×�פיק פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 אני ועומרי תיכננו אולי לארגן ILS ביום חמישי בוקר-צהריים... לאחר מכן אני לא מאמין שיהיו יותר מידי טיסות כיש בועות זה כמו שבת...
OmriSoudry פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 לפי דעתי יום חמישי יהיו גם המון המראות של ישראלים שיוצאים לסופשבוע של שבועות...
Niv Malin פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 על איזה טיסה? חח, את האמת אין לי מושג איזה חברה.:roll: צ'רטר לבודרום (טורקיה). איך אני יכול לבדוק איזה טיסות יוצאות מנתב"ג לטורקיה באותו יום? תודה אם אתה יודע את שעת הטיסה שלך אין בעיה לדעת באתר של רשות שדות התעופה: http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airp ... tsType=arr רוב הסיכויים שזאתי החברה FlyAir הידועה בצבעים השונים של מטוסיה!
Ben Bezalel פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 שלום לך יניב!!!גם אני כנראה טס לבודרום אבל יום רביעי אולי נפגש שם!
Ben Bezalel פורסם מאי 28, 2006 דיווח פורסם מאי 28, 2006 שלום לך יניב!!!גם אני כנראה טס לבודרום אבל יום רביעי אולי נפגש שם! שלום לך בן!!! אולי יש לנו את אותה חתימה אבל שמי אסף אה אופס התבלבתי!!