עבור לתוכן
Kobi David

***סיור פרטי לחברי חטיבת VATIL באל על - ההרשמה נסגרה***

Recommended Posts

פורסם

חברים,רציתי לדעת מה קורה עם האישורים של התשובה הסופית?אני קיבלתי לפני כמה ימים לינק CONFIRM כמו כולם,אבל לא קיבלתי תשובה סופית אם אני הולך או לא.ידוע לי שיש כאלה שכבר קיבלו תשובה שאין מקום לסייור הנוכחי.

פורסם
מייל אכן נשלח אלייך.

אמרתי שאני לא ממליץ על וואלה משום שלעיתים דוא"ל מהשרת שלנו נדחה על ידם.

אם יש לך כתובת דואר חלופית עדכן אותי.

אהלן קובי,יש לי עוד אימייל של אחותי

hilit_neumark@walla.com

אתה יכול לשלוח לשם בבקשה.אני מאמין ששם אני אראה. אם לא אין לי בעיה לדבר איתך בפרטי ושפשוט תרשום לי אם אני משובץ לסייור או לא,בכדי שאוכל לסדר את השבוע בצורה נוחה יותר.

תודה רבה ושבת שלום :D

פורסם
מייל אכן נשלח אלייך.

אמרתי שאני לא ממליץ על וואלה משום שלעיתים דוא"ל מהשרת שלנו נדחה על ידם.

אם יש לך כתובת דואר חלופית עדכן אותי.

אהלן קובי,יש לי עוד אימייל של אחותי

hilit_neumark@walla.com

אתה יכול לשלוח לשם בבקשה.אני מאמין ששם אני אראה. אם לא אין לי בעיה לדבר איתך בפרטי ושפשוט תרשום לי אם אני משובץ לסייור או לא,בכדי שאוכל לסדר את השבוע בצורה נוחה יותר.

תודה רבה ושבת שלום :D

תבדוק בספאם, אליי זה הגיע לספריית ספאם.

פורסם

ארז תודה רבה! מצאתי את זה בספאם=]

נערך** קובי יש לי שאלה,מכיוון שהנני רק בן 15,התעודת זהות שלי נמצאת בספח של התעודת זהות של אבא ואמא.האם יש צורך שהם ייכנסו איתי ויראו את התעודת זהות וכ'ו ותמונה ואז ילכו?

פורסם

חברה, גם אני לא קיבלתי עדיין אישור השתתפות, ובדקתי גם בספאם ואין כלום.

האם יש סיכוי שאקבל תשובה בימים הקרובים, או שאצטרך שוב ליצור קשר עם מנהל

החטיבה כמו בפעם הקודמת?

פורסם

נערך** קובי יש לי שאלה,מכיוון שהנני רק בן 15,התעודת זהות שלי נמצאת בספח של התעודת זהות של אבא ואמא.האם יש צורך שהם ייכנסו איתי ויראו את התעודת זהות וכ'ו ותמונה ואז ילכו?

דרכון?

פורסם

דרכון?

אין בעיה אני אביא את הדרכון שלי=]

פורסם

לצערי, ולזעמי, הסיור מחר אכן נדחה.

אלון פרג, שהיה אמור ללוות אותנו בסיור, הוזנק הבוקר לניו יורק, והרבה לא היה מה לעשות בנידון.

הייתה אפשרות לקיים את הסיור בכל זאת, אם שינויים מסויימים בתוכנית, שהיו פוגעים באיכות הסיור, לפיכך הסיור נדחה.

תאריך חדש יפורסם בקרוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...