Hafuta פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 אהלן אנשים, יש לי אפשרות להביא Yoke, בכל אתר שבדקתי מצאתי את המידות של כל האריזה... אני מחפש את המידות של היוק כדי לדעת אם זה אפשרי להכניס את זה במזוודה , אני אשמח אם משהו יוכל לרשום לי פחות או יותר מה המידות של היוק עצמו. ושאלה שניה, האם ל-Yoke יש "Twist" כמו בג'ויסטיק? (כרגע אני נאלץ לוותר על פדלים)
mickey lip פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Hafuta כתב: אהלן אנשים, חבר טוב נמצא כרגע בניו יורק לתקופה מסויימת ויש לי אפשרות להביא איתו Yoke, בכל אתר שבדקתי מצאתי את המידות של כל האריזה... אני מחפש את המידות של היוק כדי לדעת אם זה אפשרי להכניס את זה במזוודה ושזה לא יקח לבן אדם יותר מידי מקום (הוא קיבל כבר רשימה לא קטנה מאנשים... :? ), אני אשמח אם משהו יוכל לרשום לי פחות או יותר מה המידות של היוק עצמו.ושאלה שניה, האם ל-Yoke יש "Twist" כמו בג'ויסטיק? (כרגע אני נאלץ לוותר על פדלים) תודה, מתן. מידות באופן כללי: אורך :37 רוחב 33 גובה 24 , כל המידות הם בסנטימטרים. לשאלתך השניה , כן ,למרות שאני משתמש בפדלים.
Or Netzer פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Hafuta כתב: אהלן אנשים, חבר טוב נמצא כרגע בניו יורק לתקופה מסויימת ויש לי אפשרות להביא איתו Yoke, בכל אתר שבדקתי מצאתי את המידות של כל האריזה... אני מחפש את המידות של היוק כדי לדעת אם זה אפשרי להכניס את זה במזוודה ושזה לא יקח לבן אדם יותר מידי מקום (הוא קיבל כבר רשימה לא קטנה מאנשים... :? ), אני אשמח אם משהו יוכל לרשום לי פחות או יותר מה המידות של היוק עצמו.ושאלה שניה, האם ל-Yoke יש "Twist" כמו בג'ויסטיק? (כרגע אני נאלץ לוותר על פדלים) תודה, מתן. שלילי אין טוויסט ששולט בפדלים. או שלא הבנתי את השאלה?
Hafuta פורסם יולי 2, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2006 אני מתכוון שאני לא אצטרך פדלים, כרגע אני משתמש בג'וייסטיק גם בתור הגה וגם בתור פדלים, השאלה שלי היא האם ב-Yoke יש אפשרות דומה של ה-Twist.
E.Z פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Hafuta כתב: אני מתכוון שאני לא אצטרך פדלים, כרגע אני משתמש בג'וייסטיק גם בתור הגה וגם בתור פדלים, השאלה שלי היא האם ב-Yoke יש אפשרות דומה של ה-Twist.מתן. שלילי האפשרות היחידה לעבוד רק עם יוק זה להגדיר AUTO CORDINATION בסמולטור או לחילופין לקנות פדלים
mickey lip פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Hafuta כתב: אוקיי הבנתי.. תודה רבה אולי אני לא הבנתי, אבל אם אתה מתכוון להיגוי על הקרקע אז זה בהחלט ניתן .
אורח Ofek פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 אגב היוק בא בקופסה דיי גדולה,כך שלדעתי יהיה לו קשה לקחת אותו במזוודה (לדעתי לא מומלץ להוציא את היוק מהקופסה ולקחת אותו "ערום" במזוודה כי הוא יכול להנזק בזמן הטיסה והעברת מזוודות בשדה תעופה). מי שהביא לי את היוק מניו יורק פשוט לקח את היוק עם הקופסה בתוך שקית ביד.
Hafuta פורסם יולי 2, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2006 אממ הקופסה ממש גדולה או שסביר לסחוב אותה בשקית יד? ושאלה נוספת, עכשיו שאלעד אמר שאין את אפשרות ה-Twist, האם זה אפשרי להטיס עם ה-Yoke בלי פדלים? (אם אין אפשרות של Twist אז אני לא ממש רואה אין אני אמור לשלוט על ההגה כוון). תודה, מתן.
Jonathan Perelmuter פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 אני הבאתי כמו שאופק קרא לזה "יוק ערום" ולא קרה לו כלום! רק מרפדים כמו שצריך ונפטרים מהקופסא
E.Z פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Jonathan- VATIL7 כתב: אני הבאתי כמו שאופק קרא לזה "יוק ערום" ולא קרה לו כלום!רק מרפדים כמו שצריך ונפטרים מהקופסא כנ"ל הביאו לי אותו ללא קופסה בטרולי לא נגרם שום נזק... לרפד וחשוב גם לדאוג לכבל שלא יתפס איפה שהו ויקרע.
Hafuta פורסם יולי 2, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2006 אחלה תודה רבה ובקשר לשאלה השניה, אני אנסה אולי לנסח את זה אחרת, יש בכלל טעם לקנות יוק אם אני לא מתכוון לקנות פדלים? (לפחות לא בחצי שנה הקרובה) מתן.
Kobi David פורסם יולי 2, 2006 דיווח פורסם יולי 2, 2006 Elad - VATIL9 כתב: Jonathan- VATIL7 כתב: אני הבאתי כמו שאופק קרא לזה "יוק ערום" ולא קרה לו כלום!רק מרפדים כמו שצריך ונפטרים מהקופסא כנ"ל הביאו לי אותו ללא קופסה בטרולי לא נגרם שום נזק... לרפד וחשוב גם לדאוג לכבל שלא יתפס איפה שהו ויקרע. לך הביאו את זה עם כבודה של מחלקה ראשונה, אליה מייחסים חשיבות רבה. עם מרפדים כמו שצריך, זה לא צריך להינזק.
Ben Zwebner פורסם יולי 3, 2006 דיווח פורסם יולי 3, 2006 Hafuta כתב: אחלה תודה רבה ובקשר לשאלה השניה, אני אנסה אולי לנסח את זה אחרת, יש בכלל טעם לקנות יוק אם אני לא מתכוון לקנות פדלים? (לפחות לא בחצי שנה הקרובה) מתן. YES :mrgreen: no more explinations needed... you will understand once you have it.
אורח Ofek פורסם יולי 3, 2006 דיווח פורסם יולי 3, 2006 Hafuta כתב: אחלה תודה רבה ובקשר לשאלה השניה, אני אנסה אולי לנסח את זה אחרת, יש בכלל טעם לקנות יוק אם אני לא מתכוון לקנות פדלים? (לפחות לא בחצי שנה הקרובה) מתן. תשמע,אני טס כבר כמה חודשים רק עם היוק ובלי פדלים ,וזה לא בעיה או חוסר נוחות, פשוט מכוונים בסימ' עם Auto rudder, ומתרגלים לתת פניות עדינות עם היוק שרוצים לפנות. אני בכל מקרה מחכה לפדלים של סייטק שלדעתי הולכים להמכר בארץ במחיר טוב,אז לכן כדי לחכות.