Kobi David פורסם אפריל 29, 2006 דיווח פורסם אפריל 29, 2006 תראו כמה יפה, קורס הטיס העברי הראשון.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243204,00.html
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 29, 2006 דיווח פורסם אפריל 29, 2006 איזה יופי... ממש אהבתי נחמד ששני הילדים לא היו צריכים תיאומים כדי לשבת על פחים ב-ILS שלהם האם לא היו מדפים למטוס או שהיה נדמה לי? והכנפיים שנמשכו אחורה, ממש כמו ב- F14 ... במיוחד אהבתי את הסרטון , סודרי - תבדוק במשפחה, כנראה שהסרטון הוא הפקה של אחד מאבות אבותיך אם כן נראה לי שאפשר להדביק לו את הלוגו של Soudry Productions , עבודה יפה :wink:
3Dvg פורסם אפריל 29, 2006 דיווח פורסם אפריל 29, 2006 איזה יופי... ממש אהבתי נחמד ששני הילדים לא היו צריכים תיאומים כדי לשבת על פחים ב-ILS שלהם האם לא היו מדפים למטוס או שהיה נדמה לי? והכנפיים שנמשכו אחורה, ממש כמו ב- F14 ... במיוחד אהבתי את הסרטון , סודרי - תבדוק במשפחה, כנראה שהסרטון הוא הפקה של אחד מאבות אבותיך אם כן נראה לי שאפשר להדביק לו את הלוגו של Soudry Productions , עבודה יפה :wink: לא היה צורך, המטוסים הללו טסים גם כך לאט המדפים היו אוליי מורידים להם 5 קשר לא יותר, זה המטוסים הכבדים יותר והמהירים יותר שהיו צריכים מדפים (שכן מדפים מקטינים את המהירות באחוזים וכמה כבר אפשר להקטין מ 35~ קשר) תודה רבה על הכתבה, תמונות יפות והגם הסירטון מאוד יפה!