עבור לתוכן
matan

מפגש כדורגל יום שישי 16:000-19:00

Recommended Posts

פורסם

צהריים טובים חברים :D

בדיוק ישבתי ודיברתי עם דודי קצת על המונדיאל,ובד"א חשבנו מה קרה למפגשי הכדורגל של החטיבה,אז החלטתי לרשום שוב את האשכול. עכשיו חופש,הסתיימו הבגרויות,לאף אחד אין שום תירוץ לא לבוא :mrgreen: אז יללה בואו נארגן איזה מפגש,דודי בעד הרצלייה ואני מאמין שזה כנ"ל גם למיקי ורן. אז יללה תפציצו הצעות.

פורסם

רעיון באמת מצויין...ביחוד אחרי סיום המונדיאל,,ככה כולם בהתלהבות..אני בעד להחזיר את מה שהופסק בלי שום סיבה מוצדקת !!

היו לנו שלושה מפגשים מצויינים בעבר והחורף הפסיק לנו את זה..

המקום: הרצלייה מגרשי הספורטק

היום: שישי אחר הצהרים..(ככה אפשר לישון בבוקר שאחרי ה TFC)

להביא: רק בגדי ספורט ומצב רוח...(הכדור עליי)

מיקי ורן...תעזרו לי כאן.

פורסם
יאללה פארק לאומי? (לא צריך מגרש נאלתר קונוסים)

בוא נחכה שתהיה יותר היענות ואז נקבע מיקום ספציפי.בינתיים ההיענות דלה :?

פורסם

נערך***

חברים,מה אתם אומרים על יום שישי הזה בין השעות 16:00-19:00 או בהרצלייה או בפארק הלאומי ברמת גן?

פורסם
כמו פעם שעברה, לפחות עכשיו לא ממלאים 5 דפי פורום.

משהו עובר על החטיבה ואני לא יודע מה........... :roll:

שכחת להגיד שממלאים 5 דפים ובסוף באים 10 שאומרים שיבואו בערך 25.

פורסם

מיקי כלום לא עובר על החטיבה הזו.

כמה שאני מת על כדורגל אין סיכוי שאוכל להגיע מפני שתסתכל כמה הודעות מעליך, ותראה שהרוב לא גר במרכז, אני אפילו לא אומר בהרצליה, הרוב גרים מינימום 45 דקות נסיעה עד 4 שעות. ויום שישי ובכלל כל יום בשביל כדורגל זה קצת בעייתי, במיוחד לאלה שעוד צריכים להסתמך על תחבורה ציבורית.

בכל מקרה, אם תלכו, אז תהנו ותביאו תמונות 8)

פורסם
מיקי כלום לא עובר על החטיבה הזו.

כמה שאני מת על כדורגל אין סיכוי שאוכל להגיע מפני שתסתכל כמה הודעות מעליך, ותראה שהרוב לא גר במרכז, אני אפילו לא אומר בהרצליה, הרוב גרים מינימום 45 דקות נסיעה עד 4 שעות. ויום שישי ובכלל כל יום בשביל כדורגל זה קצת בעייתי, במיוחד לאלה שעוד צריכים להסתמך על תחבורה ציבורית.

בכל מקרה, אם תלכו, אז תהנו ותביאו תמונות 8)

אף אחד לא בא בטענות.לפחות שאנשים לא יתחייבו לבוא ולא יגיעו. רשמתי יום שישי מפני שראיתי שיש העינות דלה אז אולי כותרת יותר פיקנטית תשנה להם.אם יש רוב של אנשים שמעדיפים יום אחר אז בכייף.ואם ראית בסקר הזה יש 45 אחוז שגרים באיזור הרצלייה.אני גם יודע שלרן מיקי ודודי וגם לי אין שום בעיה להגיע גם לרמת גן.אבל פשוט שתהיה היענות.זה הכל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...