Moshe Mizrahi פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 שם האירוע: 4x-KMS – מקטע מס' 4 תאריך: 12/5/2006 שעה: 21:00 תיאור: במקטע זה נמריא משדה מקדוניה שבתחומי העיר סלוניקי שביוון LGTS אל LGKO (Ippokratis, Kos). הטיסה ברשת ואטסים בנתיבי IFR. תכנית טיסה: LGTS.B1.SKP.ATV.R19.LGKO סינרים ודפיות נדרשים: מטעמים טכניים רוכזו בקובץ עם קישורים שנמצא כאן http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=0IITN50K2RJ753ULLP0POEWU00 מוזמנים להצטרף
Moshe Mizrahi פורסם מאי 9, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2006 סוף-סוף אכן בילינו בסלוניקי די הרבה זמן מנוחה עברנו את חדר הבקרה (כולל ביקור מישראל בסלוניקי) עברנו את החגים ואת אירועי העצמאות, ועכשיו משתחלים בין בחינת גישה אחת לשניה... לא מזמן התפרסם דיון שהזכיר כמה יסודית, אמיתית וחוויתית היא טיסה נטו מ-VOR ל-VOR. זהו בדיוק הפרויקט הזה, שנולד כפרויקט לימודי עבורי והתקדם לחוויה לימודית גם עבור אחרים. אז בשמחה, מקווה לשותפים למסע ! קישור להסטוריה ולמקטעים קודמים למי שזקוק לתזכורת: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?p=122768&highlight=#122768
Ben Zwebner פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 I wish I could join you but i am not at my house this weekend
Moshe Mizrahi פורסם מאי 10, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2006 טוב חבר'ה בשבוע האחרון הבנתי את חשיבות היורובוק והמקטע הרביעי כבר מוזמן ליום שישי להתראות בחניה :wink:
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 סיכום המקטע שנערך ביום ו', 12 למאי 2006: נוכחות בשדה LGTS מקדוניה שבסלוניקי כחצי שעה לפני המועד, הכנות וביצוע על "יבש". נוכחים אבישי רודולר ועבדכם הנאמן, יש פיקוח אתונה סנטר על כל האיזור, פקח מאד נחמד. אבישי התעכב קצת עם בעיות בסינרי והפקח הנחמד כתב לי בפרטי שעוד מעט חברה שלו צריכה להגיע ואז הוא ייאלץ לסגור. נתתי לו חיזוק חיובי על סדר עדיפויות נכון בחיים והוא היה מאושר. אני מאמין שהזמנת הטיסה ביורובוק עשתה את שלה, וגם אם הפקח לא נשאר אתנו לאורך כל הנתיב הוא בהחלט הרגיש מחויבות להשאר לפחות עד שנמצא את דרכנו לתוך נתיב הטיסה אחרי ה-SID. המראנו ב- 21:30 שעון ישראל, מסלול בשימוש 34 עם יציאה מורכבת יחסית, LEKPO 1A, שעברה מצוין בעזרת מכשיר ה-VOR בלבד. הנתיב הוא טיסה פשוטה יחסית אך מדהימה ביופיה, הטיסה היפה ביותר עם הנוף היפה ביותר שראיתי בסימולטור עד כה. סינרי מדהים, וכנראה שהנוף במציאות יותר. עבודה מצויינת של הצוות היווני על האיים ועל השדות. אתונה סנטר יורד אחרי ההמראה שלנו, ואז לסירוגין יש פיקוח מ- TMA שונים בדרך. גם כשהייתי על יוניקום שמעתי מלא דיבורים (ביוונית , נשמע גדול) האם ניתן לדבר בערוץ יוניקום? אם לא, מה ההסבר לדיבורים בערוץ? טיסה ללא מחשב, VOR ל- VOR, הרגשה אמיתית של יצירה :!: נחיתה בסביבות חצות וחצי, הזלין שמיש ומתנהג מעולה, ואנו חונים כעת באי קוס- LGKO. אנו מתקרבים לארץ, נותרו עוד שני מקטעים לנחיתה אצלנו, מקטע 5 ואז כאמור 6 הוא אירוע של חברת עיט תעופה לקליטת המטוס, אירוע רשמי עם השתתפות מלאה ובלי הברזות ותירוצים בקרוב תמונות בפורום המתאים. רק תמונה אחת לדוגמא שתיתן מושג:
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 אתה משתמש ב FSINN נכון?אהבתי את התמונה SB3 תודה
אבישי פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 משה,הייתה אחלה טיסה,חבל שאחרי חצי שעה בערך קרס לי הסימולטור ונאצלתי לעזוב אותך. נהניתי לדבר בפעם הראשונה באנגלית מול פקח ועוד לא מהארץ,על זה אני צריך להודות גם לך,תודה!
Matan Solomon פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 נראה טוב מאוד !! כל הכבוד על כל הפרויקט משה !!
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 כל הכבוד על הרצינות וההתמדה! תודה איציק נראה לי שבענייני רצינות והתמדה יש לי עוד הרבה מה ללמוד ממך