adar פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 שלום לכולם ברצוני להמליץ לכם על טיסה באזור יפהפה במדינת וושינגטון,ארה"ב. ההמראה היא ממנחת מטוסים קלים בשם WN10 (קוד השדה) מטרת הטיסה היא להנות מהנוף והעיקר הוא הר סיינט הלנס שהוא הר געש רדום מאז ההתפרצות האחרונה ב1980 שהיית התפרצות מאוד אלימה אחרי שההר היה רדום זמן רב. כדי להנות גם מהנוף וגם מההר יש לטוס בגובה של 22000רגל (דרוש מטוס חזק עם יכולת המראה ממסלולים קצרים יחסית) אני אישית השתמשתי בססנה 310 ההר עצמו נמצא בכיוון 352 מעלות מהשדה די קשה לפספס אותו. חוץ ממהר הזה יש באזור עוד שתי הרים יותר גדולים שגם אותם לא קשה לפספס טיסה מהנה, אדר
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 אגב ארה"ב מישהו יודע איך להגיע לסכר ההובר? המראתי מכיוון לאס וגאס ועשיתי כמה סיבובים בכל האיזור ולא מצאתי אותו...
אורח פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 כשטסים באופליין ב FS2002 (בדקתי את זה אז) הבקר היה מכניס אותך לגישה לנחיתה ב Las Vegas בדיוק מעל ההוובר דאם (עם 737). לא ניסית עם FS9. אולי ננסה עכשיו :wink:
Gal פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 זה נכון גם לבגי 2004. כשאני טסתי מLA ללאס וגאס אז הפקח העביר אותי מעל הסכר הוא בערך 30NM דרומית לשדה עם ממריאים ממסלולים 25 אם אני לא טועה נסו ותראו.
אורח פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 יואב הרגע סימתי מפגן אירובתי מעל ההובר על ה C310 :shock: הוא נמצא כ 30NM דרום מערב לשדה ויש שם אגם גדול (שכחתי את שמו, חייב דחוף לשלוח את עצמי שוב לווגס :? ). אני יעלה צילומים שלקחתי עכשיו משם כולל תצלום עם המיקום המדוייק שלו לפי ה GPS והנ"צ של ה FS. ד"א וגס של ה FS9 לא רע בכלל, עשה לי חשק דחוף לחזור לשם :wink: רן.
Noam פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 אפשר להגיע גם מהנקיק להובר - יפה ומרשים. גם עם מסוק זה מעניין
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 סבבה, תודה רבה רן מחכה לתמונות ואם כבר ממליצים על טיסות בארה"ב עשיתי לפני כמה זמן טיסה בגראנד קניון, בין הקניונים, יש שם שדה קרוב, ואז נכנסים לתוך הקניון, ובשלב מסויים יוצאים ממנו למנחת אחר. בהחלט טיסה מ-ד-ה-י-מ-ה. אם תרצו אני יבדוק מה קוד השדה שממנו מתחילים :wink:
Shmulik Lin פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 אנשים טיסה יפה בהחלט היא מ-CYPS ל-C551 קולומביה הבריטית נדרתי נדר שאעשה אותה באמיתי מתישהו תיהנו אורן קח תמונות שם ופרסם :wink:
Gal פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 חברה למי שיש כוח ורצון גדול לראות את מפלי הניגרה שיכנס למדינה ניו יורק (בארה"ב כמובן) ויחפש את העיר באפלו ומהשדה שנקרא "מפלי הניגרה" פשוט למהריא לקחת כיוון 250 בערך 5 עד 10 מייל דרום מערבית לשדה תראו את המפלים. והיום נחתתי על המים שם עם הססנה של המשחק ויש שם סירת מטיילים שעושה פטרול ליד המפלים. מה שכן קחו איתכם חליפת צלילה שגם שומרת מהקור!!!
Itay Zecharia פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 גם אני ביצעתי את הטיסה הנ"ל! ואני ממליץ עליה בחום לכולם!