matan פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 שבת שלום חברים יקריפ בדיוק דיברתי עם קפטן משה מזרחי,סיפרתי לו קצת איזה כייף היה במגרש כדורגל,והצחוקים הרגילים עם מיקי ורן ועכשיו חם........ויש מונדיאל..........ועוד 3 ימים ושעה וחצי בשעה טובה מסיימים ללמוד...(טוב כמעט רובנו) ככה שאני לא רואה שום תירוץ לא לעשות מפגש=] אני בטוח שמיקי יצטרך להוציא קצת עצבים מיותרים :mrgreen: :mrgreen: אז יללה חברים,אני אשמח לשמוע מה אתם אומרים
Or Netzer פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 נשמע פצצות! אולי פארק לאומי רמת גן? אחלה שטחים לכדורגל!
mickey lip פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 למה עצבים? ברזיל הפסידו בלי ששמתי לב? בפעם האחרונה שהתארגנו למפגש , היינו צריכים להדוף את כמות המבקשים. הרבה פה יודעים לברבר ולכתוב 5 עמודים על זה שהם באים, תכלס, היו רק כמה חברה רצינים. תקבעו יום, עדיף שישי בצוהרים, ונגיע.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 אני כמובן בפנים, חייב לראות איך זה נראה מקרוב
Or Netzer פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים)
E.Z פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים) תאלתר שים יוק ופדלים בכל צד זה יהיה מספיק ברור.
Yoav פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים) גם אם היה אפשרי מבחינתי, יש ביום שישי בגרות בלשון שבטח חלק פה עושים.
Eldar Sella פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים) תאלתר שים יוק ופדלים בכל צד זה יהיה מספיק ברור. ואחרי שימצמץ כבר לא יהיה שער :grab:
Ben Bezalel פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 לכולם! בפארק הלאומי נפתח מן מגרש קטן כזה מדשא סינטטי UEFA בנו אותו! אחלה מגרש לטורנירים!הוא כולל שערים וסלים! אבל צריך לתפוס אותו
Or Netzer פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים) תאלתר שים יוק ופדלים בכל צד זה יהיה מספיק ברור. כן ואז אני לא ירצה לבעוט לשאר אז מה החוכמה? זה כמו תגיד צסנה מתודלקת בתור עמוד. לכולם! בפארק הלאומי נפתח מן מגרש קטן כזה מדשא סינטטי UEFA בנו אותו! אחלה מגרש לטורנירים!הוא כולל שערים וסלים! אבל צריך לתפוס אותו אני גר קרוב. נו יש הענות?
3Dvg פורסם יוני 16, 2006 דיווח פורסם יוני 16, 2006 תאמת, אני עצלן מדיי מכדי להתחיל לרוץ אחרי כדור ולנסות לבעוט אותו לשער... (מדגיש את המילה לנסות! ) למי יש כוח.......... אם אתם דואגים לי לארטיקים+מזגן אני בא להריע.... :mrgreen:
גידי פורסם יוני 17, 2006 דיווח פורסם יוני 17, 2006 רעיון ממש יפה יש פה גיבוש הכרויות ממש רעיון ענק הבעיה היא כזאת: אני לא חושב שיגיעו מספיק אנשים :? זה לא שווה להגיע לתל אביב בשביל לשחק כדורגל עם 3 -5 אנשים. אם כבר צריך להרגן משהו יותר גדול כמו 10 - 20 אנשים ואפילו יותר (כמה שיותר יותר טוב) לדוגמא, אני מאשדוד ומעוד רוצה לבוא אבל אני לא יבוא מאשדוד, התערגן ויסע 40 דקות בישביל לשחק עם חמישה אנשים (שאני לא מכיר אותם - אבל זה לא העיניין אפשר להכיר) אבל אני מעוד רוצה לבוא ולהכיר אנשים מהחטיבה ולהיות איתם בקשר, זה ממש מגניב :wink:
Or Netzer פורסם יוני 17, 2006 דיווח פורסם יוני 17, 2006 רעיון ממש יפה יש פה גיבוש הכרויות ממש רעיון ענק הבעיה היא כזאת: אני לא חושב שיגיעו מספיק אנשים :? זה לא שווה להגיע לתל אביב בשביל לשחק כדורגל עם 3 -5 אנשים. אם כבר צריך להרגן משהו יותר גדול כמו 10 - 20 אנשים ואפילו יותר (כמה שיותר יותר טוב) לדוגמא, אני מאשדוד ומעוד רוצה לבוא אבל אני לא יבוא מאשדוד, התערגן ויסע 40 דקות בישביל לשחק עם חמישה אנשים (שאני לא מכיר אותם - אבל זה לא העיניין אפשר להכיר) אבל אני מעוד רוצה לבוא ולהכיר אנשים מהחטיבה ולהיות איתם בקשר, זה ממש מגניב :wink: אז כנראה שלא הבנת את כל המפגשים שלנו. הרבה פחות המשחק, הרבה יותר ההכרות.
Boeing744 פורסם יוני 17, 2006 דיווח פורסם יוני 17, 2006 יאלה אנשים מה אתם אומרים יום שישי ב3 בצהריים בפארק הלאומי ברמת גן? (יש שם פוווווווול דשא לכדורגל, רק צריך איזה משהו לאלתר שערים) אתה כנראה חי באשליה אם אתה חושב שיהיה לך מקום לכדורגל ביום שישי בפארק הלאומי. הוא מלא עד אפס מקום כבר משעות הצהריים המוקדמות באנשים שבנו שערים ממוטות ברזל שגנבו מצינורות של הקבלן שבונה בבלוק הסמוך.
matan פורסם יוני 17, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 17, 2006 תודה רבה יניב על המידע=] למזלנו אני מכיר שניים או שלושה שגרים ברמת גן/גבעתיים שזה אור,בן ומשה מזרחי..... ככה שאני מאמין שהם בכייף יוכלו לתפוס את זה עוד לפני תחילת הצהריים.מה גם שאף אחד לא התשגע לבוא ולשחק כדורגל ב12 בהצריים בחום של קיץ.
Avichai Koor פורסם יוני 17, 2006 דיווח פורסם יוני 17, 2006 אני דווקא בעד אבל יש יום חוץ מיום שישי?...