עבור לתוכן
adar

המלצה לטיסה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

ברצוני להמליץ לכם על טיסה באזור יפהפה במדינת וושינגטון,ארה"ב.

ההמראה היא ממנחת מטוסים קלים בשם WN10 (קוד השדה)

מטרת הטיסה היא להנות מהנוף והעיקר הוא הר סיינט הלנס שהוא הר געש רדום מאז ההתפרצות האחרונה ב1980 שהיית התפרצות מאוד אלימה אחרי שההר היה רדום זמן רב.

כדי להנות גם מהנוף וגם מההר יש לטוס בגובה של 22000רגל (דרוש מטוס חזק עם יכולת המראה ממסלולים קצרים יחסית) אני אישית השתמשתי בססנה 310

ההר עצמו נמצא בכיוון 352 מעלות מהשדה די קשה לפספס אותו.

חוץ ממהר הזה יש באזור עוד שתי הרים יותר גדולים שגם אותם לא קשה לפספס

טיסה מהנה, אדר

פורסם

כשטסים באופליין ב FS2002 (בדקתי את זה אז) הבקר היה מכניס אותך לגישה לנחיתה ב Las Vegas בדיוק מעל ההוובר דאם (עם 737).

לא ניסית עם FS9.

אולי ננסה עכשיו :wink:

פורסם

זה נכון גם לבגי 2004.

כשאני טסתי מLA ללאס וגאס אז הפקח העביר אותי מעל הסכר הוא בערך 30NM דרומית לשדה עם ממריאים ממסלולים 25 אם אני לא טועה נסו ותראו.

פורסם

יואב הרגע סימתי מפגן אירובתי מעל ההובר על ה C310 :shock:

הוא נמצא כ 30NM דרום מערב לשדה ויש שם אגם גדול (שכחתי את שמו, חייב דחוף לשלוח את עצמי שוב לווגס :? ).

אני יעלה צילומים שלקחתי עכשיו משם כולל תצלום עם המיקום המדוייק שלו לפי ה GPS והנ"צ של ה FS.

ד"א וגס של ה FS9 לא רע בכלל, עשה לי חשק דחוף לחזור לשם :wink:

רן.

פורסם

סבבה, תודה רבה רן :)

מחכה לתמונות :lol:

ואם כבר ממליצים על טיסות בארה"ב

עשיתי לפני כמה זמן טיסה בגראנד קניון, בין הקניונים, יש שם שדה קרוב, ואז נכנסים לתוך הקניון, ובשלב מסויים יוצאים ממנו למנחת אחר. בהחלט טיסה מ-ד-ה-י-מ-ה.

אם תרצו אני יבדוק מה קוד השדה שממנו מתחילים :wink:

פורסם

חברה למי שיש כוח ורצון גדול לראות את מפלי הניגרה שיכנס למדינה ניו יורק (בארה"ב כמובן) ויחפש את העיר באפלו ומהשדה שנקרא "מפלי הניגרה" פשוט למהריא לקחת כיוון 250 בערך 5 עד 10 מייל דרום מערבית לשדה תראו את המפלים. והיום נחתתי על המים שם עם הססנה של המשחק ויש שם סירת מטיילים שעושה פטרול ליד המפלים. :D מה שכן קחו איתכם חליפת צלילה שגם שומרת מהקור!!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...