Izik Bakshi פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 ובבקשה להשאיר את השרשור כתמיכה בתושבים שתחת מתקפת טילים, ולא לפתח יותר מזה.
Niv Malin פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 אז גם אלינו הגיעו היום הטילים..... מטח טילים כבד של כ-10 טילים אחד אחרי השני פקד אותנו בשעה 9 בערך.... והמשיכו מטחים של כ-4 טילים כאשר הפסקה בין מטח למטח... כמובן ירדנו ישר למקלטים ובינתיים ברגיעה קצת של הצהריים בין אזעקה לאזעקה עליתי הביתה להתעדכן.... אנחנו בכוננות מקלטים....
אריאל גלמן פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 תודה לכולכם על תמיכה, אצלנו בקריות נחתו המון
Ben Cohen פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 אני עומד להטעין עוד מעט את הMP3 עם שירים וחשמל, אומרים להתכונן וזה הדבר היחיד שאני יכול להכין לשהייה במקלט. רק שתבינו כמה רציני זה, ביקשו מכל הדיירים בבנייין שלי לפנות במיידי את החפצים שהם מאכסנים שם בשביל שיהיה מקום לכולם ואני גר עוד בת"א... אני מחזק שוב את ידי תושבי הצפון, כולנו איתכם וזה הזמן להיות מאחודים יותר מתמיד ולעזור אחד לשני. דבר שני, אני רוצה להודות לחיילי צה"ל שעושים כמיטב יכולתם ולחיילים כמו איציק, שאולי לא נלחמים, אבל באופן ישיר לעזרה והעבודה של איציק יש השפעה על התקיפות, אז תודה לצה"ל, ותודה אישית לאיציק ולכל חיילי החטיבה! תהיו חזקים, לא ניכנע לטרור!
alon_a פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 אני עומד להטעין עוד מעט את הMP3 עם שירים וחשמל, אומרים להתכונן וזה הדבר היחיד שאני יכול להכין לשהייה במקלט. רק שתבינו כמה רציני זה, ביקשו מכל הדיירים בבנייין שלי לפנות במיידי את החפצים שהם מאכסנים שם בשביל שיהיה מקום לכולם ואני גר עוד בת"א... אני מחזק שוב את ידי תושבי הצפון, כולנו איתכם וזה הזמן להיות מאחודים יותר מתמיד ולעזור אחד לשני. דבר שני, אני רוצה להודות לחיילי צה"ל שעושים כמיטב יכולתם ולחיילים כמו איציק, שאולי לא נלחמים, אבל באופן ישיר לעזרה והעבודה של איציק יש השפעה על התקיפות, אז תודה לצה"ל, ותודה אישית לאיציק ולכל חיילי החטיבה! תהיו חזקים, לא ניכנע לטרור! מכינים את המקלטים אצלכם ליתר ביטחון כדי שלא יתפסו אתכם ואת כל האזור עם "המכנסיים למטה" כמו שאותנו בחיפה לפחות במתח הראשון היום הפתיעו אותנו בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב שטילים מאיימים עליי או על בני המשפחה שלי ובאמת רק היום הבנתי מה באמת מרגישים שם בשדרות ובישובי הנגב המערבי. בכל זאת אנו תושבי חיפה והצפון וגם שאר תושבי המדינה לא נישבר וכולנו נהיה חזקים ובעזרת השם השקט יחזור אלינו בקרוב
Hafuta פורסם יולי 16, 2006 דיווח פורסם יולי 16, 2006 תודה לכולם על התמיכה :wink: היום בנהריה נחתה הכמות הגדולה ביותר מבין הימים האחרונים, משום מה התקשורת החליטה להשתיק את כל העניין ולהתעסק רק בחיפה, היינו רוב היום בממ"ד, שבאתי מקודם לרשום תגובה לנושא בדיוק התחיל מטח וירדנו מהר לממ"ד ולא הספקתי לרשום תגובה, עכשיו התארגנתי כבר כמו שצריך עם מחשב, חיבור לאינטרנט ומיטה בממ"ד והרבה יותר נוח... נקווה שכל העניין יפסק בקרוב ונוכל לחזור לטוס בשקט :mrgreen:
gilad13 פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 אתמול בלילה זה הגיע גם אלינו (מגדל העמק) התחושה כשהטיל קרוב אליך שונה לגמרי ממה שרואים בחדשות
alon_a פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 היום הם הורידו עלינו הרבה, יותר מידי :cry: המצב קשה בחיפה
el_m פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 לכל הטייסים והפקחים אשר מתגוררים בצפון , אנו אתכם ודואגים לשלומכO ובתקווה שהכל יחלוף במהרה אמן שמואל לוי 4X-S.L.B תודה רבה ואמן !
