eliad3d פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 בשביל להגיע ל גיבוש צריך לעבור את הפסיכוטכני.....ולכן מעל הכל ללמוד ובמקביל לעשות קצת כושר
OmriSoudry פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 אני הייתי במסדר כנפיים האחרון, והיה רגע שכל הטייסים חזרו מהטקס עצמו ליציע 2, לקרובים שלהם. הסתכלתי עליהם. % מהם היו נראים לי חננות רזים כאלה, לא הטייס הטיפוסי שחושבים עליו כשמדברים על חיל אויר (גבוה, שרירי). אבל זאת עובדה - אל תתנו למראה להטעות אתכם, עדין כל אלה עברו!! גם זו נקודה למחשבה...
Niv Malin פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 אני הייתי במסדר כנפיים האחרון, והיה רגע שכל הטייסים חזרו מהטקס עצמו ליציע 2, לקרובים שלהם. הסתכלתי עליהם. % מהם היו נראים לי חננות רזים כאלה, לא הטייס הטיפוסי שחושבים עליו כשמדברים על חיל אויר (גבוה, שרירי). אבל זאת עובדה - אל תתנו למראה להטעות אתכם, עדין כל אלה עברו!! גם זו נקודה למחשבה... בדיוק זה מה שאני אמרתי!!! כל הטייסים השנה שברו לי את המיתוס של חייל בחיל האויר! (גבוה, מגודל, שרירי וכדומה) כולם היו עם פרצוף של ילדים לא מבוגר, קטנים ...
Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 בהקשר להודעה הקודמת שלי, לא דיברתי על כניסה לקורס טייס.
Moshico Biller פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 דעתי היא , שאם למישהו יש מספר חסרונות כמו גובה , כושר וכו'... ישקיעו בו במידה וימצאו בו פוטנציאל להצלחה.
Raz Gueta פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 מושיקו, מה שאמרת לא כל כך נכון, כי בסוף הצבא רוצה את המוצלחים ביותר, ולא לרחם ולהשיקע בפחות מוצלחים (לתפקידים איכותיים כמובן, ובתוכם לקרוס טיס). יש מקומות שלהם האימרה נכונה, וגם לשלבים מתקדמים בקורס טיס או במסלול הכשרה של יחידה מובחרת זו או אחרת, אבל לא לשלב המיון בו הצבא רוצה למצוא את קצה הקרחון, ואותו לקדם. בנוגע לחזות הטייסים (גבוה, שרירי), ראיתי לא פעם ועשו איתי קורס גם חבר'ה מסיירת מטכ"ל- תאמיו לי, נראים כמו ילדים טובים (או "ילדי כאפות"), חננות, קטנים ועזובים כאלה, וממש לא הייתם מאמינים שהם הם בסיירת מטכ"ל, את התפיסה הזו כבר עברנו. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה! כמו שאמרו קודמי, בגיל הזה תחשוב רק על דבר אחד- להנות מהחיים (בכל המשתמע מכך. רז.
tsh פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 דבר איתי באייסייקיו אני אוכל לעזור לך פחות או יותר 162821168
Ido Rosenthal פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 דבר איתי באייסייקיואני אוכל לעזור לך פחות או יותר 162821168 :shock: :shock: :shock: מורי ורבי אתה בחיים ? :mrgreen: