Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 המודל הוא מודל של Flight1 שנזנח הפאנל הוא המשך פיתוח של TinMouse Project של ריצ'רד פרובסט שנזנח. הפאנל כולל הכל, הידראוליקה מיזוג חשמל, יש מערכת CIVA INS לניווט. הנה תמונה מהפיתוח: הכל חיני חינם!!! מאבסים: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search פאץ' שכבר הספיק לצאת: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search יצאו כבר צביעות שונות ומשונות באבסים וגם PAINT KIT למוכשרים שבניכם אחחח אם לא הייתי בחיפה עכשיו
אורח פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 בדיוק נכנסתי להמליץ על המטוס/פאנל הזה. זה ממש PAYWARE בחינם. מטוס מצויין. זיהיתי כבר באג או שניים, אבל עושה רושם שהחבק'ה האלה הולכים לתקן כל בעיה שתצוץ ואף לשפר ולהוסיף פיצ'רים בעתיד הקרוב.
Tomer Haim פורסם יולי 15, 2006 דיווח פורסם יולי 15, 2006 מומלץ ביותר, מקצועי! זה המטוס הראשון שבו נקחו את נתוני ה INS והציגו אותם ב HSI, אפילו ב RFP זה לא ככה, כל הכבוד! הם עשו משהו מוזר, יצרו OFFSET במבט לקדימה ובנחיתה זה ראה כמו רוח צולבת (העניין טופל) מישהו יכול להסביר לי איך מפעילים את ה AP שם? כי המפסקים לא ממש רוצים לזוז
אריאל גלמן פורסם יולי 15, 2006 דיווח פורסם יולי 15, 2006 לא התלהבתי ממנו. אבל הוא מטוס יפה ומהיר מאוד .
Ido Rosenthal פורסם יולי 16, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2006 מומלץ ביותר, מקצועי! זה המטוס הראשון שבו נקחו את נתוני ה INS והציגו אותם ב HSI, אפילו ב RFP זה לא ככה, כל הכבוד!הם עשו משהו מוזר, יצרו OFFSET במבט לקדימה ובנחיתה זה ראה כמו רוח צולבת (העניין טופל) מישהו יכול להסביר לי איך מפעילים את ה AP שם? כי המפסקים לא ממש רוצים לזוז מה ז"א לא רוצים לזוז ? אתה לוחץ וזה חוזר ? או לא זז בכלל ?
Tomer Haim פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 במצבים מסויימים הכפתורים לא רצו לזוז, אבל יש לפנל פוטנציאל לכן פניתי ליוצר... מסתבר שרק אם ציר ה ROLL ו ELEV מאופסים כלומר ההגה ישר לחלוטין ניתן להפעיל את המפסקים. לא יודע אם זה כך במציאות, אני רק שלשום הטסתי פעם ראשונה מטוס שיש בו AP, בכל מצב של ההגאים ניתן להפעיל אותו ובכל מצב הוא לא עובד טוב.. בכל מקרה המטוס הזה הוא אחד הנדירים שראיתי, והוא עובד מ צ ו י י ן ומאוד מומלץ, ביצעתי כמה תיקונים ושיפורים בפנל ובמטוס בעזרת היוצר שלו... , אני עושה עוד כמה נסיונות..
ha5mvo פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 אגב, כעדכון, יצאו פאטצ'ים מספר 2 ו3- הכוללים גם הוראות למספר שינויים ב aircraft.cfg