Itay Zecharia פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 כשיש לנו את הFS שלנו... אנחנו לא צריכים כבר כלום מעבר למשחק המדהים הזה. כולנו יכולים להיווכח לכל התוספות המדהימות שאנו יכולים להוסיף לפלייט. אני פונה אל אלה שאים מודעים לכך, שניתן להוריד תוספות למשחק כמו סירות שייט, מכוניות, ג'יפים, ועוד מלא סוגי רכבים, לאו דווקא רכבי טייס, אלא רכבי שייט ורכבים רגילים אשר מתנהגים בהתאם לסביבה בהם הם נמצאים. מעכשיו המשחק שלנו משלב בתוכו 3 סימולטורים באחד: V טייס V שייט V נהיגה לכו תדעו מה יהיה בעתיד... אולי נזכה לראות אופנועים בקרוב... או אפילו נוכל לראות צוללות... ובשנים המאוחרות יותר אפילו נשקים עם חיילים וטנקים... ניתן להוריד את כל התוספות המדהימות האלה מהאתרים הבאים: www.avsim.com www.fsplanet.com בכל בעייה כלשהי אשמח להיענות לכם בMSN או בICQ. שיהיה לכולכם המשך ערב נעים!
jambo7 פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 מה זאת אומרת שאם יש לי סנרי טוב אני יכול להתחיל את הטיסה מהבית? הכוונה לצאת מהבית לעלות על רכב לנסוע איתו עד לשדה ומשם לעלות למטוס ואם יש נהר בדרך אז לחצות אותו עם סירה
NoX פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 jambo Nה שאתה אמרת זה הרעיון שלי (חשבתי עליו לפני 4 שנים בערך שקיבלתי את סימס 1 אז עלה עלה לי רעיון לחבר את כל המשחקי מחשב מחשב...)
Itay Zecharia פורסם פברואר 24, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2004 מהיכן ניתן להוריד את האופנועים והצוללות בדיוק?
BlackRaven פורסם פברואר 24, 2004 דיווח פורסם פברואר 24, 2004 מהיכן ניתן להוריד את האופנועים והצוללות בדיוק? לא יודע אם יש צוללות באווסים, נראה לי שיש לך סיכוי יותר טוב למצוא ב-FSPLANET, ראיתי שם צוללות יותר מפעם אחת... לגבי אופנועים... http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=indian4.zip&CatID=Root&Go=Search בעיקרון ל-2002 אבל עובד נהדר גם ב-2004