ifs2003 פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 http://www.isdt-israel.com כמו כן נכנס מטוס חדש לי המטוסים שהינו ה767-300ER 4X-EAP החדש של אלעל שיחליף את הבואינג 767-200ER. החבילה החדשה תכלול פאנל מבוסס על הישן אך משופר בהרבה. הפאנל שיהיה ב 767-300ER, שעונים חדשים צבע חדש וזה עוד לא הכל ...
Erez Savir פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 מדהים!!! רק שאלה,האם יש לך אישור מPSS לקחת מהם את קבצי הפאנל שלהם?
Ben Zwebner פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 Looks great.. only one problem... On your main website, when I click to download the 777-200, the link takes me to the 767 page, when I click on the 767-200 link, it takes me to the 737-800 page.... :|
ifs2003 פורסם מאי 27, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2006 מדהים!!!רק שאלה,האם יש לך אישור מPSS לקחת מהם את קבצי הפאנל שלהם? כביכול צילמתי את הטייס האוטומטי כתמונה זה הכל. כל טייס אוטומטי שלא תעשה ככה הוא יראה. לPSS אין זכויות על מראה הטייס האוטומטי של בואינג לכן לא משנה איך תעשה אותו הוא יראה כך בצורה הריאליסטית שלו. חסכתי את הדרך במקום לשבת ולעבוד על תמונה כזאת. דרך אגב אם תסתכל על זה של WILCO הוא נראה גם כמו של PSS.
Ido Rosenthal פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 מקס זה נראה מדהים ! מדהים!!!רק שאלה,האם יש לך אישור מPSS לקחת מהם את קבצי הפאנל שלהם? כביכול צילמתי את הטייס האוטומטי כתמונה זה הכל. כל טייס אוטומטי שלא תעשה ככה הוא יראה. לPSS אין זכויות על מראה הטייס האוטומטי של בואינג לכן לא משנה איך תעשה אותו הוא יראה כך בצורה הריאליסטית שלו. חסכתי את הדרך במקום לשבת ולעבוד על תמונה כזאת. דרך אגב אם תסתכל על זה של WILCO הוא נראה גם כמו של PSS. אם השתמשת בקובץ של PSS אז אתה חייב אישור, זה לא משנה אם כולם נראים אותו דבר, הם עשו את זה מאפס. בכל מקרה אם תבקש אישור מנורמן אני מאמין שהוא יתן לך.
jambo7 פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 =D>מרשים ביותר, ועוד תוצרת כחול לבן מסכים עם כל מילה
אורח פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 מקס, אתה טועה לגמרי. "רק" צילמת את "מראה" הטייס האוטומטי. בקיצור, השתמשת ב-BMP שלהם. זה לא חוקי, ואני מציע לך פשוט להחליף אותו ב-BMP משלך. היה סיפור אי שם בסוף המאה הקודמת, אריק ארנסט (מיוצרי PIC המקורי) תבע חברה אחרת שרק השתמשה במראה הטייס האוטומטי שלו. לא מצאתי איזכור לסיפור הזה כרגע באינטרנט, כנראה זה ירד עם הפורומים שלו כש-PIC יצא כמוצר בתשלום, אבל החברה שגנבה את ה-BMP היתה JUST FLIGHT, וה-BMP הגנוב היה מהפאנל החינמי של אריק - http://www.avsim.com/pages/0599/ernst767/767.html.
ifs2003 פורסם מאי 28, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2006 אני ברגע זה עובד על טייס אוטומטי חדש. בכדי להבדיל בברור מהפאנל של PSS. בקרוב תמונה. כך או כך אי אפשר להתווכח על מיקום המכשירים וצורתם בגלל שפאנלים בתשלום וגם פאנלים חינמיים יכולים להכיל את אותם פריטים ואותם כפטורים שכן אי אפשר ליצור עוד "זברה בצבע צהוב וללא פסים" ולהגיד שזו זברה נכון לעכשיו אפשר להגיד שהפאנל שלי מזכיר קצת את הפאנל של PSS בגלל מיקום המכשירים. כמו כן אפשר להגיד שכל פאנל של 777 דומה לזה של PSS. מאוד קשה להתווכך התחום הזה. מישהוא ראה את חבילת ה777 של WILCO ומוכן להתווכך ששני הפאנלים זהים ? ? ? המסר : בגלל שחברה אחת יצרה פאנל ל 777 זה לא אומר שכל מי שיוצר פאנל אחר ייאלץ לשנות את מיקום המכשירים צורתם או צבעם בגלל שמישהוא עשה את זה בעבר. עם השלמתי בייצור הטייס האוטומתי הפאנל יהיה 100% תוצרת ISDT. מה דעתכם ?
