עבור לתוכן
Kobi David

פרוייקט VATIL & EL AL הרשמה לקורס אוגוסט 06'

Recommended Posts

פורסם

תתרעננו קצת, איפה לא כתבו על הפרוייקט הזה....

ידיעות אחרונות

JOYSTIQ

YNET

וול סטריט ג'ורנל

טקס הענקת תעודות באל על

רשמים של חברי החטיבה על הפרוייקט

FLIGHTSIM

וגם פה..

COMAGZ

עכשיו זאת ההזדמנות שלכם להיות חלק מהפרוייקט המדהים הזה.

באוגוסט הקרוב, יתקיים באל על קורס הסבה לטייסים, ואנחנו כמובן נהיה שם לעזור לחניכי הקורס עד כמה שנוכל!

אם החמצתם את ההזדמניות הקודמות מסיבה כל שהיא, זאת ההזדמנות הנוספת) להצטרף לפרוייקט האיכותי ביותר בתולדות VATSIM והחטיבה.

כפי שנעשה בעבר, אנו מנסים לאתר חברי חטיבה פוטנציאליים, שמעוניינים לקחת חלק פעיל בפרוייקט, ולשמש כחונכים לחניכי על אל בכל הקשור לסימולטור ו VATSIM.

כל משתתפי הפרוייקט בקורס האחרון (פברואר 06) אשר מעוניים להשתתף גם בקורס אוגוסט, מתבקשים לשלוח דוא"ל לכתובת מטה ולעדכן על כך.

במסגרת הפרוייקט, יתדרכו החונכים מ VATIL את החניכים בקורס באופן אישי, הן על תפעול הסימולטור, והן על תפעול התוכנה הספציפית.

הקורס מחולק ל 3 ציים:

747200 757/767 ו 737.

כאשר ההדרכה תתבצע גם באמצעות התוכנות המקבילות (LDS767 RFP747 737PMDG)

כל זוג חניכים ייקבל חונך אחד מטעם VATIL, ואולי אף יותר.

* אנחנו לא הולכים ללמד אף אחד לטוס - אלא רק לסייע עם הסימולטור, ועם נדב"ר אזרחי.

דרישות סף להגשת מועמדות לחונך מטעם VATIL בקורס טייסים שייפתח ב אוגוסט הקרוב:

1. חבר בחטיבה הישראלית ב VATSIM.

2. סימולטור מותקן (מחשב חזק יתרון)

3. שליטה בשפה האנגלית

4. גיל 16 ומעלה

5. עבר ללא בעיות משמעת במסגרת ארגון VATSIM

6. זמן פנוי לטובת הפרוייקט, שבוודאי יכלול לפחות מפגש אחד של יום הדרכה במתקני אל על, יום נוסף של תרגיל גדול ברשת (בו יארח החונך את החניך), ותמיכה טלפונית בכל הקשור לסימולטור ולתוכנה הנלווית.

ההשתתפות בפרוייקט על בסיס התנדבותי בלבד.

חברי החטיבה אשר ייבחרו לשמש כחונכים ייקבלו תעודה רישמית מטעם אל על ו VATIL.

יזכו להשתתף במרבית שלי קורס ההסבה באל על, לרבות תדריכי צי, אימוני מוקאפ ועוד.

חברים אשר ייבחרו להשתתף בפרוייקט, יעברו הכנה לקורס בכיתות ההדרכה במתחם אל על, על ידי אחראי הציים מטעם VATIL:

רן פינקלס - 747

מיקי ליפ - 737

אלעד זיירמן - 767

רק חברים אשר יעברו בהצלחה את ההכנה לקורס, ישובצו כמדריכים לקורס אוגוסט 06.

למעוניינם,ולכל שאלה, יש לשלוח דוא"ל לכתובת הבאה:

vatil.elal@gmail.com

ולציין את הצי שאליו הוא מעוניין להשתייך על פי סדר העדיפות.

שיהיה לכולנו בהצלחה!

פורסם

ההרשמה תתאפשר עד ל 5 ביולי.

אני יכול לספר לכם שהולכת ונרקמת חבורת אנשים מובחרת שהולכת להוביל את קורס אוגוסט הקרוב.

מי מכם שרוצה לקחת חלק - זה הזמן.

פורסם

חברים אשר רוצים להצטרף לצי ה737.

זוהי קריאה אחרונה להירשם.

הפעם יש תוספת לקורס ומי שרוצה לדעת איך מטיסים 737 כמו שצריך מוזמן להירשם עד סוף השבוע.

קדימה - החופש החל ואין תירוצים.

להתראות באלעל.

