Atar_Omri פורסם ספטמבר 7, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2003 חברים יקרים, אני טס מחר בבוקר (לא בסימולטור תרגעו.. :wink: ) לאמסטרדם למשך 12 יום (חזרה ביום שישי הבא 19.9). תהנו לכם בזמן שאני לא אהיה כאן, ואל תשכחו- נחיתות בטוחות.
Atar_Omri פורסם אוקטובר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2003 מקפיץ הודעה ישנה כדי להגיד שוב להתראות. אני יוצא עוד כמה דקות לשדה התעופה, הפעם היעד הוא ברצלונה. אני מקווה לשוב במהרה כי יש לי המון דברים לעשות בהכנת הארוע של ישראל איירליינס, וגם לסדר את המחשב שלי שלא עובד (אני עובד מהמחשב של אלמוג, מה שמונע ממני לטוס בשבוע האחרון). קובי- לא הצלחתי לתפוס אותך היום, אני אצור איתך קשר במהלך השבוע הקרוב לעידכונים. חג שמח לכולם.
roi972 פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 סבבות, תהנה, ותנסה לבקש להנחית את המטוס בעצמך...
Itamar Koren פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 תהנה גם אני הייתי באמסטרדם לא מזמן היה אדיר אני בטוח שתהנה ותנסה גם להיכנס לקוקפיט ואל תשכח יש להם שדה תעופה מדהים
Atar_Omri פורסם אוקטובר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2003 hello everybody i am in Barcelona now and having fun, our flight waqs very strange i will give you the full story when i get back on tuesday. hope every thing is ok with you. bye for now.