Eldar Sella פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 אני ברגע זה עובד על טייס אוטומטי חדש.בכדי להבדיל בברור מהפאנל של PSS. בקרוב תמונה. כך או כך אי אפשר להתווכח על מיקום המכשירים וצורתם בגלל שפאנלים בתשלום וגם פאנלים חינמיים יכולים להכיל את אותם פריטים ואותם כפטורים שכן אי אפשר ליצור עוד "זברה בצבע צהוב וללא פסים" ולהגיד שזו זברה נכון לעכשיו אפשר להגיד שהפאנל שלי מזכיר קצת את הפאנל של PSS בגלל מיקום המכשירים. כמו כן אפשר להגיד שכל פאנל של 777 דומה לזה של PSS. מאוד קשה להתווכך התחום הזה. מישהוא ראה את חבילת ה777 של WILCO ומוכן להתווכך ששני הפאנלים זהים ? ? ? המסר : בגלל שחברה אחת יצרה פאנל ל 777 זה לא אומר שכל מי שיוצר פאנל אחר ייאלץ לשנות את מיקום המכשירים צורתם או צבעם בגלל שמישהוא עשה את זה בעבר. עם השלמתי בייצור הטייס האוטומתי הפאנל יהיה 100% תוצרת ISDT. מה דעתכם ? מסכים איתך במיליון אחוז.
ifs2003 פורסם מאי 28, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2006 מקס, אתה טועה לגמרי."רק" צילמת את "מראה" הטייס האוטומטי. בקיצור, השתמשת ב-BMP שלהם. זה לא חוקי, ואני מציע לך פשוט להחליף אותו ב-BMP משלך. היה סיפור אי שם בסוף המאה הקודמת, אריק ארנסט (מיוצרי PIC המקורי) תבע חברה אחרת שרק השתמשה במראה הטייס האוטומטי שלו. לא מצאתי איזכור לסיפור הזה כרגע באינטרנט, כנראה זה ירד עם הפורומים שלו כש-PIC יצא כמוצר בתשלום, אבל החברה שגנבה את ה-BMP היתה JUST FLIGHT, וה-BMP הגנוב היה מהפאנל החינמי של אריק - http://www.avsim.com/pages/0599/ernst767/767.html. תודה על ההערה התחלתי ליצור טייס אוטומטי מ 0 כדי שלא יבאו אלי בטענות. אפרסם תמונה בקרוב. נכון לעכשיו הצלחתי ליצור הצללה מאוד יפה בפוטושופ לטייס האוטומטי החדש, דבר שיעזור בהמשך הפיתוח ומראה מציאותי. תמונה בקרוב
Doron_Angel פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 אהבתי את התמונה מתוך הקוקפיט לכוון השעה-7 והמנוע השמאלי. לא בטוח כי PSS מספקים מבט כזה ב-2D או ב-3D... כל הכבוד על המיזם!
Yahav Barzilay פורסם מאי 31, 2006 דיווח פורסם מאי 31, 2006 נראה מצוין! אבל זה רק אני או שעל כל הכפתורים רשום A/P?
אורח פורסם מאי 31, 2006 דיווח פורסם מאי 31, 2006 נו, לא היה שווה? לקח לך יומיים, וזה גם יפה יותר מאשר של PSS... אגב, מהיכרות אישית עם נורמן אני חושב שטוב עשית. PSS מ-א-ו-ד רגישים לזכויות היוצרים שלהם.
matan פורסם מאי 31, 2006 דיווח פורסם מאי 31, 2006 נראה מצוין!אבל זה רק אני או שעל כל הכפתורים רשום A/P? אכן כן יהב,זה יישתנה מהר,רק העלנו מהר תמונה עם סייום דברי הבסיס בכדי להראות לכם=]
ifs2003 פורסם מאי 31, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 31, 2006 כפטורי A/P ? כן... כשיצרתי את הטייס האוטומטי עשיתי כפטור אחד ושכפלטי אותו. הגירסא שתצא ברור שזה לא יהיה ככה.
Kobi David פורסם מאי 31, 2006 דיווח פורסם מאי 31, 2006 מקסימוס - כל הכבוד לך בנאדם. לא זוכר מתי ראיתי התמדה כזו - תמשיך כך.
Kobi David פורסם מאי 31, 2006 דיווח פורסם מאי 31, 2006 אז האווירון הבא שאתה מוציא לא יהיה בואינג או איירבאס? מצויין! תחשוב על ה L1011 שהזכרתי בשרשור אחר.........