Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 לאחרונה תשימו לב בסרבאינפו לפעילות חדשה ומעניינת באזור צפון מערב אפריקה, ובמיוחד אלג'יריה ומרוקו. היוזמה הזאת תופסת תאוצה לאחורנה בזכות חבורת אנשים שמשקיעים כמה שעות כמעט יום יום כדי לפתוח את עמדות הפיקוח של אלג'יר וקאזבלנקה ובשבילכם זה אומר יותר יעדי טיסה חדשים והזדמנות לצאת מהשגרה של אירופה (כן כן למרות המונדיאל :wink: ) אז יאללה, נתראה במראקש :bday: http://www.vacc-morocco.org
Meitar Lugasi פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 הזדמנות מעולה לנצל את הסנרי המדהים לקזבלנקה, שד"א הראתי אותו לסבי, שמשם הוא הגיע, והוא זיהה את הכל תודה על הידיעה.
Shmulik Lin פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 הלואי והיה לי סבא להראות לו את קראקוב שצ'צ'ין או גדאנסק... שווה בהחלט נסיון טיסה לשם קזבלנקה עיר יפה מאוד,בייחוד הנמל ,שם הייתי לפני כ-17 שנה בעבודה
Ben Bezalel פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 יעדים נוספים זה בהודו בומביי בעיקר שהתחילו לקדם שם את העניינים
Or Netzer פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 הלואי והיה לי סבא להראות לו את קראקוב שצ'צ'ין או גדאנסק... שווה בהחלט נסיון טיסה לשם קזבלנקה עיר יפה מאוד,בייחוד הנמל ,שם הייתי לפני כ-17 שנה בעבודה אני לא בטוח שהוא היה רוצה , כמו סבי.