Ben Cohen פורסם יולי 18, 2006 דיווח פורסם יולי 18, 2006 בנוסף להכל קיבלתי אימייל שאני רוצה לחלוק עמכם, האימייל נשלח ע"י משפחה מקנדה: Hello Ben, I wanted to write you and say that you are all in our thoughts and prayers. In these frighteneing times, we watch the news, and wonder and worry about all of you. I hope and pray for peace, soon. We hope that you are all safe, and you are in our prayers.
Boeing744 פורסם יולי 18, 2006 דיווח פורסם יולי 18, 2006 איתם ז"א גם איתנו בלב ובנשמה!!אתמול בשעה 19:45 בערך זה גם הגיע אלינו, קטיושה אחת שפגעה למזלינו ברחוב סטלה מאריס כאשר זהו רחוב שצופה לכיוון הנמל וזהו רחוב לא מיושב (מחבר בין הכרמל הצרפתי לשכונת קריית אליעזר בבת גלים), אני שמעתי את הבום אבל חלש מאוד וחשבתי שאולי עוד קטיושה נפלה בנהריה ולא דימיינתי שכל כך מהר הם ירו גם על חיפה.... מקווה לשקט בזמן הקרוב, לכל תושבי הצפון! :!: מה שניב שכח לציין זה שעל הרכס עליו מטפסת דרך סטלה מאריס נמצאת תחנת מכ"ם של חיל הים ששולטת על מישור החוף מחיפה צפונה מה שלדעתי ראוי לציין זה שישנו חשש גדול ביותר של פגיעה באחד מן המפעלים במפרץ חיפה בהם חיפה כימיכלים, בתי זיקוק, מפעל כרמל אולפינים וגם חוות הגז שפגיעה במקומות כאלה תגרום להרס רב באזור בנתיים ברוך ה' לא נורתה לחיפה עוד קטיושה ואני מקווה שאנחנו וכל תושבי הצפון נוכל לחזור למסלול חיים רגיל ושקט את מה שאתה אומר זה כמובן מאליו יודעים.... פגיעה באחד המקומות הרגישים האלה היא בעלת השפעות רבות ביותר! בעיקר חומרים רעילים שעלולים להתפזר לאויר ברדיוסי קילומטר רבים... זאת פצצה מתקתקת.... בתור תושב יותץר צפוני משניכם, אכפת לכם לסתום קצת את הפה ולנשוך את הלשון לפני שאתם פוצחים בפירוט המקומות באזור שמכילים חומרים שלא צריך שיפגעו בהם. את הטמטום הזה עושה התקשורת, לא צריך להוסיף, זה לא ממש מועיל.
Nimrod פורסם יולי 18, 2006 דיווח פורסם יולי 18, 2006 אני לא חושב שזה כל כך משעמותי... בתור אחד שגר לא פחות צפונית ממך זה, מה שכתוב כאן לא נראה לי כמו מידע סודי שהוזלג החוצה. אני בטוח שכל בן אדם אם קצת שכל בראש יכול להבין בעצמו את הדברים האלה. ועוד דבר אני בטוח שמי שלא יושב שם בצד השני לא פותח כל יום את וואטיל כדי לראות איפה הם פגעו. הם יכולים פשוט לפתוח ערוץ 2 (10 11 CNN BBC FOX... ) לא מאמין שהם צריכים אותנו כדי לבדוק מה היעדים האסטרטגים הכי טובים שבהם הם יכולים לפגוע או כמה לקחת ימינה. ומי יתן ולא נראה עוד זמנים קשים כאלה. ושהתקופה הזאת תעבור מהר ובלי נפגעים.
Boeing744 פורסם יולי 18, 2006 דיווח פורסם יולי 18, 2006 אני לא חושב שזה כל כך משעמותי... בתור אחד שגר לא פחות צפונית ממך זה, מה שכתוב כאן לא נראה לי כמו מידע סודי שהוזלג החוצה. אני בטוח שכל בן אדם אם קצת שכל בראש יכול להבין בעצמו את הדברים האלה. ועוד דבר אני בטוח שמי שלא יושב שם בצד השני לא פותח כל יום את וואטיל כדי לראות איפה הם פגעו. הם יכולים פשוט לפתוח ערוץ 2 (10 11 CNN BBC FOX... ) לא מאמין שהם צריכים אותנו כדי לבדוק מה היעדים האסטרטגים הכי טובים שבהם הם יכולים לפגוע או כמה לקחת ימינה. ומי יתן ולא נראה עוד זמנים קשים כאלה. ושהתקופה הזאת תעבור מהר ובלי נפגעים. לא קשור וואטיל לא וואטיל, לא צריך לציין מקומות פגיעה, לא בפורום ולא בטלויזיה כדי שידעו איפה לכוון.