עבור לתוכן
oz sessler

נתב"ג idg

Recommended Posts

פורסם

הפרוייקט עדיין בבניה

ברגע שנסיים ברור שנשחרר את זה ולא נשמור לעצמנו :lol:

ה"קופסא" זה עיצוב של סודרי לפרוייקט (רעיון ענק) - ולא - זה לא הולך להיות בתשלום :D

למרות שעומרי אני חושב שאפשר להתחיל למכור את הקופסא :wink:

פורסם
הפרוייקט עדיין בבניה

ברגע שנסיים ברור שנשחרר את זה ולא נשמור לעצמנו :lol:

ה"קופסא" זה עיצוב של סודרי לפרוייקט (רעיון ענק) - ולא - זה לא הולך להיות בתשלום :D

למרות שעומרי אני חושב שאפשר להתחיל למכור את הקופסא :wink:

יש תאריך/תקופה משוער של ההוצאה של הסינרי?

בחופש הגדול? (יוני/יולי/אוגוסט)

פורסם

עדיף לא לפרסם תאריך שיחרור משוער, כל פעם שעושים את זה יש בעיות כי התאריך אף פעם לא נכון. (ראה ערך ווילקו, הבטיחו את ה 777 שלהם בסוף 2005, אחר כך שינו למרץ 2006 ובסוף זה השתחרר לפני כמה ימים :| )

חוץ מזה, אם יבטיחו לך תאריך זה לא משנה, תתמודד יותר טוב עם ההמתנה לשיחרור של זה אם תדע את הזמן מאשר שלא תדע? אחרי הכל זה יצא מתישהו ואין מה לעשות בקשר לזה... :)

פורסם

אחרי הכל זה יצא מתישהו ואין מה לעשות בקשר לזה... :)

מה שנכון נכון

אין סיבה למהר

אחרי הכל כולנו מעוניינים לקבל משהו מקצועי עד כמה שאפשר והאנשים שעובדים על זה מקצועיים אחד אחד אז שווה לחכות

פורסם

הפלייט סימולטור החדש יוצא בחודש יולי בערך באושקוש קצת חבל לשחרר את הסינרי עכשיו.

המתינו ותשנו את הקבצים של הסינרי שיתאימו ל-2006

פורסם

אתה מדבר על הקופסא הזאת?

bigbox.jpg

כמו שליאור אמר, זה סתם משהו שעשיתי ברגע של שיעמום :D . בקשר למועד השחרור, תאמינו לי שכשיהיה DEADLINE אנחנו נפרסם אותו פה (וגם נוסיף קאונטר באתר שלנו). ולא, זה לא קשור בכלל לספירה לאחור שיש לי במסנג'ר...

רז, אנחנו כרגע מוציאים את הסינרי איך שהוא, בתקווה שהוא יהיה פה כבר בחודשים הקרובים. אל תשכח גם שאפילו כשיהיה FSX, עד שאנשים ירכשו אותו יקח זמן - וגם כשהם ירכשו את הסימולטור החדש, יקח זמן עד שהוא יוכל לרוץ בכלל על מחשבים שלנו שבקושי את הסימולטור הנוכחי מצליחים להפעיל. ואז מה תעדיף: סימולטור חדש עם סינרי והכל יחד ב-4 פריימים, או את FS9 עם הסינרי ו-30 פריימים?

ולך תדע, מייקרוסופט עוד עלולים להפתיע עם התאמה לאחור של סינרים. אני לא יותר מדי אופטימי בקטע הזה, אבל לכו תדעו...

פורסם

רז לדעתי הסינרי יצא הרבה לפני אוקטובר\נובמבר (5 חודשים מעכשיו זה יותר ממספיק לסינרי) כך שלא צריך לחכות ולהתחיל לפתח אותו רק אחרי שיצאו כלים מתאימים לפיתוח סינרי ל FSX.

גם מי אמר שחברי החטיבה יעברו מ FSIX ל FSX כל כך מהר?

מי יודע כמה זמן יקח עד שנוכל לטוס בוואטסים ב FSX וגם עד שיצאו כל התוספים והעידכונים.

אני בטוח שאנשים לא ממש מחכים ל FSX כדי לטוס במטוסים הדיפולטים של מיקרוסופט נכון? :wink:

פורסם

אני למשל הולך לקנות את הסימולטור באושקוש עם יצא, יהיה קשה לי לוותר על סינרי כזה אבל אתם צודקים ב-100%.

אני גם מקווה שהסינרי הדיפולטי של בן גוריון יהיה לא פחות טוב אבל זה רק צפיה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...