Izik Bakshi פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 חברים שלום, כבר הרבה זמן שאני מחכה להרים את רעיון (של עופר) ליצור פיקוח כל יום בשבוע בכל ערב, השבוע אני מתכוון לנסות זאת, והתוצאה תלויה בנו טייסים ופקחים בהפגנת נוכחות ומעל הכל להנות מפיקוח. אז כמו כל דבר, מתחילים מקטן וההמשך תלוי בנו, החל מיום שני ועד חמישי כולל (ראשון מונדיאל ) מהשעה 20:00 עד 22:00 זמן מקומי תיפתח גישה ב"ג. ביום שני יחכה לכם ארז סביר על הגישה. ביום שלישי יחכה לכם אביב גלעדי על הגישה. ביום רביעי יחכה לכם אור נצר על הגישה. ובחמישי יחכה לכם אוהד שליו על הגישה. כולם יהיו בין השעות 20:00 עד 22:00 וההמשך תלוי בכמות התנועה וברצון שלהם. אתם מוזמנים להצטרף בפיקוח או בטיסה ולהנות, השבוע זה נסיוני וההמשך תלוי בתוצאה. שבוע טוב לכולם
אבישי פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 תודה רבה נשתדל לטוס ולמצות את הרעיון ואגב,רושמים "להצטרף"-באמת,הידמות חלקית בנחציות
Eldar Sella פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 כןןןןן!! הגיע הזמן אין לך מושג איציק, כמה אני מקנא במערב אירופה, שכל ערב אצלם האיזור מפוצץ בפיקוח. עכשיו גם אצלנו! תודה רבה
Izik Bakshi פורסם יולי 8, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2006 תודה על התיקון, מתי שהוא זה יקלט אצלי.... :oops:
zmatan פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 כןןןןן!! הגיע הזמן אין לך מושג איציק, כמה אני מקנא במערב אירופה, שכל ערב אצלם האיזור מפוצץ בפיקוח. עכשיו גם אצלנו! תודה רבה כן רק תבואו!,אל תתנו לנו להתייבש...המטרה היא שנפעיל כל ערב את כל ה-TMA ואנחנו מקווים לעשות זאת! תפציצו...
Omer Efrat פורסם יולי 8, 2006 דיווח פורסם יולי 8, 2006 סוף סוף אתם עושים את זה!!!! ברוך השם!! חבל שאני בחו"ל!! :x
Koobe פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 אם תציעו לי נתיב ראייה נחמד אני אבוא קח את AIV וטוס על נתיבי שדרני התנועה, בין צומת גהה-מורשה-קאסם. יש עוד. רוצה?
Koobe פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 חברים שלום,כבר הרבה זמן שאני מחכה להרים את רעיון (של עופר) ליצור פיקוח כל יום בשבוע בכל ערב, השבוע אני מתכוון לנסות זאת, והתוצאה תלויה בנו טייסים ופקחים בהפגנת נוכחות ומעל הכל להנות מפיקוח. שבוע טוב לכולם איציק - ח"ח על הרעיון. פקחים - תודה על ההרתמות. עכשיו תורנו, לטוס... :-)
Bar69 פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 אם תציעו לי נתיב ראייה נחמד אני אבוא קח את AIV וטוס על נתיבי שדרני התנועה, בין צומת גהה-מורשה-קאסם. יש עוד. רוצה? תן כמה שיש לא טסתי ברשת ובכלל בפלייט המון זמן כי כבר אין לי מה לטוס.
matan פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 אם תציעו לי נתיב ראייה נחמד אני אבוא קח את AIV וטוס על נתיבי שדרני התנועה, בין צומת גהה-מורשה-קאסם. יש עוד. רוצה? תן כמה שיש לא טסתי ברשת ובכלל בפלייט המון זמן כי כבר אין לי מה לטוס. למה אין לך מה לטוס?
Erez Savir פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 כול הפקחים שמתכוונים לעלות ביחד איתי מחר,קרקע מגדל וכו'.תרשמו ביורובוק!
Izik Bakshi פורסם יולי 9, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2006 אם תציעו לי נתיב ראייה נחמד אני אבוא קח את AIV וטוס על נתיבי שדרני התנועה, בין צומת גהה-מורשה-קאסם. יש עוד. רוצה? תן כמה שיש לא טסתי ברשת ובכלל בפלייט המון זמן כי כבר אין לי מה לטוס. אין מה לטוס? אני מתחיל תרגול ILS בב"ג, הקפות, CVFR ולא רוצה להפסיק.