פורסם

שלום לכולם,

כאמור מי שמעוניין להיכנס לפרוייקט בצי 767 יעבור קורס הכנה שבין הייתר ילמד אותכם איך להטיס 767 BY THE BOOK על פי המודל של LDS, בקרוב נעבור על הנושאים הבאים

- סקירת מערכות המטוס כולל שיעור מפורט על FMC והגעה לפינות הקטנות והמסתוריות שלו

- זרימת טיסה- הבנת ה SOP של ה 767 ותרגול עבודה על פיו, בעצם כאן ילמדו כל שלבי הטיסה והפעולות אותם ישל בצע בכל שלב- מבוסס על פי שיעור אמיתי אותו עוברים הטייסים בקורס ההסבה.

- מבוא לעבודת צוות בגלאס קוקפיט והתייחסות ספציפית ל767 כמובן.

- שיעור אוטומציה מפורט שמבוסס על שיעור אמיתי אותו עוברים הטייסים בקורס ההסבה

- שיעור טכני- כל הצדדים הטכנים של מודל LDS- חומר הכרחי כחלק מההכנה לנשתתפות בפרוייקט.

דרישות הידע הבסיסיות להשתתפות בקורס:

-ידע מלא בטיסת מכשירים קלאסית (FMC בלבד לא נחשב)

-שליטה בסיסית במטוס ה767- המראות, נחיתות ותפעול מינימאלי של טייס אוטמאטי וכמובן שליטה טכנית ב LDS (תפעול הפנל)

בסיום הקורס שימשך על פני 3 מפגשים של 4-5 שעות כל אחד בכיתות הלימוד שבמרכז ההדרכה באלעל, תערך בחינה קצרה שאותה הכרחי לעבור על מנת להשתתף בפרוייקט, הבחינה תכלול בעיקר חומרים טכניים ופחות הטסה ותפעול מערכות- מי שיקשיב בשיעורים יוכל לעבור את הבחינה בקלות.

כמה הערות:

- מעבר לדרישות הסף הנ"ל אין דרישה לעבור בחינת כניסה או הוכחת ידע, ההגעה עם הידע הנ"ל היא על אחריות המשתתפים מי שלא יגיע עם אותו ידע יתקשה להשתלב בקורס בגלל אופי התכנים בו ובהמשך יתקשה לעבור את בחינת הסיכום.

- כל מי שמעוניין לעבור את הקורס חייב להיות נוכח בכל שלושת המפגשים שכאמור יתקיימו במתקני אלעל בשעות אחר הצהריים.

כאמור בסוף הקורס- כל משתתף יקבל את כל הכלים ההחיוניים להטסה שוטפת של 767

בהצלחה !

פורסם

לצערי אני מתגייס ב 9 לאוגוסט (נכון לעכשיו)

אך השיעורים וההדרות מאוד מענינים אותי, האם אוכל להשתתף בהן ללא קשר לקורס, להעשרת הידע האישי שלי?

ובמידה והגיוס ידחה לאחרי אוגוסט אני אקח חלק

כלומר לקחת חלק בקורס עם אופציה להדרכה.

תודה

טל כהן

פורסם
בשמחה - ההכנה לקורס שתבוצע על ידי אלעד במתקני אל על, תעשיר את הידע שלכם.

נהדר!

אשמח להשתטףבקורס או של ה 737 או של ה 767 תלויי הקצאת המקום שתהיה לכם והעדיפות שלכם

(*לצערי אני עדיין בשלבי הבנה בסיסיים למטוס האגדי, 742 ושיעור שכזה יהי עבור כסינית עתיקה)

פורסם

נהדר!

אשמח להשתטףבקורס או של ה 737 או של ה 767 תלויי הקצאת המקום שתהיה לכם והעדיפות שלכם

(*לצערי אני עדיין בשלבי הבנה בסיסיים למטוס האגדי, 742 ושיעור שכזה יהי עבור כסינית עתיקה)

בשמחה טל, אבל אני מקווה שיש לך ידע מתאים אחרת זה יהיה באמת סינית עבורך.

פורסם

נהדר!

בשמחה טל, אבל אני מקווה שיש לך ידע מתאים אחרת זה יהיה באמת סינית עבורך.

תאשר אותי במסנג'ר, נמשיך שם לדסקס לנו....

פורסם

שימו לב.

אנשים שביקשו להשתתך בקורס לא כחלק מהפרוייקט הקורס יחל באמצע שבוע הבא - יום רביעי או חמישי, נא לשלוח אלי בבקשה שוב את הפרטים למייל : vatil9@vatil.org

כאמור בנוסף מי שמעוניין להעביר אלי פרטים עד יום שישי בערב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...