לסגנון ההודעה שלי ולסגנון ההודעה שלך אני לא אמרתי שום דבר שצריך לגרום לך להגיב ככה
yossilevy פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 שלום רב! לכל המודאגים לגבי SCENERY של ירושלים זה בעבודה ע"י זאב . ביום שישי האחרון עומרי עטר ואלמוג עטר ויעקב רחמני וכבודכם נסענו ברחובות העיר וצילמנו כל בנין שיכול להיות מתאים להוספה כ-SCENERY . התמונות הועברו לזאב שיעביר תמונות לסימולטור. זה לקח לנו כמעט שעתיים ויש עוד הרבה לצלם אז סובלנות....
אורח פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 ד"א לרעננים, האמפי של לב הפארק ובית החולים לוינשטיין מופעים בסינרי של ה VFR ואף חלק מהשכונות שקרובות לצומת רעננה צפון. כך שיש לרעננה יצוג ב FS. כל הכבוד לכל העושים במלאכה ולעוזריהם. רן.
yoni revivo פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 יפו מוזנחת אני עכשיו בתהליכי בניית סינרי ליפו העתיקה והנמל (באזור שאני גר) חוץ מזה שזה ילך לי די חלק..אין לי בעיה לצלם את כל האזור בזוויות שונות שיסייעו בבניה וב"הדבקה" של התמונות הפוטוריאליסטיות על אובייקטים אני יבנה. למי שתהה כך האזור נראה פחות או יותר (היו שינויים משמעותיים בבתים באזור בשנה האחרונה): http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 4825613069 והנמל והאזור הדרומי יותר: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 4825613069
jambo7 פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 ואים כבר סינרי אז מה עם אור יהודה ויהוד שדה תעופה בן גוריון הוא שכונה בתוך אור יהודה ויהוד הסינרי של בן גוריון צריך לכלול בתוכו את אור יהודה ויהוד בשביל לגרום לתחושת מציאות כאשר ממריאים מ rwy 26