עבור לתוכן
Omer 4X-CHG

שלום אני חדש!!!

Recommended Posts

פורסם
אז לכן נומר.. אללה ברזיל!!!!!!!!!!!!!!! (סורי פרלמוטר :oops: )

יפה ירדן.

ולכל חברי אוכלי האסדו , כולל אותך מר יונש, תרשו לי רק לומר ..... קמפיאונה קמפיאונה אולה אולה אולה.

יאללה, לכו ללמוד לבעוט , תנסו שוב עוד 4 שנים , אה ותחליפו מאמן, מי שנותן לארנב ולמסי

לחמם ספסל במשחק כזה צריך טיפול נפשי דחוף.

כולכם מוזמנים להצגה של אנשי הכדור , רוקדי הסמבה ואלופי החוטיני מחר.תבלו.

:lol:

אתה מדבר על אלה שמבקיעים מנבדל ובגלל זה לא עפים מהמונדיאל?

שי מספיק !!! אתה יודע שהמשחק היה אמור להיגמר בתוצאה הרבה יותר גבוה.

כמות ההחמצות במחצית השנייה הייתה אדירה...ואתה נתלה על זה שברזיל הבקיע ספק מנבדל!

אני לא רוצה לצאת בהצהרה גורפת לגבי כל אוהדי ארגנטינה ....

אבל יש לי הרגשה שאתה לא מפסיק לשמוע את מדונה שרה.......Don't cry for me Argentina

אתה מוזמן לצפות במוצ"ש איך עושים זאת נכון נגד אוכלי הצפרדעים :mrgreen:

פורסם
אז לכן נומר.. אללה ברזיל!!!!!!!!!!!!!!! (סורי פרלמוטר :oops: )

יפה ירדן.

ולכל חברי אוכלי האסדו , כולל אותך מר יונש, תרשו לי רק לומר ..... קמפיאונה קמפיאונה אולה אולה אולה.

יאללה, לכו ללמוד לבעוט , תנסו שוב עוד 4 שנים , אה ותחליפו מאמן, מי שנותן לארנב ולמסי

לחמם ספסל במשחק כזה צריך טיפול נפשי דחוף.

כולכם מוזמנים להצגה של אנשי הכדור , רוקדי הסמבה ואלופי החוטיני מחר.תבלו.

:lol:

אתה מדבר על אלה שמבקיעים מנבדל ובגלל זה לא עפים מהמונדיאל?

שי מספיק !!! אתה יודע שהמשחק היה אמור להיגמר בתוצאה הרבה יותר גבוה.

כמות ההחמצות במחצית השנייה הייתה אדירה...ואתה נתלה על זה שברזיל הבקיע ספק מנבדל!

אני לא רוצה לצאת בהצהרה גורפת לגבי כל אוהדי ארגנטינה ....

אבל יש לי הרגשה שאתה לא מפסיק לשמוע את מדונה שרה.......Don't cry for me Argentina

אתה מוזמן לצפות במוצ"ש איך עושים זאת נכון נגד אוכלי הצפרדעים :mrgreen:

או איך מפסידים נכון מול אוכלי הצפרדעים

פורסם

מיקי קראת לי?

ברזיל החלושה גילתה שקשה בלי השחיתות שלה בפיפ"א? משהו נכשל בסידורים ולא פגשתם את האיטי ברבע הגמר?

ורק לשם הצדק הפואטי, להשוואה בין הנבחרת החזקה בטורניר ארגנטינה לבין ברזיל המשעממת (בזכות CAP): ארגנטינה הייתה צריכה לעבור דרך הולנד, חוף השנהב וסרביה, ומקסיקו לאחר מכן. אז פגשה את המארחת שזה כמעט בלתי אפשרי, ובכל זאת כמעט עברה.

ברזיל לעומתה נאלצה להתמודד עם האימפריות מטוגו, יפן וקרואטיה ובשמינית חיכתה לה אלופת העולם מאה וחמישים שנה ברציפות: נבחרת הליגה הישראלית של גאנה.

