Izik Bakshi פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 אהלן חברים, חזרתי הרגע מהכנס בטכניון, ואני חייב לציין שכל מי שלא הגיע (היו לא מעט שלא הגיעו) פשוט הפסיד תענוג של כנס, היה פשוט כיף ומאוד מעניין, במיוחד ההפתעה של ישראל ואלדד. אז תודה לצוות ICBA, שזה אילן, ישראל, אלכס ורן על כנס נהדר ומהנה. אלף תודות לצבי רודס על האירוח ועל התיאום עם הטכניון. תודה למרצים היקרים, פרופ' עומרי (דיקן הפקולטה) ופרופ' חיים על ההסברים בסיור במעבדות ועוד. סתם שתדעו שהכנס הזה הוא תחילתו של שיתוף פעולה עם הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון, אני בטוח שבעזרתו של צבי והרצון שלהם ושלנו עוד נזכה לעוד אירועים איתם. תודה אחרונה וחשובה לעידו רוזנטל שדאג להביא אותי מהתחנת רכבת והחזיר אותי בטרמפ איתו.
alon_barnea פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 שבת שלום פעם ראשונה שהלכתי לכנס ואני פשוט "בעננים".(חבל שפספסתי את הכנס הראשון) תודה לכולם על האירוח , ההרצאות , על ההפתעות והכי חשוב על האירגון - פשוט נפלא. מזל טוב על שיתוף הפעולה עם הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון. זה כיף לדעת שעדיין משתמשים בידע וניסיון מחברי ואטיל המקצעוניים. מחכה כבר לכנס ה- 3 אלון ברנע
אורח פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 אהלן חברים, חזרתי הרגע מהכנס בטכניון, ואני חייב לציין שכל מי שלא הגיע (היו לא מעט שלא הגיעו) פשוט הפסיד תענוג של כנס, היה פשוט כיף ומאוד מעניין, במיוחד ההפתעה של ישראל ואלדד.אז תודה לצוות ICBA, שזה אילן, ישראל, אלכס ורן על כנס נהדר ומהנה. אלף תודות לצבי רודס על האירוח ועל התיאום עם הטכניון. תודה למרצים היקרים, פרופ' עומרי (דיקן הפקולטה) ופרופ' חיים על ההסברים בסיור במעבדות ועוד. סתם שתדעו שהכנס הזה הוא תחילתו של שיתוף פעולה עם הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון, אני בטוח שבעזרתו של צבי והרצון שלהם ושלנו עוד נזכה לעוד אירועים איתם. תודה אחרונה וחשובה לעידו רוזנטל שדאג להביא אותי מהתחנת רכבת והחזיר אותי בטרמפ איתו. גילוי נאות, בהכנת הכנס הזה, לא היה לי יד ורגל והתודות הולכות סולו לחברים, אלכס אילן וישראל. מצטער שלא יכולתי להגיע הפעם, היו כמה יציקות בטון שמנעו. להית' בפעם הבאה.
Kobi David פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 לכל אלו שנרשמו ולא הגיעו, ולא טרחו להודיע למארגנים - קחו בחשבון שאתם אחרונים בסדר העדיפות לסיור הבא, ממש בקרוב.
אורח פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 אהלן חברים, חזרתי הרגע מהכנס בטכניון, ואני חייב לציין שכל מי שלא הגיע (היו לא מעט שלא הגיעו) פשוט הפסיד תענוג של כנס, היה פשוט כיף ומאוד מעניין, במיוחד ההפתעה של ישראל ואלדד.אז תודה לצוות ICBA, שזה אילן, ישראל, אלכס ורן על כנס נהדר ומהנה. אלף תודות לצבי רודס על האירוח ועל התיאום עם הטכניון. תודה למרצים היקרים, פרופ' עומרי (דיקן הפקולטה) ופרופ' חיים על ההסברים בסיור במעבדות ועוד. סתם שתדעו שהכנס הזה הוא תחילתו של שיתוף פעולה עם הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון, אני בטוח שבעזרתו של צבי והרצון שלהם ושלנו עוד נזכה לעוד אירועים איתם. תודה אחרונה וחשובה לעידו רוזנטל שדאג להביא אותי מהתחנת רכבת והחזיר אותי בטרמפ איתו. גילוי נאות, בהכנת הכנס הזה, לא היה לי יד ורגל והתודות הולכות סולו לחברים, אלכס אילן וישראל. מצטער שלא יכולתי להגיע הפעם, היו כמה יציקות בטון שמנעו. להית' בפעם הבאה. ובהמשך לגילוי הנאות מלמעלה, ראשית אלפי התנצלויות בפני צבי רודס שלולא עבודתו הקשה וסיוע בתאומים וכו', הארוע הזה לא היה יוצא לפועל. אז שוב צבי מתנצל שכחתי ושוב המון תודה על הסיוע. רן.
אורח פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 אהלן חברים, חזרתי הרגע מהכנס בטכניון, ואני חייב לציין שכל מי שלא הגיע (היו לא מעט שלא הגיעו) פשוט הפסיד תענוג של כנס, היה פשוט כיף ומאוד מעניין, במיוחד ההפתעה של ישראל ואלדד.אז תודה לצוות ICBA, שזה אילן, ישראל, אלכס ורן על כנס נהדר ומהנה. אלף תודות לצבי רודס על האירוח ועל התיאום עם הטכניון. תודה למרצים היקרים, פרופ' עומרי (דיקן הפקולטה) ופרופ' חיים על ההסברים בסיור במעבדות ועוד. סתם שתדעו שהכנס הזה הוא תחילתו של שיתוף פעולה עם הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון, אני בטוח שבעזרתו של צבי והרצון שלהם ושלנו עוד נזכה לעוד אירועים איתם. תודה אחרונה וחשובה לעידו רוזנטל שדאג להביא אותי מהתחנת רכבת והחזיר אותי בטרמפ איתו. גילוי נאות, בהכנת הכנס הזה, לא היה לי יד ורגל והתודות הולכות סולו לחברים, אלכס אילן וישראל. מצטער שלא יכולתי להגיע הפעם, היו כמה יציקות בטון שמנעו. להית' בפעם הבאה. ובהמשך לגילוי הנאות מלמעלה, ראשית אלפי התנצלויות בפני צבי רודס שלולא עבודתו הקשה וסיוע בתאומים וכו', הארוע הזה לא היה יוצא לפועל. אז שוב צבי מתנצל שכחתי ושוב המון תודה על הסיוע. רן.
iroth פורסם מאי 29, 2006 דיווח פורסם מאי 29, 2006 מצטרף לתודות לאנשי הטכניון, ולבוני הקוקפיטים שהגיעו. לבקשת הקהל העליתי את שני הסרטים שהוקרנו במהלך הכנס לאתר (כנסו לסיכום הקצר של אלכס, הלינקים למטה...) http://www.vatil.org/icba ישראל