Almog Atar פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 שלום לכולם, קצת עידכונים מאל על וירטואל. בזמן האחרון הצוות עבד על תקלות באתר וגם הוסיף דברים חדשים ושיפר דברים קיימים. טייסים: הצוות ערך סינון של טייסים שלא טסו המון זמן (ואני לא מדבר על אנשים שלא טסו חודשיים שלוש או משהו כזה), ז"א שגם הPID של הטייסים שנשארו השתנה, לכן כדאי ללכת לROSTER PAGE ולבדוק את הID שלכם. מבחנים ודרגות: צוות החברה שיפר את המבחן כניסה וגם הוסיף שאלות חדשות, בקרוב מאוד כל המבחן יוחלף בשאלות חדשות (כפי שאתם יודעים הייתה קצת בעיה במבחן הכניסה הקודם). מערכת הדרגות באתר השתנתה, כל מי שנכנס לאתר כטייס חדש מקבל את צי ה737 והתקדמות בדרגות ובצי המטוסים נעשת על ידי מבחנים על המטוס ולא על ידי צבירת שעות. לדוגמא, טייס חדש שקיבל את ה737 ורוצה להטיס 767 לא צריך לצבור סכום מסויים של שעות טיסה על מנת להתקדם, אותו טייס הולך למחלקת האימונים באתר שלנו ובוחר את הLDS767 ועונה על השאלות (בשלב זה השאלות קיימות רק ל767 וכרגע הצוות עובד על שאלות גם ל747, ה777 בנתיים ישאר בתחום צבירת שעות הטיסה). טייסים שאכן למדו את המטוס בצורה טובה עוברים את המבחן בקלות רבה, השאלות לא קשות והן בודקות את השליטה שלכם במטוס. מספר השאלות הוא 15 ומותר לטעות 4 פעמים. ברגע שעברתם עלינו לאשר אותכם וזהו, קיבלתם את הדרגה וגם עיטור חמוד בחולצה. מי שכבר קיבל את הדרגה של אותו מטוס יכול לעשות את המבחן גם ולבדוק האם הוא שולט באותו מטוס וגם מי שקיבל כבר את הדרגה של אותו מטוס יקבל את העיטור בחולצה והמבחן יעלם מהרשימה וזה בעצם אומר שעברתם אותו . מחלקת מבצעים: צוות האתר משפר את תוכניות הטיסה, מעדכן את החניות בשדות השונים בעולם (ואני מציין שאלה החניות האמיתיות של אל על בעולם) ובעתיד הקרוב מאוד נוסיף גם שדות חלופיים ותוכניות לשדות החלופיים. אבשלום, יניב, ארז, אם יש משהו ששכחתי אתם מוזמנים להוסיף. צוות אל על
Almog Atar פורסם יולי 8, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2006 elalvap.actserv.net וכמובן שכחתי את בעיית הדומיין שתסודר בקרוב, הכתובת למעלה היא כתובתינו הזמנית, כתובתינו הרגילה היא www.elalva.com
3Dvg פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 יצא לי לעבור כך על המבחנים, וישנם כמה טעויות כמו לשמל שאלה שאני זוכר עם ה RMI שהאפשרות הנכונה היא מטעה כי היא לא כתובה נכון, רשום Rotation במקום Radio, ואז האחד שאני זוכר עכשיו..... אבל תודה וכול הכבוד, אני אישית תומך בשיטה הזאת! :wink:
Almog Atar פורסם יולי 9, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2006 יצא לי לעבור כך על המבחנים, וישנם כמה טעויות כמו לשמל שאלה שאני זוכר עם ה RMI שהאפשרות הנכונה היא מטעה כי היא לא כתובה נכון, רשום Rotation במקום Radio, ואז האחד שאני זוכר עכשיו.....אבל תודה וכול הכבוד, אני אישית תומך בשיטה הזאת! :wink: זה כבר תוקן
eliad3d פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 נשמע אחלה של עידכונים אגב אלמוג...למה אני לא רואה את עצמי ב pilot roster? ואיך בדיוק אפשר לעשות הסבות צבירת שעות וכדומה וכדומה? לא מזמן התקבלתי
3Dvg פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 מוזר, המבחן של ה 767 לא מגיב לי כמו שצריך עשיתי אותו ובפעם הראשונה ששלחתי ראיתי שהכול ריק והכול Xים (ויש עוד 5 שאלות שמשום מה הן לא מסומנות ורק הן היו V) ואז עשיתי עוד פעם, היו לי 4 טעויות ואחרי שסימתי כול שראיתי זה הלחצן back ואל סימת בהצלחה או כול דבר שמעיד על זה סימתי, אז עשיתי עוד פעם ואז היו לי 3 טעויות ועוד פעם ה back ללא כול הודע שעברתי, הסתכלתי ברסטור אין כלום.... המערכת עובדת 100%? לפי דעתי תעבירו עליה עוד קצת בדיקה 3 שאלונים 2 באגים, אחד רציני והשני סתם מוזר לי אשמח אם תוכלו להסביר לי מה קרה