חבל שהמונדיאל הפך ליורו, אבל העיקר שאנגליה בחוץ, זה כל מה שרציתי לראות למעשה במונדיאל הזה.

מטוסים, מגדל פיקוח, ASRC, VRC, בואינג, צסנה. שלא תגידו לי שזה אוף טופיק :lol:

פורסם

לא יאומן.

פשוט לא יאומן.

אני עם גרמניה מאז הדמעות של מראדונה באיטליה 90', כן,אני אוהד גרמניה.

הייתי בטוח שגמניה תעבור את ארגנטינה, כמו שאני בטוח שהיא תעבור את איטליה.

מברזיל - חששתי.

שחיתות או לא, עם סוללת כוכבים שכל אחד יכול לעשות מהלך מבריק ובום זה נגמר, יש ממה לחשוש.

גרמניה תהיה אלופת העולם.

אבל מונדיאל זה לא מונדיאל בלי ברזיל (עד הסוף)

פורסם

גדולללל :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: אני אתחיל להשתמש בזה :mrgreen:

בקטע האחרון אני מסכים איתך קובי, בלי ברזיל זה לא מונדיאל..

אז מי נשאר עכשיו?....

ייאלללללההההה איטלייייהההההההההה :mrgreen:

פורסם

איטליה?!

אני רוצה לראות את גרמניה בגמר נגד פורטוגל, אבל אם צרפת ימישכו לשחק כמו שהם שיחקו היום אז צרפת יגיעו לשם על חשבון פורטוגל.

וכל הכבוד שהעיפו סוף סוף את האנגלים האלה! זה לקח דיי הרבה זמן אבל בסוף זה קרה :lol:

פורסם
אתה מוזמן לצפות במוצ"ש איך עושים זאת נכון נגד אוכלי הצפרדעים

משפטים כאלה ואחרים או כמו של רונאלדיניו ערב המשחק הראשון מול קרואטיה "אני מכין כבר את הסמבה לגמר".

רק בגלל המשפטים האלה הגיע לברזיל לעוף, השחצנות הבלתי נסבלת שלהם.

רונאלדיניו שכל השנה לא דיבר אלה עשה, ובמונדיאל לא ברור מה קרה לו.

אולי ניסה להדמות לאחד אחר משהו בסגנון אייל ברקוביץ שאוהב לדבר ולהשתחצן מאשר לשחק כדורגל.

פורסם
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ברזיל הפסידה לצרפת לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כמה שאני חיכיתי לרגע הזה!!!!

יאללה צרפת!!!

ME TOO :mrgreen:

FORZA ITALIA

בהשראת אילן :lol: :

מטוסים,אלעל,בואינג 737

פורסם
אתה מוזמן לצפות במוצ"ש איך עושים זאת נכון נגד אוכלי הצפרדעים

משפטים כאלה ואחרים או כמו של רונאלדיניו ערב המשחק הראשון מול קרואטיה "אני מכין כבר את הסמבה לגמר".

רק בגלל המשפטים האלה הגיע לברזיל לעוף, השחצנות הבלתי נסבלת שלהם.

רונאלדיניו שכל השנה לא דיבר אלה עשה, ובמונדיאל לא ברור מה קרה לו.

אולי ניסה להדמות לאחד אחר משהו בסגנון אייל ברקוביץ שאוהב לדבר ולהשתחצן מאשר לשחק כדורגל.