Dolav Nitay פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 אם תציעו לי נתיב ראייה נחמד אני אבוא קח את AIV וטוס על נתיבי שדרני התנועה, בין צומת גהה-מורשה-קאסם. יש עוד. רוצה? תן כמה שיש לא טסתי ברשת ובכלל בפלייט המון זמן כי כבר אין לי מה לטוס. אין מה לטוס? אני מתחיל תרגול ILS בב"ג, הקפות, CVFR ולא רוצה להפסיק. או להמריא ממקום אחר לנתב"ג, אני באחד הימים יעשה טיסת חזור ממלפנסה לנתב"ג (אני ממש אוהב את הסינרי של מלפנסה) אני אמריא ב-1630 מקומי כך שיהיה לי פיקוח בטוח בנתב"ג בערב, כל הכבוד על היוזמה!
Bar69 פורסם יולי 9, 2006 דיווח פורסם יולי 9, 2006 לא יודע מכשירים,בגלל זה ביקשתי נתיב CVFR ואני שונא לטוס בנתב"ג במטוס קל,יום אחד עשיתי טיסה נתב"ג>>ש"ד ולקח לי 50 דקות עד כיבוי המנועים,50 דקות לטיסה כזו קצרה בגלל שנתקעתי בקרקע ב"ג המון זמן.
Shai B פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 היום אני אעשה איזה אימון או טיסות צקרות ולא יותר מזה, אבל בהמשך השבוע אני אשלב אירופה. כל הכבוד, זה צריך להיות חזק, תודה רבה
Erez Savir פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 יאללה אנשים,עליתי,בואו לטוס!!וגם פיקוח בואו כולם!!
Or Netzer פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 יאללה אנשים,עליתי,בואו לטוס!!וגם פיקוח בואו כולם!! מגדל עולה קדימה תפגינו נוכחות טייסים זה בשבילכם!
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 אני מגיע מיוהניסבורג על LY512 בסביבות 2240 מקומי..מקווה שתישארו
Or Netzer פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 אני מגיע מיוהניסבורג על LY512 בסביבות 2240 מקומי..מקווה שתישארו גמכן חוכמה מתסכלת אתה יודע שיש פיקוח בין 8 ל10 ואתה מגיע דווקא אחרי 10? כמו מטוס או 2 לפניך שהמריא רבע שעה לפני שהפיקוח עלה. לא חראם? אתם מתלוננים שאין פיקוח ולא באים לטוס.
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 אשמתי שכל הטיסה היו לי רוחות אף? "ההמשך תלוי ברצון שלהם" איציק כתב. אם בא לך תישאר אם לא בא לך אל תישאר..זה לא שאם כתוב בין 2000 ל 2200 אז חייבים לצאת ב 2200 בדיוק ואסור להיכנס אחרי..
Or Netzer פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 אשמתי שכל הטיסה היו לי רוחות אף? "ההמשך תלוי ברצון שלהם" איציק כתב. אם בא לך תישאר אם לא בא לך אל תישאר..זה לא שאם כתוב בין 2000 ל 2200 אז חייבים לצאת ב 2200 בדיוק ואסור להיכנס אחרי.. אני לא בא בטענות. אבל אתה יודע שזה הגבול, למה לפספס? למה לדפוק את האיחורים האלעלים האלה :wink:
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 בכל מקרה אני אודה לכם אם תישארו :wink: אני מפוצץ מנועים עכשיו כדי להגיע מהר :mrgreen:
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 תודה רבה לדורון על סנטר, ולארז על גישה, שפיקחו עליי :wink: לקראת הפנייה ללוקלייזר ה AP החליט להנמיך משום מה (מתן אני דורש תיקון מרג' ) אז לקחתי ידני ונחתתי בפיקוחו של ארז :wink:
Izik Bakshi פורסם יולי 11, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2006 אלדר, כדי שיהיה לפקחים רצון להישאר אז גם צריכה להיות תנועה אחרי שעתיים של פיקוח. בכל מקרה ניראה איך הנושא מתפתח, היום אביב יהיה על הגישה, אתם מוזמנים.