עבור לתוכן
Erez Savir

PSS 757 Pre Order!

Recommended Posts

פורסם

טוב חברים,זה יצא לPRE ORDER ומה אני אגיד לכם,זה יקר לאללה.. 240 שקל על מטוס שלא בטוח שהוא יודע לטוס..

למרות שממש התלהבתי מכמות הצביעות שהם עשו והמודל הטוב יחסית אחרי ה777 ה"מדהים" שלהם.

הנה כול הצביעות שיהיו בחבילה של ה30 פאונד:

http://www.phoenix-simulation.co.uk/def ... comingsoon

שימו לב לארקיע ולאל על כמובן 8)

והנה מי שרוצה להזמין:

http://www.phoenix-simulation.co.uk/def ... g+757+2006

אם תלחצו More info תמצאו תמונות פאנל וכול הפיצ'רים..

פורסם

ארז,FDE אפשר לתקן ולערוך ללא שום בעיה.מה שמשנה זה המודל החיצוני שאותו אפשר לערוך רק עם ידע בGMAX,ולדעתי הוא נראה בהחלט מרשים.

שכחתי לציין,שהצביעות בהחלט מרשימות ללא ספק.לדעתי המטוס הפעם בהחלט שווה את הכסף. צביעות פשוט ברמה גבוהה לחלוטין!

הערכה שלי,עד סוף החודש הוא משוחרר.

פורסם
ארז,FDE אפשר לתקן ולערוך ללא שום בעיה.מה שמשנה זה המודל החיצוני שאותו אפשר לערוך רק עם ידע בGMAX,ולדעתי הוא נראה בהחלט מרשים.

שכחתי לציין,שהצביעות בהחלט מרשימות ללא ספק.לדעתי המטוס הפעם בהחלט שווה את הכסף. צביעות פשוט ברמה גבוהה לחלוטין!

מודל חיצוני ? ככה אתה קובע אם מטוס טוב או לא ? אתה ??? אלוף המרג'ים ??? :shock:

FDE אתה לא יכול לתקן ולערוך כי עם כל הכבוד לך מתן אתה עדיין לא עובד בבוינג/טייס של 752 ויודע בדיוק איך המטוס מתנהג, חוץ מזה אם המטוס בא אם מחשב טיסה זה בלגאן לשנות לו את הקובץ FDE. אין ספק שFDE ופאנל עם כל הפיצ'רים הכי קטנים זה מה שקובע איכות של מוצר, מודל חיצוני תמיד אפשר להחליף בזה של POSKY.

פורסם

FDE אתה לא יכול לתקן ולערוך כי עם כל הכבוד לך מתן אתה עדיין לא עובד בבוינג/טייס של 752 ויודע בדיוק איך המטוס מתנהג, חוץ מזה אם המטוס בא אם מחשב טיסה זה בלגאן לשנות לו את הקובץ FDE. אין ספק שFDE ופאנל עם כל הפיצ'רים הכי קטנים זה מה שקובע איכות של מוצר, מודל חיצוני תמיד אפשר להחליף בזה של POSKY.

היי עידו.אלוף המרג'ים אני לא ואני גם לא מתיימר להיות.אבל בוא נחשוב ככה,מרג' טוב בין הLDS ל752 של פוסקי יש?ואתה טס עלייו ונהנה?יופי,אז אם הFDE של הPSS לאי היה טוב,פשוט מאוד מבלישים את כל התכונות של אותו מרג' שאתה נהנה מלטוס עלייו,על הFDE של הPSS והרי לך ביצועים טובים וגם מודל חיצוני בדוק ברמה גבוה :D וכמו שאמרת,באמת מה שחשוב זה פאנל..וללא ספק הוא לא רע.FDE?הניחוש שלי הוא כמו שלכם,שהוא יהיה בהחלט ברמה בינונית ומטה.אבל זו ברירת מחדל שנצטרך לקבל.בינתיים LDS עוד לא טרחו לשחחר תמונה אחת של המטוס,שזה אומר שמחכים לנו עוד לפחות 5 חודשים.שאני אזכיר לכם כמה לקח מאז שהם שיחררו את הסרט של הLDS(עוד אחרי שהם השיקו תמונות) ועד שהוא יצא?לכן PSS בחצי השנה הקרובה נשמעת לי ברירת מחדל לא רעה בכלל אלא להפך. :D

פורסם

בהחלט המטוס נשפט על סמך המערכות, עיצוב הפאנל, כל העבודה והריאליסטיות עם אותן מערכות, והתכונות טיסה שלהם, מודל חיצוני- אפשר איפשהו להתפשר.

עדיין אני רואה במארג' מסויים שקיים ברשת, שמכיל קובץ AIR של 757 עם הפאנל והמודל של LDS טובים יותר מה-757 שיוצא אחרי ה-777 הדיי כושל שלהם, אבל זו רק הערכה ודעתי.

