עבור לתוכן
Shayt

לפני שנתיים (וקצת)...

Recommended Posts

פורסם

כתבתי את ההודעה הבאה בפורום:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... highlight=

זו היתה דרך ארוכה מהצפוי, מתישה אבל בעיקר מאתגרת והנה אתמול הגשמתי חלום ילדות והצטרפתי במז"ט :D למשפחת הטייסים לאחר השלמת מבחן הניווט.

זה לא פשוט לשלב וללהט בין עבודה תובענית, משפחה ולימודי טייס. אבל אם אני עשיתי את זה אז זה סימן לכולם שבאמת שום דבר לא עומד בפני הרצון. ורק עצה קטנה למתעניינים: תעשו כל שיכולתכם לבצע את הקורס בצורה אינטנסיבית ככל האפשר (לפחות טיסה בשבוע) וזאת ע"מ ללמוד בצורה האופטימלית ביותר ובסופו של דבר, להשלים את הקורס מס' שעות מועט יחסית. אני מאילוצי עבודה מרחתי את העסק ע"פ כשנתיים עם תקופות שבהם לעיתים לא טסתי כחודש! וזה ממש לא יעיל ללימוד. לצערי גם נאלצתי להחליף שני מדריכים במהלך הקורס - האחד פרש מהדרכה לטובת ריסוס והשני פרש מהדרכה לעולם שכולו טוב ( :candle: נתן יהודה שנהרג בתאונת הזלין ביולי אשתקד).

אבל בסופו של דבר, שעת טיסה שם למעלהוגם עם מדריך זו שעת טיסה לכל דבר וממש נהנתי מכל רגע. את הקודס למדתי במגידו וזה מקום מאוד מומלץ מבחינת האווירה, המרחבים והאנשים.

אז לסיכום - אחרי שנתיים שבהם כל משאביי הנפשיים (והכספיים :wink: ) היו מרוכזים בעולם התעופה האמיתי, זה הזמן לחזור לעולם הוירטואלי ולקהילה הנהדרת הזו. מפעם לפעם אני עד להתנגחויות בין שתי הקהילות (והפורומים) אבל אני אישית יכול להעיד שאלו עולמות המשלימים האחד את השני לא סותרים זה את זה.

להתראות ברשת,

שי

פורסם

:D תודה לכולם :D

עכשיו אני רק צריך לרענן את הכישורים ה"וירטואלים" שלי. איך נכנסים לרשת, איך מתחברים.

לפני שנתיים זה היה די מורכב עם איזה שלוש תוכנות שהיה צריך להעלות במקביל. היתה איזו התפתחות בנושא? אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל להפנות אותי למדריך (באנגלית או בעיברית) לטיסה ברשת.

סוף סוף נוכל להניע שוב את מנועי הדקוטה הקשישה.... MAAM, here I come.

שי

פורסם
:D תודה לכולם :D

עכשיו אני רק צריך לרענן את הכישורים ה"וירטואלים" שלי. איך נכנסים לרשת, איך מתחברים.

לפני שנתיים זה היה די מורכב עם איזה שלוש תוכנות שהיה צריך להעלות במקביל. היתה איזו התפתחות בנושא? אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל להפנות אותי למדריך (באנגלית או בעיברית) לטיסה ברשת.

סוף סוף נוכל להניע שוב את מנועי הדקוטה הקשישה.... MAAM, here I come.

שי

הייתה התפתחות :)

פטפט אותי במסנג'ר אם אתה צריך

dfreest@hotmail.com

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...