הוא דיבר ככה כי העולם גרם לו לדבר ככה

ברזיל איכזבה השנה ובענק רק בגלל הלחץ התיקשורתי שהיה עליה

זה היה בידיוק כמו העגלקטיקוס (מלשון עגלה) של מכבי תל אביב כל התקשורת בארץ בהתחלה חגגה ואז שהתחילה העונה הקבוצה נפלה מרוב לחץ וחוסר התאמה (אני אישית היתי מרוצה מהנפילה אין דבר שאני יותר אוהב מאשר את מכבי תל אביב מפסידים)

ככה גם היה עם ברזיל במונדיאל הזה רונאלדיניו בכלל שיחק? אני לא ראיתי אותו בכלל על הדשא לא יודע מה אתם מדברים

ובכל מקרה גם אני לא רציתי שהם ינצחו אבל ריבונו של עולם דווקא נגד הצרפתים? אפילו לאנגלים הגיע יותר לעלות מאשר לצרפתים ללא ספק הנבחרת הכי גרועה במונדיאל היתה צרפת ודווקא היא עולה לחצי הגמר?? :cry:

פורסם
מיקי קראת לי?

ברזיל החלושה גילתה שקשה בלי השחיתות שלה בפיפ"א? משהו נכשל בסידורים ולא פגשתם את האיטי ברבע הגמר?

ורק לשם הצדק הפואטי, להשוואה בין הנבחרת החזקה בטורניר ארגנטינה לבין ברזיל המשעממת (בזכות CAP): ארגנטינה הייתה צריכה לעבור דרך הולנד, חוף השנהב וסרביה, ומקסיקו לאחר מכן. אז פגשה את המארחת שזה כמעט בלתי אפשרי, ובכל זאת כמעט עברה.

ברזיל לעומתה נאלצה להתמודד עם האימפריות מטוגו, יפן וקרואטיה ובשמינית חיכתה לה אלופת העולם מאה וחמישים שנה ברציפות: נבחרת הליגה הישראלית של גאנה.

חבל שהמונדיאל הפך ליורו, אבל העיקר שאנגליה בחוץ, זה כל מה שרציתי לראות למעשה במונדיאל הזה.

פשוט מדהים, זה בדיוק מה שאני אומר ומסכים איתך ב-100 אחוז. לא יודע לגבי ברזיל אם זה ממש שחיתות אבל הם רוצים כסף וברזיל זה שוק שלם אז תמיד מקבלת בתים קלים ומבקיעה מנבדלים... ואתה עוד אוהד בוקה, איזה יופי :D

פורסם

מונדיאל מגעיל.

משחקים משעממים שנגמרים בפנדלים (בשביל מה בכלל צריך הארכה) ושלבי חצי גמר-גמר עם קבוצות איטיות, הגנתיות ומשעממות.

פורטוגל שמשחקת בלי חלוץ, צרפת שתמיד כיף לשנוא, איטליה האפורה והמשעממת.

וגרמניה, שהתחילה טוב, אבל בשלבים האחרונים חוזרת לכדורגל המשמים שלה.

אני חייב להודות שמבין ה-4 גרמניה משחקת הכי חיובי, אבל ללא שמחת החיים של ארגנטינה, ברזיל אין לי שום עניין בשלבים הבאים. מזל שלא קניתי את החבילה... :?

יחד עם זאת, לאור ההופעות שארגנטינה וברזיל נתנו, אי אפשר להגיד שזה לא מגיע להן.

פורסם

מודה, אני מחפש מקום לקבור תראש.

אילן, וכל חובבי האסדו, מודה, הקבוצה שלכם טובה יותר.

לגני ברזיל, אוסף כוכנים שלא מזיזים את עכוזם , חוץ מכמה ילדים שעוד לא היו אלופים.

ככה לא לוקים אליפות .

אולי בעוד 4 שנים.....

מה שנותר זה לקוות שגם האיטלקים יעופו ולפחות פוטוגל תיקח אליפות, קדימה סקולרי.

אח כמה חבל שנגמר ככה .......

עצוב.

פורסם

גדול!!! דיון אוף טופיק בהסוואה של דיון "אני חדש". צריך לעשות יותר כאלה..

לא צופה במונדיאל.

עריכה: טוב לבקשת שי. מטוס.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...