פורסם

היי עידו.אלוף המרג'ים אני לא ואני גם לא מתיימר להיות.אבל בוא נחשוב ככה,מרג' טוב בין הLDS ל752 של פוסקי יש?ואתה טס עלייו ונהנה?יופי,אז אם הFDE של הPSS לאי היה טוב,פשוט מאוד מבלישים את כל התכונות של אותו מרג' שאתה נהנה מלטוס עלייו,על הFDE של הPSS והרי לך ביצועים טובים וגם מודל חיצוני בדוק ברמה גבוה :D וכמו שאמרת,באמת מה שחשוב זה פאנל..וללא ספק הוא לא רע.FDE?הניחוש שלי הוא כמו שלכם,שהוא יהיה בהחלט ברמה בינונית ומטה.אבל זו ברירת מחדל שנצטרך לקבל.בינתיים LDS עוד לא טרחו לשחחר תמונה אחת של המטוס,שזה אומר שמחכים לנו עוד לפחות 5 חודשים.שאני אזכיר לכם כמה לקח מאז שהם שיחררו את הסרט של הLDS(עוד אחרי שהם השיקו תמונות) ועד שהוא יצא?לכן PSS בחצי השנה הקרובה נשמעת לי ברירת מחדל לא רעה בכלל אלא להפך. :D

אני לא טס עם המרג' של ה752-763... אבל ניחא. מה שאני אומר זה שבמקרה הזה אין לך פה מרג' של 2 מטוסים שונים, יש לך מרג' של אותו מטוס רק מודל שמישהו אחר בנה (POSKY). זה במקרה שהמודל החיצוני זה מה שמפריע כל כך...

שוב אני לא טייס ולא מהנדס אווירונאוטיקה וקטונתי מלהגיד על מודל מסויים אם הFDE שלו טוב או לא, דבר אחד בטוח FMC שתוכנן עם משוואות שמתאימות ל763 לא יתאים ל752 (אפילו לא ל762), אז אנשי המרג'ים מתפשרים קצת, אבל זה עדיין להתפשר.

פורסם

מטוס בתשלום בעיני נשפט קודם כל במערכות, אח"כ במודל הטיסה (אם כי הדברים קרובים מאוד וקשורים אחד בשני) ורק אח"כ במודל החיצוני.

מודלים חיצוניים טובים חינמיים יש כמעט לכל מטוס שתרצו, ולחבר אותם למערכות ומודל הטיסה זה עניין של 5 דקות ו-10 חישובים של חשבון פשוט (לצורך התאמות אורות ונקודות נגיעה).

פורסם

--------------------------

עוז, תעשה טובה ותקרא מה שאתה כותב - לפני שאתה לוחץ על SEND.

זה נכון לעוד כמה שירשורים שרצים כאן.

אסף.

---------------------------------------------------------------

איפה ישראיר??

כל עוד הם לא עושים צביעה של ישראיר אני לא קונה!

פורסם
--------------------------

עוז, תעשה טובה ותקרא מה שאתה כותב - לפני שאתה לוחץ על SEND.

זה נכון לעוד כמה שירשורים שרצים כאן.

אסף.

---------------------------------------------------------------

איפה ישראיר??

כל עוד הם לא עושים צביעה של ישראיר אני לא קונה!

עוז שטויות בשביל זה יש PAINT KIT,לא חסרים לנו צבעים ברמה=]

פורסם

ועוד משהו ששכחתי לציין. ראיתי את BAZ,אבל לפי מה שאני זוכר,האוטופיילוטים של BAZ הם כמו כל האוטופיילוטים של כל ה757 של בריטיש אירוויס,והם בוורסיה כמו של ה737-400.לפי מה שהבנתי אין פונקציה כזו בPSS לשנות את האוטופיילוטים לסגנונות הללו.לכן כל הצי של BAW 757+ARKIA BAZ לדעתי לא ריאליסטיים וחבל שהם לא שמו על זה את הדעת.

פורסם
זהו?בגלל שהBMP של הAP לא נכון אז המטוס לא ריאליסטי?לא הגזמת קצת? :?

BMP לא נכון??אולי פשוט תגיד שהם עצלנים שהם לא בודקים את זה?בהחלט מטוס מרשים.אבל ללא ספק גם אתה ארז היית יותר מבסוט אם את ה260 שאתה מוציא היית מקבל עם אפשרות לשנות את הBMP שלהם

פורסם
בסדר,אבל אי אפשר לעשות פאנל לכול הגרסאות פאנל שקיימות בעולם,כי קיימות אין סוף...

