Shmulik Lin פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 שלום שוב לכולם הבטחתי רשמים לטיסה הזאת והרי הם: נפגשנו שוב ב-FNA לתדריך לפני הטיסה אני ,עופר ידידי הרופא וחבר לעבודה שלי בוריס,דיברנו קצת על דפית היציאה מהרצליה SID יוסף,תדרים,מעברי קשר ודיווחים, כיול VOR ים לפי הסדר,אימותים שונים וכשהכל נסגר ברמת היישור קו ביקשתי מירשה בגבוה לר"פ ממודיעין טיס:סוג מטוס-אות קריאה-שם הטייס -מס'רשיון-שעת המראה הרצליה- שעת נחיתה בר"פ,דלק ל-6 שעות-דגש על "בגבוה",1+2 נוסעים וקדימה למטוס עופר מבצע בדיקות חיצוניות ,אני בפנים בדיקות לפני התנעה+כיולים שונים ובוריס מאחורה תקלה קטנה אחת-המטוס מתודלק מלא אבל מד כמות הדלק השמאלי לא מגיב התייעצות קטנה שלנו וממשיכים הרצליה שבת שלום CHQ CHQ שבת שלום CHQ מבקשים להניע לר"פ בגבוה CHQ תניע תסיע ל-29 הלחץ 2995 רשאים להניע ולהסיע ל-29 הלחץ 2995 CHQ בשלב הזה מניעים ,בדיקות לאחר הנעה,בדיקות אויוניקה ומכשירי ג'יירו ושהכל מגיב בפניות הכל תקין ומסיעים ל-29 מגיעים לעמדת המתנה-בדיקות מנוע ומבקשים מירשה: CHQ מוכנים מירשה CHQ סיד יוסף 1200 לתל ארשף 29 להתיישר ולהמריא רוחות כך וכך סיד יוסף 1200 לתל ארשף 29 רשאים להתיישר ולהמריא CHQ בדיקות לפני המראה,סגירת חלונות (מזגן) התיישרות ,ריצה ובאוויר צפונה ומערבה לתל ארשף מעבר לשדה דב ואישור ל-2500 לאינטרו על הסיד סקווק 5027 מגיעים לאינטרו, עוברים לפלוטו ואישור טיפוס לגובה 6 ליוסף העבודה מכאן היא בעיקר לשמור TRACK 360 כשעובדים עם 2 ה-VORים הן של ב"ג והן של נתניה וכמובן עין על ה-DME למרחקים השונים הגעה ליוסף,דיווח לפלוטו ו...תמשיך גובה 6 ל-VORNAT הגעה בגובה 6 ל-VORNAT ו...תמשיך גובה 6 על הנתיב מכאן ניווט מכשירים מלא ידני -עוברים את הנקודה MEGID ע"ס ה-DME מ-VORNAT ומגיעים לדשא בגובה 6 לאחר שביקשנו מפלוטו לתרגל נוהל חדירת עננים לר"פ מז"א:לכל אורך הנתיב אובך מעצבן ועננות קלה מתחתינו-מראה עוצר נשימה מדשא אישור להנמיך לגובה 3 ולבצע ריתוק אחד בטיר דרופ ואחרי סיום הריתוק הנמכה לרדיאל 333 ל-VOR ר"פ ולמינימה שהיא 2420 רגל שם ביטלנו IFR וקיבלנו את עם הרוח ל-15 כשבפיינל קיבלנו רוח צולבת 10 קשרים עם חתחותים נחיתה מעניינת ביותר עם אף חזק לרוח והורדת כנף לרוח בנגיעה לפי הנוהל נחיתה פינוי סגירה והמונית לוקחת אותנו לניגוב טוב עם סלט לאחר הניגוב תדריך קטן על פי דפית העזיבה דשא 1 ברוו 33 וחזרה לשדה ולמטוס שוב עופר בחיצוניות ואני בפנימיות ממריאים לאחר קבלת מירשה דשא 1 ברוו וכו' טיפוס ל-1600 פניה ימנית ברייט1 וישירות ל-VOR בטיפוס לגובה 5 לדשא משם , על ה-J14 ל- VORNAT ישירות עם טיפוס לגובה 6 בשל תנועות דאונים יש להניח במגידו,הנמכה לגובה 5 ולאחר מכן לגובה 2 ,ביטול IFR והנה אנחנו בראייה גובה 2 בצומת השרון,בצרה 2 ונחיתה חלקה בהרצליה היה הרבה יותר כיף מההנמכות תאמינו לי! הטיסה הבאה תהיה הקפות בשדה דב בלילה! אין תמונות-לא יודע לצלם בטיסה הבאה נשתדל יותר שבוע מצוין לכם..
