Meitar Lugasi פורסם יולי 13, 2006 דיווח פורסם יולי 13, 2006 אבי המון מזל טוב, מאחל לכם את הטוב ביותר :turn-l:
Avi Cohen פורסם יולי 13, 2006 דיווח פורסם יולי 13, 2006 הנה חזרתי הביתה סוף סוף, ואין הרגשה טובה מזאת לראות את התגובות שלכם. גרמתם לי הרבה אושר ונחת חטיבה\קהילה מדהימה שכמותכם. אין מאושר ממני להימנות עם אנשים מדהימים שכמוכם. אז שוב תודה רבה על הברכות והאיחולים. עכשיו לבקשה קטנה... אם אפשר לשלוח לי כל מיני דפים ודברי לימוד לגבי התפקיד של הקצין האשון במטוס כי זה מה שנראה לי שהגוזל שלי יתחיל ללמוד.
Ben Bezalel פורסם יולי 13, 2006 דיווח פורסם יולי 13, 2006 הנה חזרתי הביתה סוף סוף, ואין הרגשה טובה מזאת לראות את התגובות שלכם.גרמתם לי הרבה אושר ונחת חטיבה\קהילה מדהימה שכמותכם. אין מאושר ממני להימנות עם אנשים מדהימים שכמוכם. אז שוב תודה רבה על הברכות והאיחולים. עכשיו לבקשה קטנה... אם אפשר לשלוח לי כל מיני דפים ודברי לימוד לגבי התפקיד של הקצין האשון במטוס כי זה מה שנראה לי שהגוזל שלי יתחיל ללמוד. יש לך את זה בצ'קליסט (FO) איך קראתם לו? :?: :?:
BAW339 פורסם יולי 19, 2006 דיווח פורסם יולי 19, 2006 מזל טוב אבי!!!!!!!!! הרבה בריאות ואושר לילד ומשפחה! טיסה נעימה לטייס חדש בעולם! :smilecolros: :airplane: :new-bday:
zvi rodes פורסם יולי 19, 2006 דיווח פורסם יולי 19, 2006 אבי ,מזל טוב לך ולאשה,מצטער על האיחור לאיחוליי אבל אתה יודע ,נשר חיפה לא מקום הכי סימפטי היום .
Kobi David פורסם יולי 20, 2006 דיווח פורסם יולי 20, 2006 אברהם -אנחנו שמחים שאתה חלק מאיתנו! מזל טוב על הזעטוט. הרבה אושר ושמחה.