עבור לתוכן
matan

מפגש כדורגל?

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום חברים יקריפ :D

בדיוק דיברתי עם קפטן משה מזרחי,סיפרתי לו קצת איזה כייף היה במגרש כדורגל,והצחוקים הרגילים עם מיקי ורן :)

ועכשיו חם........ויש מונדיאל..........ועוד 3 ימים ושעה וחצי בשעה טובה מסיימים ללמוד...(טוב כמעט רובנו) ככה שאני לא רואה שום תירוץ לא לעשות מפגש=]

אני בטוח שמיקי יצטרך להוציא קצת עצבים מיותרים :mrgreen: :mrgreen:

אז יללה חברים,אני אשמח לשמוע מה אתם אומרים

פורסם

למה עצבים?

ברזיל הפסידו בלי ששמתי לב?

בפעם האחרונה שהתארגנו למפגש , היינו צריכים להדוף את כמות המבקשים.

הרבה פה יודעים לברבר ולכתוב 5 עמודים על זה שהם באים, תכלס, היו רק כמה חברה רצינים.

תקבעו יום, עדיף שישי בצוהרים, ונגיע.

פורסם

יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים)

פורסם
יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים)

תאלתר שים יוק ופדלים בכל צד זה יהיה מספיק ברור.

פורסם

גם אם היה אפשרי מבחינתי, יש ביום שישי בגרות בלשון שבטח חלק פה עושים.

פורסם

ואחרי שימצמץ כבר לא יהיה שער :grab:

פורסם

כן ואז אני לא ירצה לבעוט לשאר אז מה החוכמה?

זה כמו תגיד צסנה מתודלקת בתור עמוד.

לכולם!

בפארק הלאומי נפתח מן מגרש קטן כזה מדשא סינטטי UEFA בנו אותו!

אחלה מגרש לטורנירים!הוא כולל שערים וסלים!

אבל צריך לתפוס אותו

אני גר קרוב.

נו יש הענות?

פורסם

תאמת, אני עצלן מדיי מכדי להתחיל לרוץ אחרי כדור ולנסות לבעוט אותו לשער... :P (מדגיש את המילה לנסות! :lol: )

למי יש כוח.......... 8)

אם אתם דואגים לי לארטיקים+מזגן אני בא להריע.... :mrgreen:

פורסם

רעיון ממש יפה :D:lol::o

יש פה גיבוש הכרויות ממש רעיון ענק :P

הבעיה היא כזאת: אני לא חושב שיגיעו מספיק אנשים :?

זה לא שווה להגיע לתל אביב בשביל לשחק כדורגל עם 3 -5 אנשים. אם כבר צריך להרגן משהו יותר גדול כמו 10 - 20 אנשים ואפילו יותר (כמה שיותר יותר טוב)

לדוגמא, אני מאשדוד ומעוד רוצה לבוא אבל אני לא יבוא מאשדוד, התערגן ויסע 40 דקות בישביל לשחק עם חמישה אנשים (שאני לא מכיר אותם - אבל זה לא העיניין אפשר להכיר) 8)

אבל אני מעוד רוצה לבוא ולהכיר אנשים מהחטיבה ולהיות איתם בקשר, זה ממש מגניב :wink:

פורסם
רעיון ממש יפה :D:lol::o

יש פה גיבוש הכרויות ממש רעיון ענק :P

הבעיה היא כזאת: אני לא חושב שיגיעו מספיק אנשים :?

זה לא שווה להגיע לתל אביב בשביל לשחק כדורגל עם 3 -5 אנשים. אם כבר צריך להרגן משהו יותר גדול כמו 10 - 20 אנשים ואפילו יותר (כמה שיותר יותר טוב)

לדוגמא, אני מאשדוד ומעוד רוצה לבוא אבל אני לא יבוא מאשדוד, התערגן ויסע 40 דקות בישביל לשחק עם חמישה אנשים (שאני לא מכיר אותם - אבל זה לא העיניין אפשר להכיר) 8)

אבל אני מעוד רוצה לבוא ולהכיר אנשים מהחטיבה ולהיות איתם בקשר, זה ממש מגניב :wink:

אז כנראה שלא הבנת את כל המפגשים שלנו.

הרבה פחות המשחק, הרבה יותר ההכרות.

פורסם

אתה כנראה חי באשליה אם אתה חושב שיהיה לך מקום לכדורגל ביום שישי בפארק הלאומי.

הוא מלא עד אפס מקום כבר משעות הצהריים המוקדמות באנשים שבנו שערים ממוטות ברזל שגנבו מצינורות של הקבלן שבונה בבלוק הסמוך.

p70800981fy.jpg

פורסם

תודה רבה יניב על המידע=]

למזלנו אני מכיר שניים או שלושה שגרים ברמת גן/גבעתיים שזה אור,בן ומשה מזרחי.....

ככה שאני מאמין שהם בכייף יוכלו לתפוס את זה עוד לפני תחילת הצהריים.מה גם שאף אחד לא התשגע לבוא ולשחק כדורגל ב12 בהצריים בחום של קיץ.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...