ifs2003 פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 תגיד איך ה CHQ ? יש לו טייס אוטומטי ו GPS ? למה לא טסתם על ה CHJ הוא מטוס ממש יפה.
Meitar Lugasi פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 גדול ! אם אתה צריך צלם שיתעד את הטיסות אני מתנדב בשמחה :mrgreen:
Nimrod פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 חשבתי שזה אתה שמוליק, זכרתי שאמרת שביום שישי תבוא. ראיתי היום את CHQ גם CCZ CCL היו ועוד 172 אחד. באמת רוח חזקה הייתה היום ואובך. אגב איפה אכלתם? באוסול בראש פינה? (ממש ליד הכיכר)
Shmulik Lin פורסם אפריל 22, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2006 למקס .. אכן יש לו את שניהם,לא השתמשתי -הכל היה ידני-מין אתגר שכזה על ה-HJ עשיתי הנמכות לפני כשבוע לנמרוד.. אכן 2 הגדולים נחתו אחרי ואכן אכלנו בכיכר-לא רע בכלל-ממליץ למי שמגיע לשם למיתר.. צפה לקריאה...
mickey lip פורסם אפריל 22, 2006 דיווח פורסם אפריל 22, 2006 למקס ..אכן יש לו את שניהם,לא השתמשתי -הכל היה ידני-מין אתגר שכזה על ה-HJ עשיתי הנמכות לפני כשבוע לנמרוד.. אכן 2 הגדולים נחתו אחרי ואכן אכלנו בכיכר-לא רע בכלל-ממליץ למי שמגיע לשם למיתר.. צפה לקריאה... הלו..? מה נסגר איתנו? כבר עברה לה חצי שנה , יכולתי לעשות כבר רישיון
Shmulik Lin פורסם אפריל 22, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2006 אחי מבטיח בהקפות שדה דב אתה איתי ולאחר מכן לאילת בגבוה משדה דב אם תרצה
Doron_Angel פורסם אפריל 22, 2006 דיווח פורסם אפריל 22, 2006 שמוליק, האם שחזרת את הטיסה היום בעולם הסימולטור? ראיתי אותך מראש פינה, כשהמתנתי לאישור מרשה (בברון58 ) בזמן שעשית את הגישה מהריתוק דרך מינימה, נחתת על 33 וביצעת עליו 180 בכדי להסיע לחניה. היה כיף לצפות.
David Aronovich פורסם אפריל 22, 2006 דיווח פורסם אפריל 22, 2006 וואו אני רואה שנהנת! אני בכל אופן נהנתי לקרוא תודה ששיתפת!
Shmulik Lin פורסם אפריל 22, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2006 אכן דורון ביצעתי בסימולטור אחד לאחד בד"כ אני עושה זאת לאחר טיסות באמיתי לראות לבדוק לבחון איך זה בסימולטור בהשוואה למציאות סה"כ מאוד מאוד דומה בעיקר בשלב ניווט המכשירים VORים DME וכו' רק שבאמיתי אין טייס אוטומטי אלא הכל ידני בשיניים שבוע טוב