עבור לתוכן
f16i_sufa

שאלה

Recommended Posts

פורסם

שלום רב שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקלות את מה שמדברים במגדל הפיקוח בשדה התעופה

עכשיו אני גר בחיפה האם אני יכול לשמוע כל שדה קרוב אליי

אשמח עם תיתנו לי לינק לקנייה

כל טוב !

פורסם

למכשיר קוראים סקאנר, בארץ יהיה לך דיי קשה למצוא אחד... (וגם אם תמצא, הוא יהיה יקר)

בנוגע לקליטה, זה תלוי איפה אתה גר בחיפה, אם אתה גר במקום גבוהה אז אתה אמור לקלוט:

פלוטו, חיפה, מטוסים בגישה, ת"א ואולי מגידו/רמת דוד.

פורסם

הוא הבסיסי ביותר, הכל תלוי בכמה אתה רוצה להשקיע.

אני ממליץ לך ללכת על סקאנר "אמיתי" עם זיכרון וחיפוש אוטומטי, סקאנר כזה אתה יכול לקנות בכ-100 דולר.

שוב, הכל תלוי בכמה אתה רוצה להשקיע, כמה שתשלם יותר, תקלוט יותר...

פורסם

בקשר לקליטה :

גלי VFH UHF הינם גלים ישירים ולכן מטוסים שטסים גבוהה גם באיזור מרכז הארץ ומשדרים

אם יהיה לך כאילו "קשר עין ישיר" איתם אפילו שזה רחוק תוכל עדיין לשמוע.

פורסם

יש ימים שאני קולט מכאן, אשדוד, את ניקוסיה...הפקח...

יש ימים שאני קולט את פלוטו ופיקוח תל אביב...מאשדוד!! עם הסקאנר הפשוט (35$) שיש לרוב האנשים פה (שהוא גם רדיו FM AM). שכחתי את השם שלו...

פורסם

יש ימים שאני קולט את פלוטו ופיקוח תל אביב...מאשדוד!! עם הסקאנר הפשוט (35$) שיש לרוב האנשים פה (שהוא גם רדיו FM AM). שכחתי את השם שלו...

למשתמש ה"פשוט" יהיה הבדל בין הסקאנר של ה-35$ לסקאנר של ה-69$? יש הבדלים בטווח הקליטה?

תודה,

מתן.

פורסם

למשתמש ה"פשוט" יהיה הבדל בין הסקאנר של ה-35$ לסקאנר של ה-69$? יש הבדלים בטווח הקליטה?

תודה,

מתן.

אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם יש הבדל באיכות הקליטה, לדעתי יש.

מה שאני יכול בוודאות להגיד לך על הסקאנרים היותר יקרים זה שיש להם כל מיני פונקציות מאוד שימושיות שאין בסקאנר הזול:

* האנטנה ניתנת להוצאה ולהחלפה באנטנה יותר טובה (חיבור BNC)

*יש לך מקום לאיכסון של הרבה יותר תחנות בזיכרון (מאות מקומות, לעומת מקומות בודדים בפשוט)

*יש לך אפשרות של חיפוש אוטומטי של תדרים

*יש לך שליטה על רמת הסינון

*האפשרות האהובה עלי: אתה יכול להריץ חיפוש אוטומטי על התחנות שבזיכרון. לדוגמא: איכסנת בזיכרון כמה תדרים, אתה לוחץ על כפתור והסקאנר רף כל הזמן בין התדרים, ברגע שיש שידור על תדר מסויים הוא משמיע אותו ואחרי זה ממשיך לחפש על כל התדרים שהזנת.

*יש תאורה במסך :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...