Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2006 דיווח פורסם מאי 20, 2006 חברים, ביום חמישי הקרוב 25/05/06 תערך בחינה על מגדל שדה דוב בשעה 20:00, אני זקוק לפקח גישה לצורך הבחינה ולטייסים שרוצים לאתגר את הנבחן ולעזור לו לעבור. אני יודע שזה לא שעה הכי נוחה פה לכולם, אך גם פה לא היו הרבה ברירות לצערי. שיהיה בהצלחה לנבחן! שבוע טוב.
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2006 הבחינה הוקדמה ביום, ליום חמישי הקרוב בשעה 20:00, אנה הפגינו נוכחות כדי לעזור לפקח.
Matan Solomon פורסם מאי 20, 2006 דיווח פורסם מאי 20, 2006 בהצלחה!! אני רואה שיש הרבה בחינות והרבה אנשים עוברים בזמן האחרון וזה מעולה מגדיל לנו את מספר הפקחים... בהצלחה לנבחן !!!
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2006 חברים שלום, להזכירכם הבחינה היום בשעה 20:00, בואו לטוס ולעזור לנבחן לעבור. אני עדיין זקוק לפקח גישה. נ.ב חברי TFC, אין תירוצים.... :wink:
E.Z פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 חברים שלום, להזכירכם הבחינה היום בשעה 20:00, בואו לטוס ולעזור לנבחן לעבור.אני עדיין זקוק לפקח גישה. נ.ב חברי TFC, אין תירוצים.... :wink: איציק הסברתי לך רוב החבר'ה של TFC מבצעים PEFLIGHT 20 דקות עד חצי שעה לפני זה עדיין לדעתי לחוץ מידי..
אורח פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 20 דקות אולי אתה עושה אבל אצל מיקי זה כולל סבב על המטוס לראות שלא דפקו אותו עם איזה 767 בטעות והכנת תא, צ'ק ליסטים, חתימת מסמכים וכו' רק זה בסביבות השעה לפחות. מה עם מטעמים שמוגשים ע"י עדן הראל עוד איזה חצי שעה והלך על הבחינה :cry:
mickey lip פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 20 דקות אולי אתה עושה אבל אצל מיקי זה כולל סבב על המטוס לראות שלא דפקו אותו עם איזה 767 בטעות והכנת תא, צ'ק ליסטים, חתימת מסמכים וכו' רק זה בסביבות השעה לפחות.מה עם מטעמים שמוגשים ע"י עדן הראל עוד איזה חצי שעה והלך על הבחינה :cry: חחח, הרגתי אותי. זהו החלפת לה את השם? וכן איציק, לוקח לנו שעה לפחות להתארגן לטיסה.
the pilot פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 אנשים חשוב לי מאוד שתהיה תנועה. מוזמנים כל הטייסים כולל טייסי TFC או FMC או VOR או ADF וכו' :wink: אני כבר מרחם על הפקח שיצתרך להיות בשדה דוב..
אורח פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 אנשים חשוב לי מאוד שתהיה תנועה.מוזמנים כל הטייסים כולל טייסי TFC או FMC או VOR או ADF וכו' :wink: אני כבר מרחם על הפקח שיצתרך להיות בשדה דוב.. אז אל תקבעו את הבחינה ליום חמישי ב-20:00...
E.Z פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 20 דקות אולי אתה עושה אבל אצל מיקי זה כולל סבב על המטוס לראות שלא דפקו אותו עם איזה 767 בטעות והכנת תא, צ'ק ליסטים, חתימת מסמכים וכו' רק זה בסביבות השעה לפחות.מה עם מטעמים שמוגשים ע"י עדן הראל עוד איזה חצי שעה והלך על הבחינה :cry: חחח, הרגתי אותי. זהו החלפת לה את השם? וכן איציק, לוקח לנו שעה לפחות להתארגן לטיסה. אותי מעניין לדעת מי מביא לכם את המסמכים לחתימה? האיש אחזקה של הבניין אולי. בכל מקרה תעשו חיים יש לי בחינה (לא של פיקוח) מחר טיסה לא באה בחשבון.
Yahav Barzilay פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 אני אעלה הרצליה להתאמן סוף סוף עם תנועה- שאני מקווה שתהיה :? מה קרה לתנועה בשדות הקטנים תגידו?! :x בהצלחה לנבחן :wink:
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2006 חברים, בחינה לא צריכה להיות שעה, מספיק לי גם 20-30 דקות של עומס עם הקפות כדי לדעת אם החניך עבר או לא וככה גם אני יוכל להספיק ל TFC... אורן, מסכים איתך, אך לצערי לא היו הרבה אופציות הפעם.
אורח פורסם מאי 25, 2006 דיווח פורסם מאי 25, 2006 חברים, בחינה לא צריכה להיות שעה, מספיק לי גם 20-30 דקות של עומס עם הקפות כדי לדעת אם החניך עבר או לא וככה גם אני יוכל להספיק ל TFC... אורן, מסכים איתך, אך לצערי לא היו הרבה אופציות הפעם. חיי רווק, יכול לעשות מה שהוא רוצה. חיי בעלי משפחה, צריכים לדאוג שכל הילדים מאופסנים במיטה, האישה עם מחסום פה קשורה על הלוסטרה במטבח ואז אפשר לטוס, אבל נדיר מאוד שניתן להרביץ שתי גיחות ועוד בשעה כזאת מוקדמת. מתנצל בפני הנבחן, הינו שמחים לבוא ולעשות לו שמח בשדה דב . שיהיה בהצלחה. רן.
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2006 הבחינה התחילה, בהצלחה להראל, בואו לטוס ולעזור, יש פיקוח מלא במרכז.