Eldar Sella פורסם יולי 4, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 4, 2006 תודה עידו ותודה לכולם אני ממליץ מאוד על FSINN, תשתמשו בה, מקסימום לא תאהבו - תחליפו, לא תפסידו מזה כלום. התוכנה בכלל לא מסובכת, אם תעבדו לפי המדריך זה אפילו יהיה קל ערב טוב :wink:
Almog Atar פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 ומכל הדיבורים על הSB שכחתי להגיד תודה לאלדר, למרות שאני לא משתמש בתוכנה. תודה זה בהחלט יעזור לטייסים ללמוד את התוכנה טוב יותר.
Meitar Lugasi פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 כרגע עברתי על הקובץ, יופי של עבודה, כל הכבוד!
Boeing744 פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך.
Meitar Lugasi פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך. אני משתמש ב AVC. SB עושה בעיות עם הכרטיס מסך [ד"א מישהו מבעלי ה G6600GT עם בעיית החלונות ב SBניסה את העדכון האחרון לתוכנה ?], ו FSINN 1.1 עושה בעיות עם הקול המובנה. כך שלא נותר לי אלא להתשמש ב AVC בנפרד, ולמען האמת? לא נורא בכלל.
Niv Malin פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך. אני משתמש ב AVC. SB עושה בעיות עם הכרטיס מסך [ד"א מישהו מבעלי ה G6600GT עם בעיית החלונות ב SBניסה את העדכון האחרון לתוכנה ?], ו FSINN 1.1 עושה בעיות עם הקול המובנה. כך שלא נותר לי אלא להתשמש ב AVC בנפרד, ולמען האמת? לא נורא בכלל. אני עם הכרטיס הנ"ל וניסיתי את העדכון ועובד מעולה! הוסיף לדעתי כמה פריימים אבל עדיין לא ניסיתי פיינל 30 בלילה אבל חוץ מזה כל מבט שהסתכלתי בלילה נתן לי פריימים מלאים בבן גוריון חוץ ממבט אחד לכיוון תל אביב שנתן 20 פריימים גם טוב... ובקשר לבעיית החלונות היה לי גם את זה שקיבלתי את המחשב החדש והתקנתי כמה פעמים את הדרייבר עד שבסוף זה הסתדר...
Meitar Lugasi פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך. אני משתמש ב AVC. SB עושה בעיות עם הכרטיס מסך [ד"א מישהו מבעלי ה G6600GT עם בעיית החלונות ב SBניסה את העדכון האחרון לתוכנה ?], ו FSINN 1.1 עושה בעיות עם הקול המובנה. כך שלא נותר לי אלא להתשמש ב AVC בנפרד, ולמען האמת? לא נורא בכלל. אני עם הכרטיס הנ"ל וניסיתי את העדכון ועובד מעולה! הוסיף לדעתי כמה פריימים אבל עדיין לא ניסיתי פיינל 30 בלילה אבל חוץ מזה כל מבט שהסתכלתי בלילה נתן לי פריימים מלאים בבן גוריון חוץ ממבט אחד לכיוון תל אביב שנתן 20 פריימים גם טוב... ובקשר לבעיית החלונות היה לי גם את זה שקיבלתי את המחשב החדש והתקנתי כמה פעמים את הדרייבר עד שבסוף זה הסתדר... ניב התכוונתי אם מישהו שלפני שעד לפני העדכון היה עם בעיית חלונות, ובעקבות העדכון הבעיה נפתרה. אין לך מושג כמה פעמים התקנתי דרייברים שוב ושוב, והבעיה נשארה.
אורח פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך. ב. מי שמשתמש ב-AVC הוא מי שגם 1.1.1127 מחליט לפעמים שלא בא לו להעביר תדרים. תסתכל בלינקים שהבאתי למעלה ולתמד קצת על הבעיות שיש בתוכנה הזו. אתה אולי מברי המזל שזה פסח עליהם, אבל אני לא יכול להשתמש בה בכלל.
Itay Zecharia פורסם יולי 4, 2006 דיווח פורסם יולי 4, 2006 זה שהעלת לyousendit זה כבר טוב! בקשר למדריך, קבל ח"ח. בינתיים FSINN כן נפתח אך באופן חלקי מבחינת טעינת חלון הFP ומספר חלונות נוספים, והתקנתו מחדש לא פותרת את הבעיה. אנסה את הגרסה האחרונה.
Boeing744 פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 א. תשובה לתגובה של אלמוג: לגרסה 1.1 היו 2 BUILDים, ניסית את ב BUILD האחרון 1127?? ב. לתגובה של מתן: מי משתמש ב AVC??? בשביל מה? תוריד את הגרסה האחרונה 1.1.1127 ג. בקשר לאלדר: כל הכבוד, המשך כך. אני משתמש ב AVC. SB עושה בעיות עם הכרטיס מסך [ד"א מישהו מבעלי ה G6600GT עם בעיית החלונות ב SBניסה את העדכון האחרון לתוכנה ?], ו FSINN 1.1 עושה בעיות עם הקול המובנה. כך שלא נותר לי אלא להתשמש ב AVC בנפרד, ולמען האמת? לא נורא בכלל. מנסיון כואב, שהיה לי, ניסית להחזיר את הכרטיס מסך שלך אחורה מבחינת הגרסה של מנהל ההתקן שלו?? זה עלול לעזור בהקשר של ה SB ובכלל
אבישי פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 תודה אלדר על המדריך,יסיתי ולא ממש התלהבתי,כנראה חוזר ל-SB3 הרגיל והפשוט.