עבור לתוכן
�פיק

***ILS 12 יום העצמאות יש אישורים 12:00-20:00***

Recommended Posts

פורסם
לסיכום:

בערך 300 קילומטרים עשינו היום, ודי הרבה כיף. תמונות מהיום בקרוב בפורום תמונות! היום הזה היה בשבילי גם חגיגה של סוף הלימודים (מהיום אני לא לומד יותר!!). תודה לעומר אפרת על ההסעה, לליאור על האומץ להיכנס ראשון, וליונתן בן ישראל התותח על הסדרת אישורי הכניסה!

מקווה שכל מי שבא אחרינו נהנה גם כן :)

אח אוטו מהעבודה איזה כיף...

עומר, אולי תקנה כבר GPS לאוטו? רמאללה לטרון... מה יהיה ?

אין הוא פשוט לא לומד... :roll:

אתם יודעים שאני יכול לקרוא את מה שאתם כותבים, כן? :?

סתם, בכל מקרה היה נחמד,

ויאמר לזכותי ש:

א. עומרי הביא אותנו לרמאללה בגלל שה GPS שלו לא עבד.

ב. נסענו ללטרון בגלל שחשבתי שכביש 40 מתחבר עם 1 מערבית לב"ג ולכן נסעתי מזרחה ואז לא היה אפשר להסתובב עד לטרון (עומרי פעם הבאה לא להתעצל להוציא מפה) :lol:

פורסם
לסיכום:

בערך 300 קילומטרים עשינו היום, ודי הרבה כיף. תמונות מהיום בקרוב בפורום תמונות! היום הזה היה בשבילי גם חגיגה של סוף הלימודים (מהיום אני לא לומד יותר!!). תודה לעומר אפרת על ההסעה, לליאור על האומץ להיכנס ראשון, וליונתן בן ישראל התותח על הסדרת אישורי הכניסה!

שיט שחכנו מזה :shock:

פורסם
לסיכום:

סתם, בכל מקרה היה נחמד,

ויאמר לזכותי ש:

ב. נסענו ללטרון בגלל שחשבתי שכביש 40 מתחבר עם 1 מערבית לב"ג ולכן נסעתי מזרחה ואז לא היה אפשר להסתובב עד לטרון (עומרי פעם הבאה לא להתעצל להוציא מפה) :lol:

ייאמר לזכותי ש:

א. מה הקשר? אם הGPS לא עובד, סוף העולם?! כן! זה בדיוק מה שקרה ת'אמת! הגענו לסוף העולם שמאלה (איזה כפר ערבי ומחסום של צה"ל שהחייל לא הבין מאיפה נחתנו עליו).

ב. אל תאשים אותי! אני לא רק שלא שתקתי, אלא אמרתי לך שצריכים את הכיוון ההפוך. אבל לא, אתה אמרת "לא לא אני יודע איך מגיעים"!

טוב, עומר, זה לא לפורום. מה שכן, שי ביאנקי, תתכונן. יום אחד נרצה לנסוע ליהב בטבריה ונגיע עוד אליך... :roll:

פורסם
לסיכום:

סתם, בכל מקרה היה נחמד,

ויאמר לזכותי ש:

ייאמר לזכותי ש:

א. מה הקשר? אם הGPS לא עובד, סוף העולם?! כן! זה בדיוק מה שקרה ת'אמת! הגענו לסוף העולם שמאלה (איזה כפר ערבי ומחסום של צה"ל שהחייל לא הבין מאיפה נחתנו עליו).

ב. אל תאשים אותי! אני לא רק שלא שתקתי, אלא אמרתי לך שצריכים את הכיוון ההפוך. אבל לא, אתה אמרת "לא לא אני יודע איך מגיעים"!

טוב, עומר, זה לא לפורום. מה שכן, שי ביאנקי, תתכונן. יום אחד נרצה לנסוע ליהב בטבריה ונגיע עוד אליך... :roll:

חה חה חה קורעים אתם.

כבר שנה אני שומע את זה :roll:

זה בסדר שי אל תפחד הם לא ירצו אף יום :wink:

ביום שהם יסעו לצפון הם בטוח לא יסעו אלי :)

פורסם

לבסוף גם אני לא וויתרתי והייתי שם משמונה וחצי עד תשע וחצי (או יותר).

למיקי -CAU עשה הנמכות והתלונן ששידורי ארץ נהדרת משודרים בתדר הADF.

היתה נחיתה של אלעל 512 שהגיעה מיוהנסבורג וישראייר שהצטרף שמאלית ל-12 וכמה יוצאים כמו 411 ללרנקה :) ו601 לאילת.

ובכל זאת לא הפסדתי ארץ נהדרת :lol: .

אהה, וגם ערן היה שם :D

פורסם
לבסוף גם אני לא וויתרתי והייתי שם משמונה וחצי עד תשע וחצי (או יותר).

למיקי -CAU עשה הנמכות והתלונן ששידורי ארץ נהדרת משודרים בתדר הADF.

היתה נחיתה של אלעל 512 שהגיעה מיוהנסבורג וישראייר שהצטרף שמאלית ל-12 וכמה יוצאים כמו 411 ללרנקה :) ו601 לאילת.

ובכל זאת לא הפסדתי ארץ נהדרת :lol: .

אהה, וגם ערן היה שם :D

אני נשארתי שם עד 8 ורבע בערך עם עוד אחד שלא קשור ל VATIL, באים לשים אנשים נחמדים לפעמים 8)

בן גוריון מדהים בלילה עם כל האורות והמטוסים הכבדים :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...