Shlomlux2 פורסם מאי 2, 2006 דיווח פורסם מאי 2, 2006 היי... בתור פקח טיסה בתל-נוף אני חייב להמליץ לכם על התערוכה. כי ממה שאנחנו סבלנו, חסר להם והיא לא תהייה יפה. יהיה שם הכל, ואני מתכוון הכל!!! אההה, ואל תשכחו את המטס האווירובטי שמתאמן כבר שבועות|!| יהיה חם ומגניב....
Boeing744 פורסם מאי 2, 2006 דיווח פורסם מאי 2, 2006 היי...בתור פקח טיסה בתל-נוף אני חייב להמליץ לכם על התערוכה. כי ממה שאנחנו סבלנו, חסר להם והיא לא תהייה יפה. יהיה שם הכל, ואני מתכוון הכל!!! אההה, ואל תשכחו את המטס האווירובטי שמתאמן כבר שבועות|!| יהיה חם ומגניב.... תגיד אחי, אני לא ראיתי כלום חוץ מצוקיות, יש עוד משהו שמשתתף במטס?
NoX פורסם מאי 2, 2006 דיווח פורסם מאי 2, 2006 אני הייתי שנה שעברה, או לפני שנתיים, אני כבר לא זוכר, והיה ממש מאכזב... אני הולך השנה לרמת דוד, אני מקווה שיהיה מעניין יותר
OmriSoudry פורסם מאי 2, 2006 דיווח פורסם מאי 2, 2006 אם כבר מדברים על להתאכזב מכזה דבר, הנה סיפור קטן ה-19.04.06. פסח. חם. השעה 09:00 בבוקר, אני עומד מחוץ לבית שלי ורואה את עומר מחכה לי עם הטוסון. הסיבה שעומר חיכה לי עם הטוסון היא שכמה ימים לפני כן עומר שמע שמוזיאון חיל האוויר בחצרים פתוח בחול המועד למבקרים ושכדאי לבוא (לה לה לה לה לה לה לה לה לה...כאן יעקב טרנר מזמין אתכם...). אז חשבנו "למה לא, נבוא". הGPS לקח אותנו מהבית שלי לחצרים. אני הכנתי כבר את המצלמה. עומר פנה לכיוון שער הכניסה למוזיאון חיל האוויר, ואז ראינו את זה: 3 מכוניות עומדות בטור אחת אחרי השניה מול השער הסגור. כאילו לפי תור, מכל מכונית נפתחה דלת, הנהג יצא, הסתכל על שער הכניסה, חזר לאוטו, עשה פרסה ונסע משם. גם התור שלנו הגיע. התקרבנו לשער ואז ראינו את הכיתוב הבא: עקב החג השני, מוזיאון חיל האוויר סגור. וכאילו שזה לא מספיק, לידו עמד עוד שלט שאמר שאם היינו מגיעים יום קודם, הכניסה היתה בחינם (תודות לבנק כלשהו). לזה אני קורא אכזבה :shock: אגב, לסיפור הזה יש המשך שכולל איך הגענו בסוף לבית של אלמוג בירושלים, לכפר ערבי, למחסום של צה"ל וכו'...אבל זה לא לפה נ.ב. ---- 370 ק"מ נסענו באותו יום.
gilad13 פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 אני הייתי שנה שעברה, או לפני שנתיים, אני כבר לא זוכר, והיה ממש מאכזב...אני הולך השנה לרמת דוד, אני מקווה שיהיה מעניין יותר אין לך מה לצפות מרמת דוד... הרגע חזרתי משם ולא היה משהו
NoX פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 גם אני חזרתי, ודווקא היה נחמד, לעומת תל נוף של שנה שעברה.
gilad13 פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 גם אני חזרתי, ודווקא היה נחמד, לעומת תל נוף של שנה שעברה. מה יכול להיות פחות טוב?