TDK פורסם מרץ 1, 2004 דיווח פורסם מרץ 1, 2004 כמו שכולכם יודעים אין חברת cargo ישראלית ברשת . וביגלל זה חשבתי על הרעיון להקים חברת cargo ישראלית. אם אתם אוהבים מטוסים גדולים ורוצים לפתח את החטיבה הישראלית בוא ותעזרו לי להקים את החברה. אני מחפש חברי צוות שיעזרו לי להקים את החברה . צרו קשר \ MSN MESSENGER IMSATV@HOTMAIL.CO.IL דרך הגב אני יודע לעצב וליבנות אתרים כך שלא יהיה בעיה אם האתר .
Gal פורסם מרץ 1, 2004 דיווח פורסם מרץ 1, 2004 תשלח לי מייל ל Gala@012.net.il ושם נדבר כי יש לי בעיה קטנה עם הMSM
OmriSoudry פורסם מרץ 1, 2004 דיווח פורסם מרץ 1, 2004 צור איתי בבקשה קשר במסנג'ר: OmriMovies@hotmail.com תודה!
hagay פורסם מרץ 1, 2004 דיווח פורסם מרץ 1, 2004 אולי חלק מאנשים ירצו לאכול אותי אחרי מה שתקראו אבל זו בכל אופן דעתי למען הכלל TDK חס וחלילה שלא ישמע שיש לי התנגדות לחברה כזאת אדרבה אשמח להיות חלק ממנה, אבל לדעתי יהיה יותר מועיל אם תיפתח את זה כחלק מחברה כמו ישראל אירליינס שאז יש כבר תשתית ומודעות לחברה.
jambo7 פורסם מרץ 3, 2004 דיווח פורסם מרץ 3, 2004 שלום חגי כעיקרון זה יכול להיות רעיון טוב אני מכיר אתר אחר שהקים חברת קרגו אבל ההענות היתה קטנה לכן תבדוק כמה אנשים יטיסו טיסות קרגו דבר שני מה ההבדלים .מבחינת מטיס המטוסים בין טיסת 747 קרגו לבין טיסת 747 רגילה ?
hagay פורסם מרץ 3, 2004 דיווח פורסם מרץ 3, 2004 דבר שני מה ההבדלים .מבחינת מטיס המטוסים בין טיסת 747 קרגו לבין טיסת 747 רגילה ? ההבדל הוא ביעדים ובזמנים.
jambo7 פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 אני מציע שבכול זאת תעשה סקר לבדוק את נכונות הטיסים לעשות טיסות קרגו לפני שאתה משקיע בבנית חברת תעופה לטיסות קרגו