Arie Halperin פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 משום מה אי אפשר להוריד קבצים זה רק אצלי או שהבעיה כללית אריה
Harry Potter פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 שלום אריה! גם אני נתקלתי בבעיה זו. ההסבר, כפי שניתן באחד הנושאים שהתפרסמו בפורום הוא שהלינקים באתר וואטיל לקוחים אתר www.avsim.com. הלינקים הם דינמיים ולכן יש את הבעיה. על מנת להוריד סינרי מסויים, כנס לאתר, חפש את הסינרי תחת שם מפתח ישראל או לדוגמה חיפה, והורד את הסינרי. נ.ב. החיפוש מתבצע מ: file library. מקווה שעזרתי.
Moshico Biller פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 Harry Potter כתב: שלום אריה!גם אני נתקלתי בבעיה זו. ההסבר, כפי שניתן באחד הנושאים שהתפרסמו בפורום הוא שהלינקים באתר וואטיל לקוחים אתר www.avsim.com. הלינקים הם דינמיים ולכן יש את הבעיה. על מנת להוריד סינרי מסויים, כנס לאתר, חפש את הסינרי תחת שם מפתח ישראל או לדוגמה חיפה, והורד את הסינרי. נ.ב. החיפוש מתבצע מ: file library. מקווה שעזרתי. שלום אריה! גם אני לפעמים ניתקל בבעיות האלה אבל פשוט מאד כשהז קורא לך תעשה כאילו אתה מוריד משהו אחר ואז תחזור לקודם וזה הסתתדר! ככה אני עשיתי וזה עזר!
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 הבעייה הזאת שכיחה ונשנית אצל רובנו... דעתי היא כי על צוות האתר לשנות את אופן הלינקים בהם מוצגים מAVSIM... כדי שהלינקים לא יהיו ישירים ויכולו לפעול כראוי.