עבור לתוכן
Erez Savir

PSS 757 Pre Order!

Recommended Posts

פורסם

אבל PMDG יצרו את התקדים של מחיר כל כך גבוה ואנחנו כלקוחות קנינו אותם.

אז חברות כמו Captain Sim גובות 40 דולר ומעלה על מטוס שלם, בלי מערכות נורמליות.

קשה לי להאמין שנראה מטוס בנורמלי בפחות מ-40 $.

פורסם
--------------------------

עוז, תעשה טובה ותקרא מה שאתה כותב - לפני שאתה לוחץ על SEND.

זה נכון לעוד כמה שירשורים שרצים כאן.

אסף.

---------------------------------------------------------------

איפה ישראיר??

כל עוד הם לא עושים צביעה של ישראיר אני לא קונה!

עוז שטויות בשביל זה יש PAINT KIT,לא חסרים לנו צבעים ברמה=]

קובי איך לא דאגת לדבר כזה ??? :D

פורסם

אסף.

איפה ישראיר??

:lol::lol::lol:

פורסם
כנראה שה'חברה של PSS שתו יותר מידי וויסקי כשהם חשבו כמה כסף לקחת מאנשים. תוסף שעולה כמו הסימולטור עצמו, פשוט בושה וחרפה.

כאילו שלא ראינו כבר תוספים יקרים יותר...

אני גם חושב שזו הגזמה, אבל התקדימים שיצרו PMDG ואחרים הביאו אותנו למצב הזה. אין שום סיבה שחברה תעריך שמחיר השוק נמוך יותר כשמוצר ב-55$ נמכר כל כך טוב.

עם מחירים כאלה לא פלא אח"כ שהחברות מתלוננות על פיראטיות (לא שחלילה אני מעודד את זה). קח לדוכמא את מיקרוסופט שבוכה שכולם מעתיקים לה את WIN XP באופן פיראטי, כנראה היא לא חשבה לפני שהיא דרשה שימכרו עותק של XP גרסה ביתית במינימום 450 ש"ח ו PRO במינימיום 650-700 ש"ח. זה שהמוצר הוא באיכות טובה, לא תמיד מצדיק מחיר מופרז.

פורסם
כנראה שה'חברה של PSS שתו יותר מידי וויסקי כשהם חשבו כמה כסף לקחת מאנשים. תוסף שעולה כמו הסימולטור עצמו, פשוט בושה וחרפה.

אני גם חושב שזו הגזמה, אבל התקדימים שיצרו PMDG ואחרים הביאו אותנו למצב הזה. אין שום סיבה שחברה תעריך שמחיר השוק נמוך יותר כשמוצר ב-55$ נמכר כל כך טוב.

עם מחירים כאלה לא פלא אח"כ שהחברות מתלוננות על פיראטיות (לא שחלילה אני מעודד את זה). קח לדוכמא את מיקרוסופט שבוכה שכולם מעתיקים לה את WIN XP באופן פיראטי, כנראה היא לא חשבה לפני שהיא דרשה שימכרו עותק של XP גרסה ביתית במינימום 450 ש"ח ו PRO במינימיום 650-700 ש"ח. זה שהמוצר הוא באיכות טובה, לא תמיד מצדיק מחיר מופרז.

הWIN עולה כמו שהוא עולה בגלל שזה מונופול בלי מתחרים (אל תגיד לי לינוקס) ולא בגלל האיכות.

המחיר הגבוה הוא תוצאה של פירטיות שהיא תוצאה של מחיר גבוה שהוא תוצאה של פירטיות שהיא תוצאה של מחיר גבוה שהוא תוצאה של......

פורסם

הWIN עולה כמו שהוא עולה בגלל שזה מונופול בלי מתחרים (אל תגיד לי לינוקס) ולא בגלל האיכות.

המחיר הגבוה הוא תוצאה של פירטיות שהיא תוצאה של מחיר גבוה שהוא תוצאה של פירטיות שהיא תוצאה של מחיר גבוה שהוא תוצאה של......

לא רק.

זמן פיתוח ארוך ומורכב בהרבה מכל תוסף FS.

זמן שימוש ארוך הרבה יותר, גם יומית וגם לאורך שנים (עד הגירסה הבאה ולא תמיד קופצים לגירסה הבאה).

לאומת זאת זמן הפיתוח של PSS ל 757, לא כזה ארוך ולכן מפליא אותי המחירים שהם גובים.

מילא LDS שאתה יודע שתקבל רמה ושרות בהתאם, אבל PSS שדיי ניראים כמו CS בחובבניות שלהם, פשוט טמטום מי שרוכש אותו.

המלצה, להמתין לביקורות ול LDS757, שם לפחות יודעים שכל מחיר שהם לא יגבו (עד גבול מסויים) שווה את המטוס וגם ננצל אותו בהתאם.

פורסם

תשמעו, כל המחירים של כל דבר נובעים משני דברים, ושני דברים בלבד.

ביקוש והיצע. לא מפיראטיות ולא מזמן פיתוח, אם כי הדברים כמובן משפיעים.

מחירי התוספים חסרי כל פרופורציה לזמן ומאמץ הפיתוח. אין שום הקבלה בין פיתוח תוכנה כמו מערכת הפעלה או תוכנה משרדית או משחק שעולה 50$ לתוסף לסימולטור.

מטוס לסימולטור מורכב ממודל חיצוני שנבנה ע"י אדם אחד באמצעות תוכנת תלת מימד פשוטה.

טקסטורות, שיכולות להעישות בצורה מעולה ע"י אנשים ברמת ידע של חובבים בפוטושופ.

מודל טיסה, שאכן מצריך עבודת מחקר ואנשים שמבינים בעניין, אבל עדיין - הפרמטרים הם פשוטים מאוד וניתנים לביצוע קליל ע"י ה-SDK ששוחר ע"י מיקרוסופט.

שעונים רגילים מורכבים מקובץ BMP יחד עם סט הוראות מאוד פשוט ב-XML, גם נושא שחובב רציני יכול ללמוד לעשות היטב בשעתיים.

עבודת הפיתוח האמיתית היא כמובן תיכנות המערכות המורכבות יותר כגון מחשב טיסה, לוגיקה של מערכת דלק, תקלות וכו'. אבל גם כאן, כל מי שמבין משהו בתיכנות יכול לספר לכם שעם כל הכבוד ומורכבות למכשירים האלה, תדובר בתיכנות באמת לא מסובך, במיוחד עבור הסימולטור.

אני לא טוען שזה מאוד פשוט, אבל זה לא דומה בכלל בסדר הגודל לתוכנות אחרות.

הסיבה למחיר הגבוה היא שיש ביקוש גבוה גם במחירים האלה.

פורסם

ב-777 זה לא רק באגים. סה"כ גירסא 1.1 די תיקנה את הבאגים העיקריים.

הבעיה היא שזה פשוט לא מוצר ברמה של PMDG/LDS ואפילו FEELTHERE.

למשל - אי אפשר לתכנת את ה-FMC ליירוט רדיאל - זו פשוט תכונה שלא קיימת אצלם. זה בעיה ב-DESIGN, לא BUG.

פורסם

אסף.

איפה ישראיר??

הרי ברור שיבוא ירדן ויוציא משהו טוב יותר.

פורסם

אסף.

איפה ישראיר??

הרי ברור שיבוא ירדן ויוציא משהו טוב יותר.

קודם EAP

:D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...