ifs2003 פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 ISDT תציג בקרוב PFD חדש שנמצא בשלבי פיתוח ויכלול אפשרויות מתקדמות בהן שליטה על בהירות התצוגה של ה PFD ואופציות רבות אחרות. זהוא הPFD הראשון תוצרת כחול לבן כתוב ב XML. הPFD ייכנס לחבילת הבואינג 777-200ER של ISDT. הנה לבסוף החלטתי לפרסם תמונה ראשונה של הPFD : יש עוד עבודה עליו אבל ככה הוא נראה, יש לו אופצייה לכוון את עוצמת הבהירות שלו עם כפטור. התמונה האמיתית : ה PFD החדש שלנו : והתמונה האחרונה של התוצאה הסופית : לגבי החבילה, היא תהיה מוכנה כאשר אסיים את בניית ה OVERHEAD ונהיה בטוחים שהFDE מושלם. ישנו רעיון לבנות משהוא יוצא דופן ומשהוא שעוד לא ראיתם אף פעם אבל אני עדיין בעניין של מחשבה אם אני אצליח לבנות דבר כזה. כרגע זה נשמר בסוד עד להחלטה סופית.
ifs2003 פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 הPFD עוד לא גמור שכן יש להוסיף לו מספר פריטים חשובים מאוד כמו המצפן ותצוגת גובה. אני עובד עליו עכשיו ובקרוב תמונה מלאה.
matan פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 שכחנו לציין שבנוסף לPFD,יבוא גם עדכון FDE לביצועים של ה777
Erez Savir פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 נראה מדהים! רק שאלה,איך אני בדיוק מנווט על המטוס?GPS?
3Dvg פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 נראה מדהים!רק שאלה,איך אני בדיוק מנווט על המטוס?GPS? כן. מקס כול הכבוד!! בהחלת שעון מעולה! ועוד בהתחשב בעובדה שזה שעון ראשון שאתה מייצר....זה בכלל אוליי המטוסים הבאים יהיו כולם על תהרת ה כחול לבן... כול הכובד! אוליי מתפתחת לנו כאן חברה ליצור דגמים בתשלום...
Niv Malin פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 נראה מדהים!רק שאלה,איך אני בדיוק מנווט על המטוס?GPS? כן. מקס כול הכבוד!! בהחלת שעון מעולה! ועוד בהתחשב בעובדה שזה שעון ראשון שאתה מייצר....זה בכלל אוליי המטוסים הבאים יהיו כולם על תהרת ה כחול לבן... כול הכובד! אוליי מתפתחת לנו כאן חברה ליצור דגמים בתשלום... ואולי חברה שתשלב FMC ואז יהיה מושלם!
AaronDagan פורסם מאי 14, 2006 דיווח פורסם מאי 14, 2006 למקס ולצוות המפתחים, אין כמו עבודה עברית כחול-לבן!!!!! יישר כוח ומצפה לסיום הפרויקט בקרוב. כל טוב, בהצלחה,
matan פורסם מאי 14, 2006 דיווח פורסם מאי 14, 2006 למקס ולצוות המפתחים,אין כמו עבודה עברית כחול-לבן!!!!! יישר כוח ומצפה לסיום הפרויקט בקרוב. כל טוב, בהצלחה, תודה רבה אהרון,אני מאמין שזה גם בשם מקס....מחמם את הלב התגובות האלה=] כן ירבו
ifs2003 פורסם מאי 14, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2006 תודה חברה :wink: כיף לדעת שהעבודה שאנחנו עושים עושה טוב לאנשים. שוב תודה מבסיס עובדה בדרום מייד שאסיים את הOVERHEAD אתחיל בבדיקת הפאנל בכל פרט ופרט. אחר מכן אחפש סאונד טוב או שאני יעשה EDIT משלי. ובשלב הסופי נבדוק FDE טוב וקפדני ואז טיסת המבחן הסופית לפני יציאתה של החבילה. דרושה עזרה, הייתי רוצה לצרף סאונד כמו שעשיתי ב767 וב 737 אבל הבנתי שמסיבה כל שהיא יש כאלה שזה לא עובד אצלם. הייתי מעוניין לדעת האם לשלב אופציה כזאת או לוותר עליה. תודה
AaronDagan פורסם מאי 15, 2006 דיווח פורסם מאי 15, 2006 מקס,שלום, דרושה עזרה, הייתי רוצה לצרף סאונד כמו שעשיתי ב767 וב 737 אבל הבנתי שמסיבה כל שהיא יש כאלה שזה לא עובד אצלם. הייתי מעוניין לדעת האם לשלב אופציה כזאת או לוותר עליה. } 1. מנסיוני, הצמדת קבצי קול לחבילת פאנל מקפיצה את הגודל לממדים מבהילים. 2. יש ברשת חבילות סאונד למטוסים שונים שנערכו ע"י אחד בשם AARON SWINDLE. אלו חבילות מקצועיות מאד שהוקלטו ונערכו במעבדות סאונד. ממליץ לבדוק אופציה זו. 3. יש כמובן אופציות נוספות וכמספר הדעות, מספר האפשרויות............ שיהיה בהצלחה.