Xyples פורסם מאי 7, 2006 דיווח פורסם מאי 7, 2006 החלטתי גם להצטרף לשרשור ההתבכיינות: עשיתי כבר מגן בכימיה (95) ובצרפתית (87) היום היה לי אנגלית (93 =משוער) נשאר מתמטיקה P: ואז בגרויות כיף כיף כיף אעא אזרחות זה נוראי אני לא יודע איך אני אשרוד
Barak Palesznicki פורסם מאי 7, 2006 דיווח פורסם מאי 7, 2006 אני מאחלה בהצלחה לכולם, ואל תשכחו לקחת הכל בקלות, זה לא סוף העולם. :wink:
oz פורסם מאי 7, 2006 דיווח פורסם מאי 7, 2006 בהצלחה חברים :!: ואם מישהו מכם נתקע וצריך חילוץ במתמטיקה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור (במסגרת זמני הפנוי וכמובן ללא תמורה) יש כאן חברים ששלחו לי כבר בעיות באימייל עכשיו אתה אומר?? :cry: בהצלחה לכולם! עוז המבחן ב- 29 לחודש מי שכבר סיים לתרגל נמצא לדעתי בבעיה המבחן בגרות ב29 אבל המתכונת היתה לי היום
Omer Efrat פורסם מאי 7, 2006 דיווח פורסם מאי 7, 2006 בהצלחה לכולם! 7 בגרויות ולא להתראות היום היתה מתכונת בתנ"ך - אנסין אחד גדול סתם סתם, יהיה בסדר.
Matan Solomon פורסם מאי 7, 2006 דיווח פורסם מאי 7, 2006 בהצלחה לכולם ... אנחנו י"א אצלנו בבית ספר אין תנ"ך, אבל דפקו אזרחות ולשון באותו שבוע :cry: