SkyRaider פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 שלום לכולם, היום הנני בן 15, הורי היקרים לקחו אותי לטיסה בשמי הארץ, "טייס ליום אחד" של "שמים כחולים", אסביר על המסלול שטסנו בו, הטייס שהיה איתנו שמו טובי למי שמכיר, טייס נחמד מאוד. קודם כל בנימה אישית הייתי רוצה לומר שלהיות טייס במציאות זה לא כמו בסימולטור אך דומה מאוד, היוק במציאות הרבה יותר קטן מאשר בסימולטור, המכשירים גדולים מאוד, רוב הזמן הסתכלתי על שהמכשירים כי אני רגיל אליהם מהסימולטור אך הטייס אמר לי שכך זה כל מי שטס בסימולטור ובא ללמוד טיס, כי לא אמורים להסתכל על המכשירים כלל וכלל לא, אולי מדי פעם להעיף מבט כדי לבדוק דברים בסיסים כמו גובה ומהירות, היה ממש כיף ואני מודה מאוד להורי על ההפתעה, ואני מחכה כבר בקוצר רוח להיות בן 17 ולטוס לארה"ב וללמוד שם טיס אוקיי ולמסלול: המסלול לא ארוך מידי ולא קצר מידי, נפגשנו שדה דב עם טובי, ככה נתן לנו איזה 20 דקות הסבר+משקאות וממתקים וחטיפים , נכנסנו למטוס חגרנו חגורות סגרנו דלתות ופתחנו חלונות, התחלנו בהתנעה של הססנה 172P, התחלנו בבד"ח כמו בסימולטור, חגרנו חגורות, מצערת סגורה, נתן פעמיים תיחול, מסטאר פתוח BAT בלבד, סקווק 5100, אך משום מה הסקווק היה על ALT כל הזמן גם בחניה לפני שהתחלנו להסיע, שאלתי אותו לגבי זה אך אני לא זוכר מה הוא ענה, המטוס הניע, ביקשנו אישור היינו 4X-CGF, היה ממש כיף, ולמסלול: המראה על 21 וטיסה לאורך קו החוף על 800 של תל אביב דרומה, רואינו את הסופר לנד ואת הבית, ואת אשדוד, טיפוס ל-1200 אחר כך התחלנו סיבוב קרוב לסופר לנד, והקפה לנחיתה על 21, רוח 06 קשרים, נחיתה חלקה מאוד, והPAPI במציאות הרבה יותר קטן מאשר בסימולטור (אני מתכוון למנורות), וכמובן איך שלא, הטסתי את המטוס רוב הזמן בכוחות עצמי, והיה כיך חיים, מחכה כבר ללמוד טיס בעתיד וכמובן, צילמנו תמונות, וסירטון :wink: אז שיהיה יום טוב לכולם כי לי היה יום מעולה
ohad פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 אני עשיתי ביום שלישי בהרצליה-היום אני מפרסם תמונות וכו'
Shai B פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 חזק לגמרי! זאת טיסה כיפית מאוד מאוד! עשיתי אותה בקיץ לפני האחרון על CHM וזה כיף לא נורמלי זאת חוויה של החיים... לגבי המכשירים, זה נכון מאוד מה שהוא אמר אבל נכון לגבי טיסות ראייה כמובן, ולא מכשירים מזל טוב!
אריק א. פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 מזל טוב! בחירה מעולה של מתנת יום הולדת - כל הכבוד להורים אריק
David Aronovich פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 מתנת יום הולדת נפלאה! מזל טוב! אני מחכה לתמונות!!
Chen Cohen פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 אחלה מתנה ליום הולדת מחכה לתמונות ולסירטון
ראם אדם פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 גם אני עשיתי אותה אבל בגיל 11 , וגם השבוע ביום שני הייתי במפגש בהרצליה ועשיתי את המסלול הזה!
alon_a פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 ההורים שלי דאגו לי לטיסה כזאת לפני שנה ביום הולדת הייתי על CDL עשינו פחות או יותר את אותו מסלול שלך כשלטיסה התלוו אחי ובן דודי שכחתי את שם הטייס אבל הוא היה ממש נחמד בכל מקרה הוא הסביר על הקרקע על המטוס (דבר שמבחינתי היה מיותר) קצת תמונות על הקרקע וסוף סוף נכנסנו אל הCDL (פה כבר מתחיל הכיף האמיתי :mrgreen: ) מזג האויר באותו יום לא היה ממש סימפטי עם עננות ורוחות של 10 קשר (אני משער, הוא אמר שחניכי טיסה לא מעלים לטוס בתנאים כאלה) בקיצור לא משנה. התחלנו בד"ח ויצאנו מחניה D4 אל מסלול 03, המראנו טיפוס ל800 ופנינו שמאלה להצטרף להקפה ולאחר מכן עזבנו לכיוון יפו אל תל יונה ובית חנן ומשם 180 תוך כדי טיפוס ל1200 שוב תל יונה ויפו ולשדה דב בדרך הוא ניסה להראות לנו מה זאת הזדקרות דבר שהיה ממש כיף והדבר הכי מגניב היה תנועה (שלי לפחות נראתה ממש קרובה) של דאש 7 שהצטרף להקפה בזמן שהיינו בפיינל. בקיצור טיסה מהנה ומתנת יום הולדת מדהימה מי שלא עשה טיסה כזאת פשוט חייב :!:
Eran Granola פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 ,וכמובן, צילמנו תמונות, וסירטון :wink: אז שיהיה יום טוב לכולם כי לי היה יום מעולה נישמח אם תשתף אותנו. יש פורום תמונות וסירטונים פרסם וניתרשם. מזל טוב כבר אמרתי? :new-bday:
SkyRaider פורסם אפריל 20, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2006 אוקיי, בסוף החלטתי לעלות תמונות, אך החלטה זאת הייתה קשה מכוון שאתם יודעים, זה בכל זאת האינטרנט, אז אני יפרסם פה תמונות של בעיקר הנוף, גם לא יצאו הרבה תמונות, תודה לאבא שלי ששכח לטעון את המצלמה :? אז בחרתי 3 תמונות, 2 תמונות נוף, ואחד של הפאנל של הססנה+אפשר לראות קצת ממני, אבי צילם את התמונות, לא צלם כזה גדול... בתמונה מספר 7 אפשר לראות קצת אותי מימין, ושתי התמונות האחרות הן נוף, כפי שציינתי שוב אלו לא כל המונות. זה רק 5 מ"ב: http://rapidshare.de/files/18503502/___ ... _.zip.html
SkyRaider פורסם אפריל 20, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2006 הסירטון בקסטה, אז אני מחכה שאבא שלי יעבוד על זה כדי שהוכל לראות את זה במחשב, בנתיים לא ראיתי כלל וכלל את הסירטון.
Ben Cohen פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 קודם כל מזל טוב ואחלה מתנה. דבר שני כדאי שתתחיל לקבל פרופורציות. אני קיבלתי אותן להראושנה במרץ השנה כשנכסתי לקוקפיט של ה763 EAJ. הקוקפיט פצפון, המרחק בין הברך שלי למושב של הקפטן היה פחות מ10 סנטימטר!!! וישבתי במושב מאחוריו עד הסוף, לא על הקצה! זה משהו קטן פחד, עכשיו אני מבין למה רק שני טייסים נמצאים בקוקפיט בכל זמן חוץ מנחיתה והמראה... אי אפשר לסבול את הצפיפות. כמובן אפשר אם אתה חולה תעופה כמוני! החלונות פיצפונים!!! איך אפשר לראות משהו? אז הבנתי שצריך לקבל פרופורציות...