מסכים,אבל לפחות ל2 הכי נפוצות לא הייתה בעיה לעשות.עובדה שבתפריט האוטומטי שלהם שאפשר לבחור F/D בצורת SINGLE CUE לא היה שום בעיה לשלב גם את זה.השאלה אם רוצים,והם לא.בכול אופן ממש מחכה למטוס הזה :D

פורסם
ועוד משהו ששכחתי לציין. ראיתי את BAZ,אבל לפי מה שאני זוכר,האוטופיילוטים של BAZ הם כמו כל האוטופיילוטים של כל ה757 של בריטיש אירוויס,והם בוורסיה כמו של ה737-400.לפי מה שהבנתי אין פונקציה כזו בPSS לשנות את האוטופיילוטים לסגנונות הללו.לכן כל הצי של BAW 757+ARKIA BAZ לדעתי לא ריאליסטיים וחבל שהם לא שמו על זה את הדעת.

גם אני חושב שקצת הגזמת כאן..זה לא עניין גדול.

חוץ מזה, רק אצל BAZ ה AP שונה (בצורת מפסקים). ב BAU וגם ב BAW ה AP הוא רגיל (לחצנים).

ועוד דבר שאמנם לא כל כך קשור, אם כבר מדברים על לא ריליאסטי, עזוב אותך AP, ההבדל בין ה 757 ל 767 הוא לא כזה קטן כמו שהרבה חושבים, והרבה אנשים כאן טסים עם המרג'ים של ה 757, אז נכון, הפאנל נראה דומה, אבל יש המון דברים שונים, והנה רק שניים מהם:

1. CARGO HEAT אין ב 757.

2. כפתורי ההידרואליקה ב OH שונים.

יש הרבה פריטים קטנים, וזו הסיבה השניה שאני לא טס עם ה757, הסיבה הראשונה היא שהמטוס פועל איך שבא לו ולא איך שאני מחליט משום מה :P

אני מאוד מקווה שהמטוס עצמו יהיה ריאליסטי, לא מוריד פריימים, בקיצור שיהיה דומה ל LDS :D

אתה רוצה שהם יעברו חברה חברה ויבדקו באיזה תצורה ה CMD בנוי אצלה?

:P

פורסם

חוץ מזה, רק אצל BAZ ה AP שונה (בצורת מפסקים). ב BAU וגם ב BAW ה AP הוא רגיל (לחצנים).

ועוד דבר שאמנם לא כל כך קשור, אם כבר מדברים על לא ריליאסטי, עזוב אותך AP, ההבדל בין ה 757 ל 767 הוא לא כזה קטן כמו שהרבה חושבים, והרבה אנשים כאן טסים עם המרג'ים של ה 757, אז נכון, הפאנל נראה דומה, אבל יש המון דברים שונים, והנה רק שניים מהם:

1. CARGO HEAT אין ב 757.

יש הרבה פריטים קטנים, וזו הסיבה השניה שאני לא טס עם ה757, הסיבה הראשונה היא שהמטוס פועל איך שבא לו ולא איך שאני מחליט משום מה :P

אני מאוד מקווה שהמטוס עצמו יהיה ריאליסטי, לא מוריד פריימים, בקיצור שיהיה דומה ל LDS :D

מילה במילה,רק שאלדר,אם הם היו לפחות טורחים לברר את הAP של ה30 צביעות שהם צבעו הם היו רואים שישנם רק את שני הסוגים שציינתי.

פורסם

כנראה שה'חברה של PSS שתו יותר מידי וויסקי כשהם חשבו כמה כסף לקחת מאנשים. תוסף שעולה כמו הסימולטור עצמו, פשוט בושה וחרפה.

פורסם

1. CARGO HEAT אין ב 757.

לא מסכים איתך בקטע הזה.

תלוי איזה באיזה מארג' אתה משתמש.

ובקשר לכפתור שקיים ב-76 ולא ב-75, לא נמות מזה :)

פורסם
כנראה שה'חברה של PSS שתו יותר מידי וויסקי כשהם חשבו כמה כסף לקחת מאנשים. תוסף שעולה כמו הסימולטור עצמו, פשוט בושה וחרפה.

כאילו שלא ראינו כבר תוספים יקרים יותר...

אני גם חושב שזו הגזמה, אבל התקדימים שיצרו PMDG ואחרים הביאו אותנו למצב הזה. אין שום סיבה שחברה תעריך שמחיר השוק נמוך יותר כשמוצר ב-55$ נמכר כל כך טוב.

פורסם

כאילו שלא ראינו כבר תוספים יקרים יותר...

אני גם חושב שזו הגזמה, אבל התקדימים שיצרו PMDG ואחרים הביאו אותנו למצב הזה. אין שום סיבה שחברה תעריך שמחיר השוק נמוך יותר כשמוצר ב-55$ נמכר כל כך טוב.

יש הבדל במוצרים של PMDG לבין PSS, עם כל הכבוד לPMDG יש מוצרים יותר איכותיים ולא משנה מה תגידו על ה757 שלהם, PSS זה תמיד PSS לא יעזור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...