matan פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 צהריים טובים חברים בדיוק ישבתי ודיברתי עם דודי קצת על המונדיאל,ובד"א חשבנו מה קרה למפגשי הכדורגל של החטיבה,אז החלטתי לרשום שוב את האשכול. עכשיו חופש,הסתיימו הבגרויות,לאף אחד אין שום תירוץ לא לבוא :mrgreen: אז יללה בואו נארגן איזה מפגש,דודי בעד הרצלייה ואני מאמין שזה כנ"ל גם למיקי ורן. אז יללה תפציצו הצעות.
David Misha פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 רעיון באמת מצויין...ביחוד אחרי סיום המונדיאל,,ככה כולם בהתלהבות..אני בעד להחזיר את מה שהופסק בלי שום סיבה מוצדקת !! היו לנו שלושה מפגשים מצויינים בעבר והחורף הפסיק לנו את זה.. המקום: הרצלייה מגרשי הספורטק היום: שישי אחר הצהרים..(ככה אפשר לישון בבוקר שאחרי ה TFC) להביא: רק בגדי ספורט ומצב רוח...(הכדור עליי) מיקי ורן...תעזרו לי כאן.
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 תביא את הקוקפיט שלך למגרש ואני בא לי אין בעיה להצטרף אפילו שכדורגל זה הצד החלש שלי כדורסל זה ה-משחק
Or Netzer פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 יאללה פארק לאומי? (לא צריך מגרש נאלתר קונוסים)
matan פורסם יולי 10, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2006 יאללה פארק לאומי? (לא צריך מגרש נאלתר קונוסים) בוא נחכה שתהיה יותר היענות ואז נקבע מיקום ספציפי.בינתיים ההיענות דלה :?
Roi Sarid פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 אני בא בכיף. סוף סוף אני אכיר את כל החבר'ה כאן.
saar23 פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 1/2 באוגוסט נשמע מצויין אני יהיה באיזור!!! ולמה לא במכון ווינגייט יש לי פרוטקציות :wink:
matan פורסם יולי 10, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2006 נערך*** חברים,מה אתם אומרים על יום שישי הזה בין השעות 16:00-19:00 או בהרצלייה או בפארק הלאומי ברמת גן?
Ben Bezalel פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 נערך***חברים,מה אתם אומרים על יום שישי הזה בין השעות 16:00-19:00 או בהרצלייה או בפארק הלאומי ברמת גן? לפי דעתי חמישי יהיה יותר טוב
Moshe Mizrahi פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 שישי אני לא אוכל להצטרף מהתחלה, בחמישי כן אפשר שישי ואגיע מאוחר, גם סבבה
אבישי פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 מקווה להגיע,יהיה קצת עמוס ביום הזה,אני בדיוק מגיע לת"א לסופ"ש אז מקווה להגיע. איפה זה יהיה בטוח?ואיך מגיעים לשם?
mickey lip פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 כמו פעם שעברה, לפחות עכשיו לא ממלאים 5 דפי פורום. משהו עובר על החטיבה ואני לא יודע מה........... :roll:
matan פורסם יולי 10, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2006 כמו פעם שעברה, לפחות עכשיו לא ממלאים 5 דפי פורום.משהו עובר על החטיבה ואני לא יודע מה........... :roll: שכחת להגיד שממלאים 5 דפים ובסוף באים 10 שאומרים שיבואו בערך 25.
Yahav Barzilay פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 מיקי כלום לא עובר על החטיבה הזו. כמה שאני מת על כדורגל אין סיכוי שאוכל להגיע מפני שתסתכל כמה הודעות מעליך, ותראה שהרוב לא גר במרכז, אני אפילו לא אומר בהרצליה, הרוב גרים מינימום 45 דקות נסיעה עד 4 שעות. ויום שישי ובכלל כל יום בשביל כדורגל זה קצת בעייתי, במיוחד לאלה שעוד צריכים להסתמך על תחבורה ציבורית. בכל מקרה, אם תלכו, אז תהנו ותביאו תמונות
matan פורסם יולי 10, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2006 מיקי כלום לא עובר על החטיבה הזו.כמה שאני מת על כדורגל אין סיכוי שאוכל להגיע מפני שתסתכל כמה הודעות מעליך, ותראה שהרוב לא גר במרכז, אני אפילו לא אומר בהרצליה, הרוב גרים מינימום 45 דקות נסיעה עד 4 שעות. ויום שישי ובכלל כל יום בשביל כדורגל זה קצת בעייתי, במיוחד לאלה שעוד צריכים להסתמך על תחבורה ציבורית. בכל מקרה, אם תלכו, אז תהנו ותביאו תמונות אף אחד לא בא בטענות.לפחות שאנשים לא יתחייבו לבוא ולא יגיעו. רשמתי יום שישי מפני שראיתי שיש העינות דלה אז אולי כותרת יותר פיקנטית תשנה להם.אם יש רוב של אנשים שמעדיפים יום אחר אז בכייף.ואם ראית בסקר הזה יש 45 אחוז שגרים באיזור הרצלייה.אני גם יודע שלרן מיקי ודודי וגם לי אין שום בעיה להגיע גם לרמת גן.אבל פשוט שתהיה היענות.זה הכל.